Здравей Гост

Мунданна квадратура Юпитер Плутон

• 43 Отговора
  • 5292 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Мунданна квадратура Юпитер Плутон
« Отговор #40 -: Февруари 21, 2011, 05:57:44 am »
Аз не ща да и се приписват качества, които не притежава. кога и къде съм поискала такова нещо?
Любовта има хиляди измерения. Те са толкова, колкото Венери в знаци има. А като прибавим и аспектите към тях...не можем дори да пресметнем комбинациите, които се получават....Нека всеки си обича по неговият си начин...Ако това го прави по-добър и съзидателен човек и го обогатява като личност, какъв е проблема, че другите не могат да обичат по неговия начин?

Лично аз не мога да обичам по чисто похотливия, земен начин...трябва да има духовен и на моменти платоничен елемент.

Духовността е приоритет на Юпитер...,не на Венера!
Лека нощ! :bedtime2:
Обичайте и бъдете обичани! Както аз в този час! :58: :88:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Февруари 21, 2011, 06:01:30 am »
Духовността в социалния контекст е приоритет на Юпитер, а духовността в божествения и аспект е приоритет на Нептун. Синухе го беше дефинирал това някъде по-добре.

Хайде, Лека нощ и от мен! Да живее безусловната любов! :88:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Февруари 28, 2011, 03:22:22 pm »
Е, разходяща е! Какво ви се случи в личен план?

При мен планетите са в секстил в натала. Плутон управлява 11 дом, а Юпитер - асцендента.
При мунданната квадратура. При мунданната квадратура имах само положителни случки с приятели.
Още повече, че самата квадратура с нищо не ми смущава картата. А само тр. Плутон прави секстил с натален Меркурий - У6,7,9.

Някой имал ли е кардинална опитност по Юпитер квадрат Плутон?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #43 -: Февруари 28, 2011, 07:55:50 pm »
Всъщност нищо кардинално/радикално. В натала връзката е тригон, транзитът е върху Дсц. и 10 дом, Юпитер беше в опозиция на наталния ми Плутон/Слънце, квадрат с възлите, асц и Сатурн. НИЩО! ;D.

П.С. Всъщност, Скорпион е елемент на моя пети дом, а Стрелец е интерсептиран в шести - приключи окончателно една сага, свързана със зравето на сина ми. Което определено не е малко... :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda