Здравей Гост

Кармично наказание

• 62 Отговора
  • 8493 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Кармично наказание
« Отговор #20 -: Март 05, 2011, 10:11:14 pm »
ПП. Забравила си да напишеш пародиЙ.

;D

В жизни много есть пародиЙ,
множество плохих аспектов, зодиЙ,
но неизбежна лишь одна -
Кармичная забрана.
Она как Смерть с косой стоит
за нашими плечами,
и в дверь неумолимо к нам стучит,
следя за нашими делами.  :96:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #21 -: Март 05, 2011, 10:23:05 pm »
Благодаря ви много на всичко за отговорите!
С въпросната астроложка се запознаех от един български форум на известен духовен учител, където бях споделил свой проблем. Тя каза, че може да ми помогне, имали известни способности, искала да ме напътства и да се учи от мен. Каза, че астрологията и е само хоби и не е професионалист, но била доста добра. След това, което ми каза после, бях в такова състояние, както се казва "на ръба на пропастта". Вече мина почти година от тази случка и признавам, че съм и страшно ядосан, отдавна съм я заебал, но съжалявам въобще, че съм я срещал.
А песента на Шиниъд О'Конор - това е най-тъжната песен, която съм чувал някога. И да, тя е кавър на Принс, но много сполучлив, изпълнен с много мъка и чувство.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Март 05, 2011, 10:26:35 pm »
След това, което ми каза после, бях в такова състояние, както се казва "на ръба на пропастта". Вече мина почти година от тази случка и признавам, че съм и страшно ядосан, отдавна съм я заебал, но съжалявам въобще, че съм я срещал.

Не съжалявай за нищо. Предизвикателство, през което може би е трябвало да преминеш, за да опознаеш собствените си граници на възприятие. А може би тази астроложка ти е помогнала, макар и индиректно, да разбереш какво е човек излишно да се сугестира.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Март 05, 2011, 10:50:10 pm »
Благодаря ви много на всичко за отговорите!
С въпросната астроложка се запознаех от един български форум на известен духовен учител, където бях споделил свой проблем. Тя каза, че може да ми помогне, имали известни способности, искала да ме напътства и да се учи от мен. Каза, че астрологията и е само хоби и не е професионалист, но била доста добра. След това, което ми каза после, бях в такова състояние, както се казва "на ръба на пропастта". Вече мина почти година от тази случка и признавам, че съм и страшно ядосан, отдавна съм я заебал, но съжалявам въобще, че съм я срещал.
А песента на Шиниъд О'Конор - това е най-тъжната песен, която съм чувал някога. И да, тя е кавър на Принс, но много сполучлив, изпълнен с много мъка и чувство.

Убедена съм , че мнокократно си чувал клишираната фраза, че човек среща , онези хора , които са му нужни....
Успелите хора много ясно познават себе си и целите си....Всичко онова , което провокира размислите ,дори и страховете ни е безценно , защото ни дава възможността да погледнем по един по-различен начин и да потърсим отговори на *болните*въпроси....А това означава едно -емоцията и страха са в основата на нашето търсене....
И тогава когато сме готови да получим отговор...,възниква нов въпрос..,защото търсещия не се задоволява с отговори ...,а с въпроси.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Март 05, 2011, 11:01:25 pm »

търсещия не се задоволява с отговори ...,а с въпроси....
:blink:

Това ще си го поставя като слоган...
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Март 05, 2011, 11:05:37 pm »

търсещия не се задоволява с отговори ...,а с въпроси....

Това ще си го поставя като слоган...

Радвам се , че споделяш мнението ми и ти допада....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

123

• *
  • 230
« Отговор #26 -: Март 05, 2011, 11:15:21 pm »
Аз пък вече тотално се обърках с вашите отговори, мнения и въпроси ... затова млъквам  ;D (за малко)
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #27 -: Март 05, 2011, 11:20:41 pm »
Таня, Шиниъд не е написала Nothing compares 2U - това е песен на Prince, тя я е изпяла след въпросната смърт...
Знаех си, че не може да е нейна  :blink: :-[, такава дълбока песен ... Ама той защо сам не я е изпял? Ами тя? Въпроси, въпроси ... без отговори ...

....човек излишно да се сугестира.  :blink:
Тая дума също не я знам какво значи  :-\

Принс е близнак, Слънце Близнаци поне ... явно, толкова и успява да си изразява емоциите, щом на тази толкова емоционална песен ... друг успява да я направи хит ... да докосне хората дълбоко в сърцата и душите им .... А Шиниъд коя зодия е? Риба ли или Стрелец .... имаше тема за певиците скоро и мисля....
« Последна редакция: Март 05, 2011, 11:28:03 pm от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Veselin

« Отговор #28 -: Март 05, 2011, 11:51:52 pm »
Стрелец е. И доколкото знам, е била голяма бунтарка и никога не е била като другите. Винаги е била малко провокативна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Март 05, 2011, 11:57:13 pm »
Стрелец е. И доколкото знам, е била голяма бунтарка и никога не е била като другите. Винаги е била малко провокативна.
:sagittariuss: :confuse3:
Типично....Както и песента , една от любимите ми в подписа ти....
Защото за този слънчев знак няма граници за любовта...

http://www.vbox7.com/play:81db0cce

*

Veselin

« Отговор #30 -: Март 06, 2011, 12:04:04 am »

Благодаря! Защото и аз съм Стрелец.  ;D
Иначе тази песен я помня от много малък. Може би още от началото на 90-те, горе долу по времето, когато даваха за пътви път Туин Пийкс по българската телевизия. Тогава песента на Шиниъд я пускаха много често по радиото, но не знаех на кого е и как се казва. Едва миналата година разбрах, като я чух по радио Magic FM и записах откъс от нея. midomi.com я разпозна веднага.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Март 06, 2011, 12:07:40 am »

Благодаря! Защото и аз съм Стрелец.  ;D
Иначе тази песен я помня от много малък. Може би още от началото на 90-те, горе долу по времето, когато даваха за пътви път Туин Пийкс по българската телевизия. Тогава песента на Шиниъд я пускаха много често по радиото, но не знаех на кого е и как се казва. Едва миналата година разбрах, като я чух по радио Magic FM и записах откъс от нея. midomi.com я разпозна веднага.  :blink:

Тогава как един стрелец е сугестиран? :rolleyes: ;D....
Нещо против да ни представиш визитната си картичка? :rolleyes: ;) ;D

http://www.vbox7.com/play:b532c4b1&al=1&vid=3915240

Помни! ;D

*

Veselin

« Отговор #32 -: Март 06, 2011, 12:16:49 am »
Така и не намирах хубаво обяснение на що е това сугестия. Навсякъде все твърде сложни за мен определения.  ;D
Иначе аз от малък съм си много впечатлителен и давам всичко за хубава музика. Много запомням песни и филми, дори да съм ги гледал още много малък. Най-много обичам да слушам Жан-Мишел Жар и Вангелис, по принцип обичам най-вече ретро музиката. Обичам фитнеса и движението, жалко само, че работата ми е свързана със седене цял ден на едно и също място. Радвам се много, когато хората ми имат доверие, а пък аз много доверчив за съжаление. Не обичам да ми поставят ограничения, обичам да имам свобода на действие.
Това е засега от мен.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 06, 2011, 12:19:25 am »
Така и не намирах хубаво обяснение на що е това сугестия. Навсякъде все твърде сложни за мен определения.  ;D
Иначе аз от малък съм си много впечатлителен и давам всичко за хубава музика. Много запомням песни и филми, дори да съм ги гледал още много малък. Най-много обичам да слушам Жан-Мишел Жар и Вангелис, по принцип обичам най-вече ретро музиката. Обичам фитнеса и движението, жалко само, че работата ми е свързана със седене цял ден на едно и също място. Радвам се много, когато хората ми имат доверие, а пък аз много доверчив за съжаление. Не обичам да ми поставят ограничения, обичам да имам свобода на действие.
Това е засега от мен.  ;D

Не е малко като начало.... ;D
Явно Сатурн е строг в картата ти , а Марс в по-мързелив знак... ;D....

*

Veselin

« Отговор #34 -: Март 06, 2011, 12:22:30 am »
Сатурн е в Скорпион при мен в 8 дом. В съвпад с Плутон- също там.  :( А Марс ми е във Везни, доста мързелив знак май.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Март 06, 2011, 12:26:32 am »
Сатурн е в Скорпион при мен в 8 дом. В съвпад с Плутон- също там.  :( А Марс ми е във Везни, доста мързелив знак май.

А има ли проблем да поставиш картата си... :rolleyes: :blink:

Ето ти още нещо готино... ;D
http://www.vbox7.com/play:2bdfc774

*

Veselin

« Отговор #36 -: Март 06, 2011, 12:38:30 am »
Благодаря за песента! Много готина песничка.  :P

Картата ми съм я показвал много пъти в този форум, но щом има желаещи да я видят, ето я отново (часът на раждане не ми е напълно точен.)
« Последна редакция: Март 14, 2011, 08:32:08 pm от Veselin »

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Март 06, 2011, 12:48:15 am »
Благодаря за песента! Много готина песничка.  :P

Картата ми съм я показвал много пъти в този форум, но щом има желаещи да я видят, ето я отново (часът на раждане не ми е напълно точен.):

Толкова много стрелец не бях виждала :o ;D...
Как балансираш  липсата на земя? :rolleyes:
« Последна редакция: Март 06, 2011, 01:04:24 am от Марая »

*

Veselin

« Отговор #38 -: Март 06, 2011, 01:01:06 am »
Мнгоо трудно.  ;D
Можеш ли да кажеш нещо по картата ми? Друг астролог, подвизаващ се в този форум (няма да казвам кой е) ми беше казал, че картата ми била чиста откъм карма. Не знам кое е вярно и кое не.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Март 06, 2011, 01:15:21 am »
Мнгоо трудно.  ;D
Можеш ли да кажеш нещо по картата ми? Друг астролог, подвизаващ се в този форум (няма да казвам кой е) ми беше казал, че картата ми била чиста откъм карма. Не знам кое е вярно и кое не.
:57: ,няма как да не се интересуваме от кармияна астрология...Имам същите възли...СЛВ в Близнаци , ЮЛВ в стрелец...,но това не е най-важното...Управителя на Северния в съвпад с Южния.....
Интересно , че и управителя на Южния е на трон и в съвпад със Северния....
Мисля , че задачата ти в този живот е да създадеш дом и да пазиш семейните ценности....
Слънцето ти е в градус на *освобождаване* от кармата....
Предай мойте поздрави на онази астроложка[/i]...
Проблема е в свободата...,а това е единственото нещо на което стрелеца не може да изневери.... ;D