Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041354 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5860 -: Февруари 12, 2014, 10:13:47 am »
Здравейте!

Моят въпрос е: Харесва ли ме К.? /назован по име/

Благодаря ви!

да

zikovu, благодаря ти!  ;D Жива и здрава да си!  Ако той го признае и има по-нататъшно развитие, непременно ще дам обратна връзка.

той, че те харесва- харесва те- но за конкретно развитие в близките месеци съм скептична. има проблемност от към общуване, срещи и комуникация- ако това се преодолее- може би да, но за сега не. Възможно е да има емоции, но някакво по- сериозно развитие в близките месеци...не мисля.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5861 -: Февруари 12, 2014, 10:18:06 am »
Здравейте,
ще има ли раздвижване между мен и бившият ми приятел К?-все още имам тръпка

имаше добър старт след година и половина раздяла,после зациклихме,до днес,когато имахме сблъсък-аз започнах,той не остана длъжен :'(напече се ситуацията и предпочетох да замълча,защото иначе щеше да стане зле положението..Сега ближем рани всеки в ъгъла си.Чудя се има ли нещо към мен този мъж,или ме приема приятелски,не се оплаквам от липса на мъжко присъствие в живота си,но К ми липсва осезателно...Вижда ли се по картата наличие на някакви емоции от негова страна или след днешния скандал отношенията прекъсват....
Извинете за дългите словоизлияния ,просто съм в емоционален ступор :'(

да, чувства има, но този човек ми се вижда неадекватен, много объркан и не знаещ на къде да поеме- какво що- явно се намира в такава фаза в живота си. Драми просто. Но не е края за вас- спокойно. Но скоро няма пък и да се изгладят нещата съвсем и да тръгнат безпроблемно.

Сия- благодаря ти за обратната връзка!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5862 -: Февруари 12, 2014, 10:21:50 am »

в живота на Ники се случват милион и едно неща- особено в интимния му живот. с нещо е ангажиран този човек- има някаква връзка- приключена недоприкличена, ако въобще е почнала да се приключва. Или пък има отношения с някаква жена, с която не ходят сериозно, но пак не е и нещо съвсем неангажиращо..такива ми ти работи.
Харесва те много и принципно иска да е с теб, ноооо ще има нещо, което ще прецака нещата и мисля, че това "нещо" ще дойде точно от досегашните му гаджета/любовници

Либра- това ми е била прогнозата за вашите отношения с Ники. Иначе до обаждането- мисля, че ще се чуете. Все пак ще ти бъда благодарна ако около април ми споделиш все още ли сте заедно- има един тригон от Луната към Сатурн и свръзка с венерата- искам да видя дали проблемът ви ще бъде преодолян.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5863 -: Февруари 12, 2014, 10:29:34 am »
Може ли да се прави хорар за човек, който не познаваш лично, често го виждаш и имаш симпатии към него  :-[

ами опитай- защо да не. И аз бях питала веднъж за майтап ще се запозная ли Джейсън Стейтъм и първото което видях в картата беше Луната на минутен квадрат от Сатурн в 7мия ;D

« Отговор #5864 -: Февруари 12, 2014, 12:04:18 pm »
Може ли да се прави хорар за човек, който не познаваш лично, често го виждаш и имаш симпатии към него  :-[

ами опитай- защо да не. И аз бях питала веднъж за майтап ще се запозная ли Джейсън Стейтъм и първото което видях в картата беше Луната на минутен квадрат от Сатурн в 7мия ;D

;D ;D Е при мен случая не е с известна личност, за съвсем нормален човек става въпрос  :blink: Обаче не знам как да си формулирам въпроса. За запознанство ли да питам или направо за връзка?  Айде,  направо за връзка,  въпреки че е рано, ама кво да увъртам  ;D По име съм го назовала.

« Отговор #5865 -: Февруари 12, 2014, 12:19:36 pm »
Здравейте,
ще има ли раздвижване между мен и бившият ми приятел К?-все още имам тръпка

..Вижда ли се по картата наличие на някакви емоции от негова страна или след днешния скандал отношенията прекъсват....
Извинете за дългите словоизлияния ,просто съм в емоционален ступор :'(

да, чувства има, но този човек ми се вижда неадекватен, много объркан и не знаещ на къде да поеме- какво що- явно се намира в такава фаза в живота си. Драми просто. Но не е края за вас- спокойно. Но скоро няма пък и да се изгладят нещата съвсем и да тръгнат безпроблемно.

Сия- благодаря ти за обратната връзка!
много благодаря ,зарадва ме много
Човек наднича в бездната....но и бездната наднича в човека

« Отговор #5866 -: Февруари 12, 2014, 06:33:49 pm »
Здравейте!

Моят въпрос е: Харесва ли ме К.? /назован по име/

Благодаря ви!

да

zikovu, благодаря ти!  ;D Жива и здрава да си!  Ако той го признае и има по-нататъшно развитие, непременно ще дам обратна връзка.

той, че те харесва- харесва те- но за конкретно развитие в близките месеци съм скептична. има проблемност от към общуване, срещи и комуникация- ако това се преодолее- може би да, но за сега не. Възможно е да има емоции, но някакво по- сериозно развитие в близките месеци...не мисля.

zikovu, и за допълнителната информация съм ти много благодарна, ще я имам предвид. За проблемното общуване си напълно права.

« Отговор #5867 -: Февруари 12, 2014, 07:11:38 pm »
Бременна /с едно н или с две :rolleyes:/ли съм от М или пък е от Ш.. :-[

Бременна си (У5 в I дом), с две (У1 e Юпитер, в Рак, много фертилен знак, в V дом), жребият на децата е на 2° от Юпитер, Луна и Юпитер са във взаимна рецепция… от Многоръкия Шива, собствено от аватарите му М. и Ш. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5868 -: Февруари 12, 2014, 07:30:50 pm »
от Многоръкия Шива, собствено от аватарите му М. и Ш. ;D

От Месийката... кога ли е успяла? Мръсникът му с мръсник!  :angry:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #5869 -: Февруари 12, 2014, 08:02:13 pm »
Соник,мерси,но бях на парти,танцувах акробатичен рап,после участвах в женско надпиване с узо и на 2та чаша в 23мин'10сек пометнах :-[ ;D.Иначе Лили-да Месийката ме оноди в средата на един среднощен кошмар :-[.Но както се вика-ще чакаме новия тираж :P

« Отговор #5870 -: Февруари 12, 2014, 09:15:19 pm »
Соник,мерси,но бях на парти,танцувах акробатичен рап,после участвах в женско надпиване с узо и на 2та чаша в 23мин'10сек пометнах :-[ ;D.Иначе Лили-да Месийката ме оноди в средата на един среднощен кошмар :-[.Но както се вика-ще чакаме новия тираж :P

Подозирах, че Ш. е църен, но уклонът ти към акробатичния рап ме убеди напълно ;D Узото къса или дълга дистанция беше?

*

smile

• 22
« Отговор #5871 -: Февруари 12, 2014, 09:26:54 pm »
Един хорар на братовчедка ми:
Ще се съберем ли пак с бившето ми гадже (назовано по име). Преди няколко седмици скъсаха. Тя изглежда е много разстроена, а те попринцип са в период на почивка и имат добри приятелски отношения. Благодаря предвариелно. :)

« Отговор #5872 -: Февруари 13, 2014, 09:19:25 am »
Здравейте,
до 6 месеца ще започна ли романтична връзка?
Благодаря!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5873 -: Февруари 14, 2014, 12:43:24 pm »
има ли Х /мъжът/ още тръпка към Рх? тя си задава въпроса.

« Отговор #5874 -: Февруари 14, 2014, 03:40:51 pm »
Ще се появи ли нова връзка при мен до края на февруари?
Благодаря на всички отзовали се !

някаква стара любов ще се обади, но като че ли човека е някой, който повече има чувства към теб, отколкото ти към него.
Благодаря ти Зикову,явно няма оттърване от него :( Ще ти дам ОВ и по този и по предишния въпрос,за който чакам март (събиране с г-на с който от две години се делим и събираме)
Щеше ми се нещо ново да се появи,но май не ми е писано.
Благодаря ти още веднъж.

Здравей Зикову и по този въпрос имам ОВ :)
Разбрах че г-на ме шпионира във фб и в бившата ми работа,а в същото време си има нови забавления.Аз го потърсих,нарязах го на малки парченца,и окончателно приключих с тази сага :) В случая аз се бърнах към бивш,но за да приключа с него:)

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5875 -: Февруари 15, 2014, 09:46:56 am »
Зикову,

на командировката миналата седмица се запознах и започнах връзка с много интелигентен,умен и емоционален млад мъж.
Момчето е доста увлечено,старае се много,допусна ме бързо в личното си пространство,но е по-млад от мен и се чудя...

ще се развият ли отношенията ни с Н. в сериозна и хубава връзка? :blink:

« Отговор #5876 -: Февруари 16, 2014, 12:23:28 pm »
Здравейте,

Ще може ли да погледнете картата на една приятелка? Тя задава въпроса, аз й построих картата. Имала е романтична среща с един мъж преди десетина дни, чули са се и на следващия ден, но след това не й се е обаждал. Картата е с ранен асцендент, но все пак какво бихте казали за отношенията им? Въпросът й е: "Мисли ли той за мен?"

Благодаря от нейно име!

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #5877 -: Февруари 16, 2014, 01:21:51 pm »
Вчера се запознахме случайно в университета, направи ми много силно първо впечатление, което не е присъщо за мен... не знам нищо за него. Има ли изгледи да се засечем пак някой ден, дали и той по някакъв начин се е очаровал от мен или вече дори не ме помни?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #5878 -: Февруари 16, 2014, 07:59:09 pm »
Мога ли и аз да помоля помощ - Ще предприеме ли нещо да се осъществи срещата ни (любимия човек) - София, 11.04.2012 г., 12.44 ч. Благодаря

Мисля, че си прикачила не тази карта, поне при мен показва друга. Добавям картата, съответстваща на данните, които си постнала.

Има сходящ хармоничен аспект между управителите ви, т.е. би трябвало действията и позициите ви да се съгласуват, но любимият ти човек се управлява от ретроградна и по-бавна планета. Ти се управляваш от Луната в мутабелен (подвижен) знак. По тази карта ми изглежда, че по-скоро ти се опитваш да предприемеш нещо по въпроса, но не знам доколко си в състояние да въздействаш върху обстоятелствата, защото градусът на АС спада към късните, а управителят на 3-тия ти дом Меркурий е в заточение. Сатурн е ъглов, докато Луната е в падащ дом - сякаш в момента развитието на въпроса зависи повече от него, отколкото от теб. Той вероятно е зает с работата/кариерата си (екзалтиран Сатурн в 10-тия му дом).
Преди Луната да завърши секстил със Сатурн, ще завърши квадратура с Меркурий. Като за начало може би ще има проблеми в комуникацията помежду ви (спомням си нещо такова от предишен хорар) или инициативите ти няма да дадат желания резултат.

Обратна връзка - В рамките на хорара (три месеца) не направи нищо за да се срещнем.

« Отговор #5879 -: Февруари 16, 2014, 08:00:44 pm »
[/b]
Здравейте, ще съм благодарна ако някой има възможност да погледне хорарния ми въпрос - Ще се случи ли нещо между нас в реалния живот?
моят отговор е не[/b][/b]

Обратна връзка - НЕ.