Мирабелла,Лили и xtz ,много ви благодаря ,че така подробно сте анализирали моят солар и дирекции.
Много верни неща сте казали относно работата,много хубави препоръки и съвети ми давате.
Понеже Мирабела не знае семейното ми положение,ще й кажа,че съм семейна.
Лили,рутината наистина е дразнеща,но като че ли не е тя тази която ме подтиква към любов

Наистина работата е интересна за мен и тя е вид уранова.
"
Лесно ще научаваш нови неща (ако изучаваш нещо, например), ще се справяш добре с модерните технологии, ще търсиш информация и ще я намираш (може и в интернет). Интуицията ти може да ти подсказва правилните решения (тригон на съвпада с Плутон) за теб (секстил с У1 Слънце)" - това е цитат от Мирабела. И абсолютно точно описва ситуацията.
Казвам,че описва,защото ако е вярно това,че солара се задейства месец-два преди точната дата,аз за един месец успях да разбера в каква насока ще бъде годината,новата работа.Аз имах 2-3 подобно на изпит задачи и точно този цитат описва как се справих успешно с тези задачи.Работата наистина ми е свързана с научаване на нещо ново,но никога преди не съм работила в такава насока,въпреки че е свързано с това което съм учила .
"Още с ингреса си в Овен Уран ще направи опозиция с Плутон (нат. У5). Някое познаство може внезапно и неочаквано да прерасне в любовна връзка (казвам го без да знам какво е сем. ти положение, така че извинявай), други да се трансформират в нещо по-дълбоко, а някои повърхностни - да отпаднат. С тази опозиция, която ще бъде активна около година ще търсиш романтика и забавления, но и дълбочина в отношенията с партньорите си"-това пак е цитат от Мирабела.Искам да те попитам опозицията не дава ли лоши неща,нещо лошо във взаимоотношенията?
Или важно е само,че двете планети влизат във взаимодействие и това предизвиква някакво събитие?
Може би Лили с този цитат има предвид този аспект, уран овен опозиция нат плутон "Иначе в любовен план като че ли не виждам на пръв поглед красноречиви показатели за любовна връзка, но нагласата в рамките на годината ще е наистина по-отворена към флирт и нови запознанства,
но по-скоро с неангажиращ, приятелски характер, отколкото изживявания с емоционална дълбочина,"....неангажиращо и приятелски е дело на уран нали?
Още веднъж благодаря,трогнахте ме :blink:
Сега чакам Стела и Марая,ако искат да си кажат мнението :rolleyes: