Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040691 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #6160 -: Април 23, 2014, 03:28:31 pm »
Построих нова карта, с ново питане. Предното го изтрих. Нещата се променят всеки ден  :'(
Същият човек, пак същото питане- Ще подновим ли отново контакт?
(дадох обратна връзка -предният път той ме потърси - 2 месеца беше Ок и сега отново в начална позиция).
Много от никовете не ги виждам виртуално тук, дано да се завърнат - много върпоси без отговори  ;)

Да

Давам обратна връзка, вчера сам ме потърси.. ;D благодаря Zikovu

« Отговор #6161 -: Април 23, 2014, 03:43:39 pm »
Здравейте.Ще съм много благодарна да ми отговорите,тъй като съм объркана и до някъде отчаяна вече :(
Има ли чувства към мен Е? Тотално ме обърква с поведението си,днес е така,утре така...

zikovu моля те ако не е проблем да кажеш мнението си,ще съм ти много благодарна :wub:

*

smile

• 22
« Отговор #6162 -: Април 23, 2014, 03:52:11 pm »
Ще правя ли секс с Х?  :blink:

Е как да не бе Сони, Луна в Спика! :lol: Видиш ли го тва- викай Да и затваряй очите ;D ;)

Но има и други индикации в картата сочещи за правене на секс с Х. - той/ тя по принцип хич не си поплюва и по много ги върти- защо на теб да ти откаже, нищо пък че е и обвързан! ;)

Нали всичко това важи при условие, че Х. не е Брат Пит, Бойко...Пеевски ;D и т.н- нали отчитаме реалните възможни Х.-сове.
Не са правили.  ;D

*

smile

• 22
« Отговор #6163 -: Април 23, 2014, 03:54:34 pm »
Един хорар на братовчедка ми:
Ще се съберем ли пак с бившето ми гадже (назовано по име). Преди няколко седмици скъсаха. Тя изглежда е много разстроена, а те попринцип са в период на почивка и имат добри приятелски отношения. Благодаря предвариелно. :)

в близко бъдеще не виждам оконачтелно събиране, може да има опити, но конкретни резултати не виждам.
Събирането не е факт, а опити засега не е имало. :)

*

LARA

• 10
« Отговор #6164 -: Април 23, 2014, 06:49:17 pm »
Здравейте,
имам интерес към един мъж, но той ме обърква. Моля кажете ми дали Ж има чувства към мен?
Благодаря предварително!!!

Пада си по теб

БЛАГОДАРЯ ZIKOVU!!!

*

kitsa

• 20
« Отговор #6165 -: Април 23, 2014, 08:42:14 pm »
Един въпрос от мен: Как ще се развият отношенията ми с И. през идващите 3 месеца?

няма да е в положителна посока

zivoku, Благодаря. В момента сме в прекратени отношения. В отрицателна посока означава края или криза?

Много ти благодаря

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #6166 -: Април 24, 2014, 05:10:03 am »
На въпрос дали питащата ще срещне нова любов до 6м. кои сигнификатори гледате, освен Луна и У на питащия? У3 и У5?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6167 -: Април 24, 2014, 10:53:25 am »
Ще правя ли секс с Х?  :blink:

Е как да не бе Сони, Луна в Спика! :lol: Видиш ли го тва- викай Да и затваряй очите ;D ;)

Но има и други индикации в картата сочещи за правене на секс с Х. - той/ тя по принцип хич не си поплюва и по много ги върти- защо на теб да ти откаже, нищо пък че е и обвързан! ;)

Нали всичко това важи при условие, че Х. не е Брат Пит, Бойко...Пеевски ;D и т.н- нали отчитаме реалните възможни Х.-сове.
Не са правили.  ;D

хм..луна в спика..учуена съм- те контактуват ли редовно?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6168 -: Април 24, 2014, 10:55:30 am »
Здравейте.Ще съм много благодарна да ми отговорите,тъй като съм объркана и до някъде отчаяна вече :(
Има ли чувства към мен Е? Тотално ме обърква с поведението си,днес е така,утре така...

zikovu моля те ако не е проблем да кажеш мнението си,ще съм ти много благодарна :wub:

Има чувства, спокойно, много даже те харесва, но с нептуна му в 7ми не чакай да го покаже- може би си пийва, може в момента да се чувства нещастен, объркан, дезориентиран

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6169 -: Април 24, 2014, 10:59:56 am »
Един въпрос от мен: Как ще се развият отношенията ми с И. през идващите 3 месеца?

няма да е в положителна посока

zivoku, Благодаря. В момента сме в прекратени отношения. В отрицателна посока означава края или криза?

Много ти благодаря

Ами дано да бъркам, но просто сигнификаторите вървят в различни посоки, което е знак за радяла. Моля те, приеми съвета ми чисто добронамерено, не дей да летиш в облаците и пази главата, че този ретро сатурн в първи понякога носи големи разочарования и мъки.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6170 -: Април 24, 2014, 11:01:10 am »
На въпрос дали питащата ще срещне нова любов до 6м. кои сигнификатори гледате, освен Луна и У на питащия? У3 и У5?

у5 главно, у1 към у5

« Отговор #6171 -: Април 24, 2014, 11:07:40 am »
Здравей,Зикову!Ще имаме ли връзка с Х(назован по име)?Не знам с този ранен асц дали се тълкува картата?Благодаря предварително  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6172 -: Април 24, 2014, 11:24:36 am »
Здравей,Зикову!Ще имаме ли връзка с Х(назован по име)?Не знам с този ранен асц дали се тълкува картата?Благодаря предварително  :blink:

Тези са единствените карти, които отказвам да прогнозирам, изключение правя ако Ац е около Реглус.
В такива моменти 0-1 гр. според мен няма как да се надникне в бъдещето.

« Отговор #6173 -: Април 24, 2014, 11:31:57 am »
Да и аз така съм чела,ами ще опитам пак след няколко седмици тогава  :blink:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #6174 -: Април 24, 2014, 11:59:31 am »
Ще имам ли скоро истинска любов и сериозна връзка?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6175 -: Април 24, 2014, 12:46:03 pm »
Дани в близките месеци не виждам да се случи.
Има един бив влюбен в теб, но ти страдаш за друг бивш, с който не може да сте.
Трето момче има, което много те харесва, но ти не гледаш сериозно на него.

По- скоро емоционално те усещам в депресия и първо трябва да мине този период преди нещата да се придвижат напред в личния ти живот.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #6176 -: Април 24, 2014, 12:56:03 pm »
Много точно,то емоционалното ми състояние е такова от години,не знам кога ще мине.
Благодаря ти,а кое показва,че страдам за някой,с когото не мога да бъда?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6177 -: Април 24, 2014, 01:00:41 pm »
Много точно,то емоционалното ми състояние е такова от години,не знам кога ще мине.
Благодаря ти,а кое показва,че страдам за някой,с когото не мога да бъда?

квадрата между венера и ретро сатурн в знаци на заточение и съответно на трон + забраната, която сатурна се явява в конфиг. с ретро марс
« Последна редакция: Април 24, 2014, 01:04:56 pm от zikovu »

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #6178 -: Април 24, 2014, 01:06:38 pm »
Благодаря

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6179 -: Април 24, 2014, 02:59:19 pm »
Izvinqvam se za latinicata, no nqmam veche komputar I pisha ot tablet, ne vidqh butonche za smqna na ezika vav foruma. :-\    moeto vaprosche e  `s H. Shte imame li sreshta do 3 meseca?`  Stara Zagora,  13:57, 24 april.         Ne moga da postna karta, ne znam kak se kopirat linkove ot tableta,  :-\. Blagodarq na vseki otgovoril.  :blink: