Здравей Гост

Мъжете които манипулират, доминират , подчиняват

• 116 Отговора
  • 12775 Прегледи
Re:Мъжете които манипулират, доминират , подчиняват
« Отговор #40 -: Февруари 28, 2011, 12:20:58 am »
Не можеше едно рационално решение да вземе, но непогрешим инстинкт и интуиция....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Февруари 28, 2011, 12:26:26 am »
Ей, Маря идва ми да те разцелувам за темата  :wub: :wub: :wub: :P

пускам ви картата на моето последно увлечение, за да не кажа нещо по-сериозно,
лично аз го усещах като дявола в човешки образ. Изключително манипулативен, без да се усеща сам дори (или по-точно вярваше, че манипулациите трябва да са осмислени, за да са манипулации).
И мъже и жени манипулира еднакво добре, дори само с интонацията на гласа си. Виждала съм го как си променя цялата физиономия, интонация, израз на лицето са секунди, говорейки едновременно на мен и най-близкия си приятел.
Просто никога не съм изпитвала по-голям ужас и привличане към мъж. Дори го бях сънувала 3 месеца преди да се запознаем. Успях обаче да се измъкна от него..... и сега лекувам рани, но ще ги излекувам, а живот с него не бих издържала. Най-странното е, че съм виждала и една абсолютно чиста детска ангелска страна в него. Не е българин, финландец е и имаше тези невероятни сини очи (никога не съм виждала в българин такива очи), които си сменяха цвета според настроенията му от тъмно син-зелен до небесно син. Имах усещането, че и големината на очите може да си контролира.....сериозно. Едното му око бе зеленикаво, а другото чисто синьо. И като типичен финландец беше депресивно алкохолизиран и такава мъка можеше да изпитва. Нашите БГ мъже поне са някак позитивни. Но определено мисля, че по-красив и сексапилен мъж от него няма да срещна през живота си. Имаше типични черти на скандинавец, но наистина много хармонично и мъжествено съчетани. И едновременно с това плашещо, защото ние сме по-меки в Б-я и енергията ни е по-земна и топла..... абе голяма драма беше........... 

Радвам се , че си доволна от темата.... ;D :wub:

А по картата.... ;D Слънчева риба...и тук *многострадална Геновева*-Венера....Воден , мутабелен.....И Плутон гокленов на АСЦ....
Въобще силния Плутон около кардиналните оси е властта.....

А в гр.Котка имам уникални спомени преди години....И кой каза , че финландците са студени? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Февруари 28, 2011, 12:27:22 am »
Не можеше едно рационално решение да вземе, но непогрешим инстинкт и интуиция....

Е, и ? Каква полза от интуицията, ако няма да подпомага решенията на човека - полза никаква.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Февруари 28, 2011, 12:31:52 am »
Лили, Дивна, XTZ и Марая - както винаги сте право в десятката! :wub:

Това ни прави още по-отговорни.... ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Февруари 28, 2011, 12:36:41 am »
Ей, Маря идва ми да те разцелувам за темата  :wub: :wub: :wub: :P

пускам ви картата на моето последно увлечение, за да не кажа нещо по-сериозно,
лично аз го усещах като дявола в човешки образ. Изключително манипулативен, без да се усеща сам дори (или по-точно вярваше, че манипулациите трябва да са осмислени, за да са манипулации).
И мъже и жени манипулира еднакво добре, дори само с интонацията на гласа си. Виждала съм го как си променя цялата физиономия, интонация, израз на лицето са секунди, говорейки едновременно на мен и най-близкия си приятел.
Просто никога не съм изпитвала по-голям ужас и привличане към мъж. Дори го бях сънувала 3 месеца преди да се запознаем. Успях обаче да се измъкна от него..... и сега лекувам рани, но ще ги излекувам, а живот с него не бих издържала. Най-странното е, че съм виждала и една абсолютно чиста детска ангелска страна в него. Не е българин, финландец е и имаше тези невероятни сини очи (никога не съм виждала в българин такива очи), които си сменяха цвета според настроенията му от тъмно син-зелен до небесно син. Имах усещането, че и големината на очите може да си контролира.....сериозно. Едното му око бе зеленикаво, а другото чисто синьо. И като типичен финландец беше депресивно алкохолизиран и такава мъка можеше да изпитва. Нашите БГ мъже поне са някак позитивни. Но определено мисля, че по-красив и сексапилен мъж от него няма да срещна през живота си. Имаше типични черти на скандинавец, но наистина много хармонично и мъжествено съчетани. И едновременно с това плашещо, защото ние сме по-меки в Б-я и енергията ни е по-земна и топла..... абе голяма драма беше...........  

Направо ми късаш сърцето. :73: :72:
Всеки си намира майстора един ден. Неговият е алкохола. не бой се, той ще го довърши.
Имах моного сходна опитност с един такъв. До обяд е трезвен.....
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Февруари 28, 2011, 12:38:56 am »
Исках да се сетя за някой мъж-манипулатор в моя живот, но в интерес на истината като че ли не се намират такива. Дори ако е имало опити за манипулация, са били умерени. Манипулативни жени съм срещала доста и много бързо разпознавам схемите им, затова още в началото, след първо запознанство сработва някакъв защитен механизъм, получава се естествено отблъскване и автоматично се издига предпазна стена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Февруари 28, 2011, 12:41:15 am »
Винаги съм привличала мъже които искат да доминират ,да ме подчиняват.... :rolleyes: Винаги.....и нямам конкретно обяснение защо така..... :(
Друг е въпроса дали се е случвало.....

*

Stella

• 7765
« Отговор #47 -: Февруари 28, 2011, 12:49:50 am »
За силните по знак, дом и аспекти Слънца, според радикса, е съвсем естествено да се стремят да доминират.
По-интересно е кои Слънца по отношение на нас ще се стремят да доминират или ще ни провокират да доминираме. Това са опозиционните Слънца или Слънца от нашия знак.

Първата част не е особено вярна. С втората част съм съгласна на 100%

Ще споделя 2 случая на близки връзки - предишна и сегашна.
Тъй като господарят на светилата ми - Уран е в съвпад с Плутон имам афинитет за близки връзки с хора с подчертано Плутоново присъствие в хороскопа.

1 случай: Слънце във Водолей (заточение) в съвпад с Меркурий в квадрат с Луна, опозиция с Плутон и тригон със Сатурн.

2 случай: Слънце в Овен (екзалтация) в съвпад с Луна и Меркурий в опозиция с Плутон и в квадрат със Сатурн.

И двамата са със сходни аспекти в натала. Познайте кого съм чувствала като интелектуално и доминиращ и налагащ волята си. Аз съм със светила във Водолей.

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Февруари 28, 2011, 01:01:16 am »
Естествено Водолеят, защото той директно ще проектира върху мен своите собствени противоречия и аз ще изпитват на свой гръб резултата от вътрешната му борба. С Овенът имаме секстил на светилата и аз ще го разтоварвам от неговата собствена опозиция на светила с Плутон.

*

Stella

• 7765
« Отговор #49 -: Февруари 28, 2011, 01:03:23 am »
Да ви кажа поколението на Плутон в Лъв са много властни особено при съвпад, опозиция или квадрат към Слънцето. Усещам трептенията на Плутон в Лъв подобно вибрациите на хитлеристки марш.

*

abroad

• 2187
« Отговор #50 -: Февруари 28, 2011, 01:06:57 am »

Аз пък харесвам съжденията и изводите на АН, нищо че понякога ми идват тежки и недокрай разбираеми ;D

*

lia

• 29
« Отговор #51 -: Февруари 28, 2011, 01:07:37 am »
За силните по знак, дом и аспекти Слънца, според радикса, е съвсем естествено да се стремят да доминират.
По-интересно е кои Слънца по отношение на нас ще се стремят да доминират или ще ни провокират да доминираме. Това са опозиционните Слънца или Слънца от нашия знак.

Тъй като господарят на светилата ми - Уран е в съвпад с Плутон имам афинитет за близки връзки с хора с подчертано Плутоново присъствие в хороскопа.

1 случай: Слънце във Водолей (заточение) в съвпад с Меркурий в квадрат с Луна, опозиция с Плутон и тригон със Сатурн.

2 случай: Слънце в Овен (екзалтация) в съвпад с Луна и Меркурий в опозиция с Плутон и в квадрат със Сатурн.

И двамата са със сходни аспекти в натала. Познайте кого съм чувствала като интелектуално и доминиращ и налагащ волята си. Аз съм със светила във Водолей.

Кое не е особено вярно и защо?

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Февруари 28, 2011, 01:17:03 am »
Ако приемем изявата на АЗ-а чрез слънцето....,то всяко слънце има изява по различен начин....
Едно е лятното слънце , което пари и е топло...,друго е зимното слънце , което грее ...,но не топли!
За мен обаче властта не е приоритет на слънцето....И ако няма аспект ,който да мотивира изявата му , то просто ще си остане само едно слънце...без изява....

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Февруари 28, 2011, 01:33:20 am »
Сетих се още нещо.... манипулирам , доминирам,подчинявам = КОНТРОЛИРАМ....Или контрола е по Сатурн в качеството на инкасатор , по Плутон в качеството на трансформатор на чуждата воля ..... :rolleyes: , чрез слънцето просто изявяваме висшите енергии.... :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #54 -: Февруари 28, 2011, 01:34:23 am »

Кое не е особено вярно и защо?

Цитат

Според мен това не е особено вярно, понеже приемам, че доминирането е относително към натала на другия човек.

С останалото съм на 100% съгласна. Няма как да усетиш някого като доминиращ, ако не докосва чувствителна точка от твоя хорокоп. В примера, който дадох, не човекът със силно Слънце съм усещала като доминиращ, а този със заточеното Слънце. По нататък съм обяснила защо.
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 01:38:28 am от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #55 -: Февруари 28, 2011, 01:34:58 am »

Аз пък харесвам съжденията и изводите на АН, нищо че понякога ми идват тежки и недокрай разбираеми ;D

Харесването на АН какво общо има тук? Не мога да разбера..

*

holanda

« Отговор #56 -: Февруари 28, 2011, 01:42:33 am »
предполагам заради Везнишкото Слънце с Марс и Урановото влияние реагирам грубо,има и доза отмъстителност ако усетя нечий опит за налагане.

При мен непроработените  ;D Козирози са се опитвали да ме подчинят,често има различия в мненията ни,..или не ме разбират изобщо...и аз докато докажа правотата си,съм се разпалила.

обикновено нямам проблеми с доминиращи,защото ги надушвам в началото и реагирам според зависи,но все пак ме оставят на мира.
Случва се мен да определят като подчиняваща,особено мъже/жени с Рачешки акценти.

« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 04:58:08 pm от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Февруари 28, 2011, 01:44:27 am »

Интересно, но напоследък имам усещане за дежа вю сякаш... Изказът и съжденията на новата потребителка lia ми напомнят много за АН, същият стил...  :rolleyes:

Мислех си също така, че следва да разграничим стремежа към доминиране от манипулацията. Доминацията е присъща на силните Слънца, по-слабите използват фина манипулация, за да постигнат това, което искат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #58 -: Февруари 28, 2011, 01:47:01 am »

Харесването на АН какво общо има тук? Не мога да разбера..

защото Лиа пише като АН и аз това си помислих като я прочетох..дори и да не е тя, радвам се че ще има още хора, които да ми харесва как пишат.. :88:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #59 -: Февруари 28, 2011, 01:49:08 am »
Според мен има противоречие в темата, както е зададена. Аз не мога да свържа в общо изречение манипулира и доминира. Съгласна съм, че мутабелните акценти са силно манипулативни, но нямам предвид Слънца и Марсове.
Доминиращи би трябвало да са кардиналните, макар при Рак и Везни това да е по-завоалирано. Подчиняващи на свой ред като да са фиксираните. Тъпо и упорито, във вид на китайска капка, докато камъкът не кандиса и не се предаде сам на края.

Иначе не съм сигурна доколко качеството манипулативност въобще може да се приписва на Слънцето. Би трябвало да го търсим по-скоро при поразени женски, пасивни планети, изразяващи Ин енергията. Или по класиците - във влажното и студеното качество - Венера и Луна \в последна четвърт\.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda