Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042561 Прегледи
*

Shreya

• *
  • 414
Re: Хорар за любов
« Отговор #6180 -: Април 24, 2014, 04:29:28 pm »
Не съм сигурна дали е удачно да питам отново, защото съм задавала въпроса преди няколко месеца, но ето картата. И аз съм в една депресивно настроение. Това което ми прави впечатление, че У1, У3 и У5 се управляват от Венера - У7. Както се казва: "Всички пътища водят към Рим". Имам нужда от малко надежда. Ретро Сатурн в 7-ми показва, че преживявам трудности с дадени лични отношения.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6181 -: Април 24, 2014, 04:41:20 pm »
До август поне нищо няма да има, за съжаление. Емоционалното ти състояние е това, което те държи под водата, ти не си в състояние и ти като дани да гледаш напред, не си готова за нещо ново, просто чисто психически.

Август питай пак.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

smile

• 22
« Отговор #6182 -: Април 24, 2014, 05:46:35 pm »
Ще правя ли секс с Х?  :blink:

Е как да не бе Сони, Луна в Спика! :lol: Видиш ли го тва- викай Да и затваряй очите ;D ;)

Но има и други индикации в картата сочещи за правене на секс с Х. - той/ тя по принцип хич не си поплюва и по много ги върти- защо на теб да ти откаже, нищо пък че е и обвързан! ;)

Нали всичко това важи при условие, че Х. не е Брат Пит, Бойко...Пеевски ;D и т.н- нали отчитаме реалните възможни Х.-сове.
Не са правили.  ;D

хм..луна в спика..учуена съм- те контактуват ли редовно?
Да, контактуват доста редовно - приятели са. :)

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #6183 -: Април 24, 2014, 06:07:00 pm »
zikovu, август месец, защото тогава Марс сменя знака ли?

« Отговор #6184 -: Април 24, 2014, 08:33:54 pm »
Здравейте,

Обръщам се с молба към вас. Дали ще е удобно да разчетете картата, която качвам. Въпросът е "ще имам ли връзка с ...(името на човека). В случай, че няма да излезе връзка, всеки друг коментар, информация също ще ми е от значение!
Благодаря!
Моля за разяснение. Ще бъда мн признателна.

« Отговор #6185 -: Април 25, 2014, 06:26:14 am »
"Много форуми,еднакви въпроси,еднакви потребители с различни никове". ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6186 -: Април 25, 2014, 08:23:55 am »
zikovu, август месец, защото тогава Марс сменя знака ли?

и това, а и просто да изчакаме да мине време да се промени констилацията на звездите, до тогава работи над вътрешната ти нагласа
« Последна редакция: Април 25, 2014, 08:42:40 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6187 -: Април 25, 2014, 08:33:57 am »
Здравейте,

Обръщам се с молба към вас. Дали ще е удобно да разчетете картата, която качвам. Въпросът е "ще имам ли връзка с ...(името на човека). В случай, че няма да излезе връзка, всеки друг коментар, информация също ще ми е от значение!
Благодаря!
Моля за разяснение. Ще бъда мн признателна.

не, съжалявам. човека пази още чувства към бивша. Ще започне да връзка с друга жена (тук не съм сигурна бившата ли ще е или някоя нова) но поне на този етап няма как да сте заедно във връзка
« Последна редакция: Април 25, 2014, 08:42:19 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6188 -: Април 25, 2014, 08:41:31 am »
Ще правя ли секс с Х?  :blink:

Е как да не бе Сони, Луна в Спика! :lol: Видиш ли го тва- викай Да и затваряй очите ;D ;)

Но има и други индикации в картата сочещи за правене на секс с Х. - той/ тя по принцип хич не си поплюва и по много ги върти- защо на теб да ти откаже, нищо пък че е и обвързан! ;)

Нали всичко това важи при условие, че Х. не е Брат Пит, Бойко...Пеевски ;D и т.н- нали отчитаме реалните възможни Х.-сове.
Не са правили.  ;D

хм..луна в спика..учуена съм- те контактуват ли редовно?
Да, контактуват доста редовно - приятели са. :)

ами според мен ще се стигне до секс все някога, поради ретроградността и сатурна - които са в градината на другия- много ще го мъдри, много ще го мисли, ще се дърпа. ама според мене ще се случи..айде при една безкурсна луна няма да стане  до 3 месеца.
ма до края на лятото може и да го огрее човека.

А той взел ли е да се разсейва с друга девойка, че се вижда нещо такова- пак уж приятелка.

« Отговор #6189 -: Април 25, 2014, 09:30:36 am »
 Здравейте! Пускам хорар с въпрос "Обича ли ме Н?" Бях пуснала хорар в началото на март за същия човек, тогава никой не ми отговори. Април обаче имаше развитие между нас - казахме си мн неща, но аз все се измъчвам,обича ли ме истински този човек  :( много ще съм благодарна, ако някой ми отговори...
хубав край на седмицата на всички  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6190 -: Април 25, 2014, 09:36:23 am »
да, обича те.

« Отговор #6191 -: Април 25, 2014, 09:52:48 am »
zikovu,  :58: :58:  :kissd: МНОГО ти благодаря, че ми отговори... а дали ще има някакво развитие между нас, уф защо понякога нещата трябва да са сложни..

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #6192 -: Април 25, 2014, 09:54:19 am »
Да ти кажа, има голям шанс да стане нещо- но картата не отговаря много акуратно и точно на въпроса ти, защото все още събитието не е почнало. Вижда се по картата, че има някаква бивша история, която не е пуснала съвсем този човек и той все още се чувства свързан с нея. Но има едно много хубаво нещичко в тази карта, което ми подсказва, че е възможно да се харесате и да започнете да излизате с момчето- поне при мен работи, ще видим дали и при теб.....но аз поне няма да правя прогнози ще бъдете или не заедно.
По - натам като се осъществи срещата и като знаеш, че имаш интерес към него и виждаш, че и той има интерес- питай тогава пак.

Благодаря за отговора и нямам търпение да пиша отново...  :blink:

Запознахме се и се харесахме много....и сегааа....ще прерастне ли във връзка запознанството ми с В. назован по име?
 :P :P :P

Възможно е да почнете да излизате често, редовно, по-сериозно, но чувствата ти към бившия ти не са отшумели съвсем- така ми излиза. Като цяло не очаквам от запознанството с В. да се развие някаква голяма любовна история в близко бъдеще, но нещо като връзка- възможно е, да...като, че ли няма да успее съвсем да се "разлисти", но дерзай сега- забавлявай се! ;) не го мисли- като назрее момента за сериозните решения ще ги вземеш много точно и ще са удобни за теб.

Благодаря ти zikovu,бившия го мисля чат пат все още...така е,но той е с друга,а и аз искам да забравя вече за него.
Ще видим тук как ще потръгнат нещата..ще пиша.
Целувки :blink: :blink: :blink:

Да дам ОВ....този младеж не се обади,не го видях повече изобщо..но февруари започнах връзка,която....вече не искам..
от миналия месец се появиха и двама нови кандидати...изобщо като няма,няма...ама като има...има  :P
и сега аз съм малко объркана....

качвам нов хорар с въпроса.. с К. или с В. назовани по име ще се развият отношения... :-\ като отбелязвам,че те и двамата са абсолютно нови запознанства
« Последна редакция: Април 25, 2014, 10:32:55 am от rene »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6193 -: Април 25, 2014, 10:36:43 am »
И към двамата излиза да имаш симпатии - но от единия усещаш по- малко взаимност, тоест  той те харесва, но е малко по- обран, не така възхитен като другия ли- нещо такова. С него ще се получат работите- този, който е по- дръпнат сега.

Извинявай- не видях- миналото му, което ще се намеси и ще те "възпре".- на този втория.

значи май с никой т двамата не виждам развитие- може би с този първия, но евентуално по-нататък

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #6194 -: Април 25, 2014, 11:56:32 am »
И към двамата излиза да имаш симпатии - но от единия усещаш по- малко взаимност, тоест  той те харесва, но е малко по- обран, не така възхитен като другия ли- нещо такова. С него ще се получат работите- този, който е по- дръпнат сега.

Извинявай- не видях- миналото му, което ще се намеси и ще те "възпре".- на този втория.

значи май с никой т двамата не виждам развитие- може би с този първия, но евентуално по-нататък

оп...я да видим сега...те и двамата са имали жени,с които са се разделили след дълги връзки..
единият наистина ме търси рядко и не показва желание за сериозно обвързване-и аз естествено си умирам за него,докато с вторият...нека така го наречем образно-показва желание за връзка,дори съвместно съжителство.... при него ако имаш предвид минало,като съмнителен бизнес,май се наблюдава...или под минало имаш предвид-жена...
и с кой мислиш ще се получи и при кой ще се възпра...обърках се... :-\
« Последна редакция: Април 25, 2014, 12:08:04 pm от rene »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6195 -: Април 25, 2014, 12:58:11 pm »
 не виждам връзка с нито един от двамата. Този, който ти повече харесваш- нещата ще тръгнат да се случват, но нещо ще те спре и ще те откаже от идеята. Това нещо ще е свързано с миналото на този човек, може и да е от твоето минало де- обстоятелства при теб.

При този - сериозния, който теб повече харесва- нещата там просто ще се разминат -поне на тоз етап- след няколко месеца знам ли къде ще ти е акъла...ако още си навита за него може пак да питаш  ;)
« Последна редакция: Април 25, 2014, 01:04:16 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6196 -: Април 25, 2014, 01:03:22 pm »
zikovu,  :58: :58:  :kissd: МНОГО ти благодаря, че ми отговори... а дали ще има някакво развитие между нас, уф защо понякога нещата трябва да са сложни..

да, сложни са. това момче едно чувства, друго прави. не виждам в близите месеци да успеете да създадете безпроблеми и гладки взаимоотношения или нещо като връзка.
Което не значи, че няма нищо да се случва при вас

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #6197 -: Април 25, 2014, 01:09:54 pm »
не виждам връзка с нито един от двамата. Този, който ти повече харесваш- нещата ще тръгнат да се случват, но нещо ще те спре и ще те откаже от идеята. Това нещо ще е свързано с миналото на този човек, може и да е от твоето минало де- обстоятелства при теб.

При този - сериозния, който теб повече харесва- нещата там просто ще се разминат -поне на тоз етап- след няколко месеца знам ли къде ще ти е акъла...ако още си навита за него може пак да питаш  ;)

мда...типичен пример на приказката-от два стола на земята... :P
благодаря ти за отговора..да мине време и ще пиша

« Отговор #6198 -: Април 25, 2014, 02:04:21 pm »
Ще започна ли нова връзка със споделени чувства?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6199 -: Април 25, 2014, 02:32:27 pm »
Ще започна ли нова връзка със споделени чувства?

Според мен не е никак изключено. Огледай се за някой в приятелския кръг, в една група, компания.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.