Здравей Гост

БЛИЗНАК- Обичам Близнак

• 152 Отговора
  • 27194 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: БЛИЗНАК- Влюбена съм в Близнак
« Отговор #60 -: Март 01, 2011, 08:26:14 pm »
Стела, нали разграничавш влюбване от любов? ;D
Тийновете са перманентно влюбени поради бурната работа на хормоните им, но незначителна част от тях разбират какво е любов.
Аз съм за любовта и леко скептична към влюбванията.

В първия случай витаеш в облаците , а във втория стъпваш по земята.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Март 01, 2011, 08:29:04 pm »
Стела, нали разграничавш влюбване от любов? ;D
Тийновете са перманентно влюбени поради бурната работа на хормоните им, но незначителна част от тях разбират какво е любов.
Аз съм за любовта и леко скептична към влюбванията.

В първия случай витаеш в облаците , а във втория стъпваш по земята.... :blink:

Бих добавила, че в първия случай (влюбеността) си като заслепен, докато във втория (любовта) си наясно защо обичаш този човек и струва ли си да продължиш нататък с него... Любовта е осъзнато чувство, докато на влюбеността понякога й липсва избирателност и обективност.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #62 -: Март 01, 2011, 08:29:10 pm »
Близнаците са умни и активни ( ако не им е пострадал много Мерка). Държат половинките си в стенд бай с-ние, което може да им изпуши бушоните. Погрешно биват възприемани като повърхностни и е обикновено, за да се оправдае собствената интелектуална немощ. Единственото, което ме притеснява при тях е склонността им към хазарт и др. подобни. Важи както за мъжки така и за женски Слънца.

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Март 01, 2011, 08:32:13 pm »
Абе как ви се влюбва? ;D
Човек е много уязвим в това състояние. То вярно, че има анестезия-Нептун и си ходи така..глуповато усмихнат и надрусан от любовни трепети..
Това е пристрастяване към първата фаза на връзките. ;D ;D

на 20г. да.... ;D

123 Дай ми мотиви и веднага ще му поискам.... ;D

Ами моите лични мотиви, ако искаш да ти ги дам .... тя Уран ги е писала вече ... ПРИСТРАСТЯВАНЕ. И тва е. Не взимам наркотици, пуша (напоследък повече  :-\), пия умерено, по мъже не ходя ... и това ми е останало, като начин да избегна замалко от действителността - влюбване, глуповато усмихната, надрусдана от любовни трепети ..., пристрастяване към първата фаза на връзките ... Ама честно казано, през носа ми излезе тва пристрастяване ... и ще се позамисля по-нататък как да я карам  ;)
Не съм вече на годините за такива бурни емоции  ;) Каквото било-било. Сега гледам малко по-сериозно на животеца  ;D То не е много хубаво така, ама ... няма начин ... остаряваме ... бавно ... неусетно дори ...

На 30 съм  ;D. Какво ли стане, ако доживея до 40  :rolf:

Ми не виждам мотив да предложа брак...сред изброените.... ;D ;D

Както замесиш тестото...така и ще втаса... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #64 -: Март 01, 2011, 08:33:35 pm »
Хехе, ех любов, любов... Не знам какво толкова не им харесвате на Близнаците особено на мъжете?! Аз и друго си мисля, че една връзка, едни взаимоотношения трябва да се усещат. Аз съм на 23, на около 20 се влюбих като луда, супер нетипично за мен и все пак успявах да запазя самообладание и усещах, че от всичко това няма да се получи нищо. Сега отново обичам, без да е имало такова бурно влюбване (бурните не са типични за мен), обаче връзката е невероятна, пълноценна, олегнала :)))

Имам обаче един въпрос, трябва ми книга за синастрия и ако някой може нека препоръча електронен или хартиен вариант  :umnik:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Март 01, 2011, 08:37:04 pm »
Както замесиш тестото...така и ще втаса... ;D
Ще втасам аз, най-много да стана някоя дърта дето все се озърта ... алкохоличка, пушачка, мъжетрошачка  ;). Айде  :P

По-добре да станеш нещо...отколкото да останеш в нищото вечно мърмореща и неудовлетворена жена.... :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Март 01, 2011, 08:38:22 pm »
Имам обаче един въпрос, трябва ми книга за синастрия и ако някой може нека препоръча електронен или хартиен вариант  :umnik:

Кога смяташ да я четеш цялата тая книга, пък и то ... синастрията е само едната страна на нещата ... има толкова други при тия зодии и хороскопи ... Ама ако някой ще праща, да прати и на мен  ;)
Моля без спам в тази тема! ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Март 01, 2011, 08:41:29 pm »
По-добре да станеш нещо...отколкото да останеш в нищото вечно мърмореща и неудовлетворена жена.... :P ;D
Вечно мърмореща - да, може би, повечето жени сме такива  ;), все има за нещо. Неудовлетворена жена - незнам, това не зависи от мъжа ми, специално за мен ... от мен си зависи, и дано ... както казваш ... да стана НЕЩО, но дано да е НЕЩО ХУБАВО  :mellow:.

И това зависи от теб и само от теб! ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #68 -: Март 01, 2011, 08:41:45 pm »
Има лекота в комуникацията с близнаци като не визирам интимен план. Моят опит е такъв.  (все пак слънцата им тригонират моето и Меркурия ми) :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Март 01, 2011, 08:44:48 pm »
Има лекота в комуникацията с близнаци като не визирам интимен план. Моят опит е такъв.  (все пак слънцата им тригонират моето и Меркурия ми) :blink:

Ако са от по-интелигентните, наистина е удоволствие да общуваш с тях, страхотни събеседници и с много свежо чувство за хумор. В интимен план обаче трудно се разкриват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #70 -: Март 01, 2011, 08:45:59 pm »

Нептун е виртуоз в умението да заблуждава, посипва родения с бляскав прашец. Разочарованието идва, след като духне ветрец и се вдигне прашецът... и зад него прозрираш един обикновен човек, не с чак толкова кристално чиста аура.

eee, ама що така с лошо, бе, хора... не сме чак толкова лоши. Как можете да ни сравнявате с един отмъстителен Скорпион, например  :96: Аз самата, нищо, че съм Риби, не съм видяла нищо лошо от Нептуновите. Нито се занимавам с хората, преди те да започнат да ме ръчкат  :angry:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Март 01, 2011, 08:46:24 pm »

Ако са от по-интелигентните, наистина е удоволствие да общуваш с тях, страхотни събеседници и с много свежо чувство за хумор. В интимен план обаче трудно се разкриват.

Удоволствие е да ги откриваш..... ;D

« Отговор #72 -: Март 01, 2011, 08:47:12 pm »
Вечно мърмореща - да, може би, повечето жени сме такива  ;), все има за нещо. Неудовлетворена жена - незнам, това не зависи от мъжа ми, специално за мен ... от мен си зависи, и дано ... както казваш ... да стана НЕЩО, но дано да е НЕЩО ХУБАВО  :mellow:.

Не виждам причина да не се влюбваме независимо от етапа на нашия живот. И на 2 и на 102 години да се влюбиш пак е готино!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Март 01, 2011, 08:48:36 pm »

Нептун е виртуоз в умението да заблуждава, посипва родения с бляскав прашец. Разочарованието идва, след като духне ветрец и се вдигне прашецът... и зад него прозрираш един обикновен човек, не с чак толкова кристално чиста аура.

eee, ама що така с лошо, бе, хора... не сме чак толкова лоши. Как можете да ни сравнявате с един отмъстителен Скорпион, например  :96: Аз самата, нищо, че съм Риби, не съм видяла нищо лошо от Нептуновите. Нито се занимавам с хората, преди те да започнат да ме ръчкат  :angry:

Не говоря за Слънце в Риби.
Имам наблюдения за Нептун в съвпад или друг твърд аспект с две-три лични планети, както и за стелиумни Риби. Изключителна харизма дава понякога, но и умение да създава фалшива представа, да заблуждава (осъзнато или неосъзнато), бива си ги да мамят.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Март 01, 2011, 08:54:00 pm »

Разликата м/у мъжете и жените риби е очеизбождаща.... ;D
И....има много видове риби...Аз обаче искам някой да ми обясни  защо толкова лично се примат нещата в този форум по отношение на знаци , аспекти и каквото се сетите... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Март 01, 2011, 08:59:13 pm »
Аз обаче искам някой да ми обясни  защо толкова лично се примат нещата в този форум по отношение на знаци , аспекти и каквото се сетите... :blink:

Нямам нищо против Слънце в Риби, да си го кажа. По друг начин определям доминиращия архетип в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #76 -: Март 01, 2011, 09:02:04 pm »
Вечно мърмореща - да, може би, повечето жени сме такива  ;), все има за нещо. Неудовлетворена жена - незнам, това не зависи от мъжа ми, специално за мен ... от мен си зависи, и дано ... както казваш ... да стана НЕЩО, но дано да е НЕЩО ХУБАВО :mellow:.

хвани го здраво с двете си ръце  ;D

...

за да не е спам,ще допълня  ;D

имала съм много приятни отношения с Близнак..забавни,лекички,хвъркати.Наистина е удоволствие да имаш такъв човек около себе си  :blink: На мен са ми в тригон и влизат в 9 дом,а аз обожавам да има с кого да говоря и да се шегувам.В 9 дом е натален Юпитер,мисля че единствено по него ми идват хубавите моменти и хора в живота  :blink: Т.е. аз ги приемам за такива и ми е безкрайно леко..
*Близнака беше едно момченце,колега.С него много флиртче,много нещо  ;)
« Последна редакция: Март 01, 2011, 09:15:39 pm от жълтолилава »

*

123

• *
  • 230
« Отговор #77 -: Март 01, 2011, 09:05:51 pm »
хвани го здраво с двете си ръце  ;D
Ще ме уморите ...  ;) :rolf: :yahoo: :rakeattack:
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

abroad

• 2187
« Отговор #78 -: Март 01, 2011, 09:20:01 pm »
хвани го здраво с двете си ръце  ;D
Ще ме уморите ...  ;) :rolf: :yahoo: :rakeattack:

;D може, ако преди това ти нас не умориш ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Март 01, 2011, 09:27:45 pm »
Аз обаче искам някой да ми обясни  защо толкова лично се примат нещата в този форум по отношение на знаци , аспекти и каквото се сетите... :blink:

Нямам нищо против Слънце в Риби, да си го кажа. По друг начин определям доминиращия архетип в хороскопа.

Имам против стелиумните рибки....Тези...дето са на стада.... ;D