По картата:
Трудна ми е, защото е на човек на който познавам почти всички физически аспекти от живота й на събитийно ниво от последните 12години, а това не ме прави особено обективен, но и въпреки това ми е трудна, защото всичко, което съм се опитал да й предскажа никога, ама абсолютно никога не се е сбъдвало.
Неслучайно и дадох малко допълнително инфо, че <<толкова добре успява да "затисне" вратите през които пропуска "всичко около нея">>
Тя самата, като личност:
Съученичка ми е, заедно завършихме. Поддържаме си взаимоотношенията.
В класа нямаше момче(в 1-вата година), което да не се опитваше да я кани в тях, да учат заедно с цел да я...или поне да използва нейното посещение, като повод да се измисли история с която да блесне
пред другите. Просто тя беше нещо, като желан "материал" и този, който "го" притежаваше моментално имаше чувството, че ще стане лидер на класа. ( за този усет си говорехме с повечето от съучениците след като завършихме и разбрах, колко странно ни е наелектрелизирвала...)
Предполагам и останалите от всички други класове и по-големите са я "търсили" и те с подобно усещане и "желание".
Така. Любовния фронт е...супер безинтересно-интересен. Безинтересен, защото няма нищо интересно, което да се случва. А интересното е именно това, че няма нещо, което да се случва, а има поводи да се случва много 'интересно'.
Или казано иначе - в края на 9-ти клас (май.2000г) се хвана с един от по-горните класове и...до ден днешен е с него при все че: страст отдавна няма(по нейни думи, пък и познавам отношенията им), любовта се е превърнала в свикване, а партньорът...като част от декора в къщата.
За всички тези 11г е имала стотици възможности и продължава да ги има относно мъжете, свалките, гонения, ухажвания, опити дори леко насила и въпреки всичката й се отдала възможност - до ден днешен не се е възползвала, като причината не е, че обича приятеля си, а напротив! Усеща се , че е имала желание, но...
По-интересно е връзката, която има. На моменти и то много пъти съм се шокирал, как е възможно да има такъв възможен сценарий и то с толкова дълго времетраене. Има не малко периоди през годината в които връзката им е тип 24/7: 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и то до крайност! И то за 11 години! И то при неудовлетворена връзка според нея...
Lillie,
интересни съждения! Накара ме и даже да се замисля за един допълнителен поглед...
Да ти кажа и между другото - интересът ми към нея, като човек отвътре се засили още повече преди около 2 години, когато тя си купи 1-вата си кола и ми предложи една вечер, след обилно полята среща на класа да ме закара до вкъщи! Само, като потегли и докато превключи на 3-та, гледайки я, как се кефи, като изверяла и в същото време една невероятна устойчивост (от Сатурн на Иц, може би...) и хладна и точна преценка съжалих, че не съм си взел такси
Страшно кара, егати и бързите реакции...пък, като я види човек - никога не би я преценил.