Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043223 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #5760 -: Януари 28, 2014, 09:24:31 pm »
Здравейте!   :blink: Какви чувства има Х. към мен?
Благодаря!!!  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5761 -: Януари 28, 2014, 09:40:43 pm »
Здравейте!   :blink: Какви чувства има Х. към мен?
Благодаря!!!  :blink:

Има чувства..появили се внезапно.Мисля,че е влюбен.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5762 -: Януари 29, 2014, 08:26:33 am »
специално в случая значи че много те харесва/влюбен е в теб
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5763 -: Януари 29, 2014, 08:50:14 am »
Добро утро! Благодаря ти, Марая! Хубав ден!

« Отговор #5764 -: Януари 29, 2014, 09:02:42 am »
а вижда ли се в картата дали този мъж е обвързан с друга към момента?
не съм сигурна но е мъж от миналото все още влюбен в теб, много влюбен

благодаря zikovu.

« Отговор #5765 -: Януари 29, 2014, 10:56:14 am »
Rumpelshlitchen- разбирам те, ясна ми е и ситуацията, разбирам я, но за съжаление хорарите нямат отговор за психическите специфики стоящи зад нечие поведение.

Дръж се нормално с него и да не ти пука хич, просто колкото и нелепо да е поведението му- приемай го с усмивка.
))
Отново ти благодаря!)

« Отговор #5766 -: Януари 30, 2014, 07:24:48 pm »
Здравeйте! Бихте ли погледнали тази карта. Трябва да се видя с един човек в събота вечер и макар че поканата е от него, нещо ме притеснява в цялото му поведение. Ще остана ли доволна от срещата?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5767 -: Януари 30, 2014, 11:11:06 pm »
с този младеж не знам дали ще се срещнете сега- като чели излизат някакви пречки...но аз си мисля, че скоро в емоционален план ще настъпи обрат при теб, ще се отпушат някакви неща, ще потръгнат и вероятно притесненията ти около този човек ще отпаднат. Но да знаеш- малко по-трудно и мудно ще влезе този човек във връзка.

« Отговор #5768 -: Януари 30, 2014, 11:32:06 pm »
Благодаря ти, Zikovu. Наистина би било малко трудно да започнем нормална връзка скоро, обаче да не се срещнем в събота би било много странно. Не мога да си представя какво може да се обърка чак толкова. Ще стане много филмов сюжет, ако наистина ни се провали срещата.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5769 -: Януари 31, 2014, 12:12:10 am »
не съм на 100% сигурна, че няма да има среща, но излизат при тази среща пречки и препятствия- може да има проблеми с транспорта, може да си скована в началото ей такива работи - разкажи после

« Отговор #5770 -: Януари 31, 2014, 01:27:36 am »
Добре, ще дам обратна връзка. Иначе аз още от сега съм скована  ;D , не знам как да се държа с този човек. Да видим какви ще ги надробя в събота.

« Отговор #5771 -: Януари 31, 2014, 08:13:51 am »
Здравейте, зададох следния въпрос: "Х има ли жена до себе си?"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5772 -: Януари 31, 2014, 08:30:26 am »
да, ванина има. мисля по- скоро любовница е

« Отговор #5773 -: Януари 31, 2014, 08:54:32 am »
а дали ще продължи връзката им и за в бъдеще, т.е. аз нямам шанс с този човек.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5774 -: Януари 31, 2014, 09:40:34 am »
Хубаво е принципно като те интересува развитие за вас- да питаш за вас- ако има друга те нещата ще си излезнат.

Въпроса ти е зададен за друга жена...но ако завъртим хорара и го гледаме за вас- не си му безразлична, но са колебливи нещата и не виждам да напарви чудеса от храброст в скоро време. И да има стъпка напред, ще има 2 назад.

« Отговор #5775 -: Януари 31, 2014, 09:48:37 am »
благодаря за отговора, zikovu

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5776 -: Януари 31, 2014, 10:34:58 am »
мисля ще остабат заедно- той е този, който може да запази връзката, ако желае, тя го обича достатъчно, че да не се разделят.
стига да не си е намерил друга девойка и афера- май има нещо... в близките месеци обаче раздяла не се дава, може би по- нататък- той като види как му се развиват нещата с новата- стара девойка. Да, 11

« Отговор #5777 -: Януари 31, 2014, 03:12:32 pm »
Здравейте,
въпроса, който зададох е: "Как ще се развият отношенията ми с Х, предстои ли да започнем връзка?"
Благодаря предварително.

Обратна връзка по този хорар: няма развитие между мен и човека за който питах, той не предприе никакви действия в посока към връзка. Явно чувствата наистина са били несподелени, заблуждавала съм се за него.
« Последна редакция: Януари 31, 2014, 03:20:12 pm от vanina »

« Отговор #5778 -: Януари 31, 2014, 08:50:57 pm »
здравейте, 
искам да благодаря предварително за отговора.
Прилагам карта. Има нещо което ме "гложди" от много време насам и се надявам да прочета тук вашите коментари. Въпросът ми е свързан с мъж:  Връзката ми с този мъж ще стане ли сериозна и открита?
Хубав weekend пожелавам на всички:)
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

« Отговор #5779 -: Януари 31, 2014, 09:56:06 pm »
А някой дали би имал възможност да погледне и моя хорар от вчера?  :-[
Благодаря
Твоят хорар го гледах вчера, но сатурн в 7 дава ограничения за отговор, например-"отговорът на астролога няма да хареса на питащия, или ще му навреди....+
Имай го предвид, чувствам, че няма да ти хареса това,което мисля,но...може и да греша.
Според мен Х. е заел позиция-не отстъпва от това, което е останало като последна негова позиция в миналото. Сатурн е принципи, зрялост, но и хладен разум, студенина. Управител е на края на нещата за него-4дом и е в негов 1.
Твоят с-р е в заточение, ти лелееш за тези отношения, но имаш слабост в аргументите,ти вероятно знаеш каква е тя.сатурн и венера ще се съединят, това за мен означава,че отново той ще потвърди предишната си позиция-фиксирана ос на вашите планети.
Искаш да поемеш инициатива и с говорене, но меркурий ти е включен, не можеш, или засега няма да има резултат. Освен това меркурий ще направи квадрат с юпитер-неговото общуване. Преди това квадрат уран-управлява любовта му  и е включен в 6...на фона на изброеното-не иска да признае, заел е позиция към приключване, зает с работата си.Но Старият управител на скорпиона, марс е в твоя 5дом и в лъв, има чувства, любов. Сам е предприел това свое мъчение, защото има неща, който трябва да се променят, за да има продължение вашата история, а като че ли обстоятелствата засега не дават знак за промяна.
Луната ще направи тригон с марс и уран, може и да се убедиш в това, че не е безразличен, но следва квадрат слънце-проблемност в смисъла на нещата, които изброих горе.

Включвам се, за да дам ОВ по моя хорар от септември миналата година. Енигма, включила съм цитата с твоето тълкуване, защото си спомням, че само ти се нае тогава да погледнеш картата. Безпогрешно си я разчела. Мерси още веднъж. Всичко, което беше написала се оказа, че е така.