Здравей Гост

Подарък за Милки

• 145 Отговора
  • 18413 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Подарък за Милки
« -: Март 12, 2011, 08:20:39 pm »
За рождения ден на Милки да се понапънем.... ;D
Пък може и да родим нещо.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
Re:Подарък за Милки
« Отговор #1 -: Март 12, 2011, 08:22:49 pm »
Благодаря ти Марая,че се сети :wub:
Ето две карти,едната соларна ,а другата прогресии с дирекции.

И задължително да отбележите,ако нещо либовно ви се набива на очи :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Март 12, 2011, 08:30:17 pm »
Очаквам активност и бързо включване.... ;D
Аз по-късно ще пиша.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #3 -: Март 12, 2011, 09:50:24 pm »
По соларчето..
Соларен асц. в стрелец през 5ти натален - ще е доста динамична година, изпълнена с удоволствия, активен любовен живот, юпитера е в 4ти соларен - може да се поувлечеш с покупки за дома, възможно е да пътувате някъде със семейството, или ти самата да се стремиш към пътуване и приключения
МЦ през трети - ще осъществиш ползотворни бизнес контакти /венера във втори соларен и седми натален/ с интересни, ексцентрични личности. Тези контакти ще достигнат точка на кипене, бъди внимателна при подписването на документи.  Ще нараснат отговорностите ти към работния колектив и партньорите, ще работиш с мотивация. Ще омайваш бизнес партньорите си с чар, възможни са флиртове с тях и неочаквана развръзка..
Имаш струпване на планети в трети соларен дом - много нови идеи, контакти, промени в общуването, може и да показват преквалификация.
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Март 12, 2011, 09:55:35 pm »
Благодаря ти xtz ,много,ама много верни неща казваш относно работата.
Какво имаш предвид относно бизнес контактите,ще стигнат до точка на кипене? Ще има интриги ли,сплетни?
А флиртовете с неочаквана развръзка ,какво може да значи? :-\

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #5 -: Март 12, 2011, 10:16:50 pm »
Благодаря ти xtz ,много,ама много верни неща казваш относно работата.
Какво имаш предвид относно бизнес контактите,ще стигнат до точка на кипене? Ще има интриги ли,сплетни?
А флиртовете с неочаквана развръзка ,какво може да значи? :-\

Марса в трети соларен дом може да донесе и много спорове, караници, много импулс ще внася в контактите.. Изключителна динамична интелектуална мисъл..
Луната е в 9ти соларен и от там в 3ти натален, диспозитор на луната е венера.. където е луната там е напрежението - внимавай при работа с чужденци
Соларната венера прави тригон към наталния уран, развръзката ще е в твоя полза /ако има такава/, възможни са и нови запознанства и контакти по и-нет, неочаквани флиртове, повишен интерес към партньори, може просто да хармонизира отношенията в дома, тя ще регулира разговорите и умело ще използваш чара си
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

123

• *
  • 230
« Отговор #6 -: Март 12, 2011, 11:13:24 pm »
Иска ми се и на мен да се включа, но ... нищо не разбирам от солари ... Относно Солара ми е интересно как ще ти изтълкуват Марс на К9, натално слънце в 9-ти дом в мидпоинт Уран-Лилит, Мерк-Мерк и Хирон съвпад с Юпитер, също и трети-девети дом остта като цяло и Луна до натален Плутон и парс Фортуна.

Относно въпросите за любов - странно ми е че питаш за любов при положение, че в натала ти Венера е в хубав знак - Телец, и получава хубав аспект от Юпитер в шести натален ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #7 -: Март 12, 2011, 11:32:28 pm »
Милки,

прогресивното ти Слънце (натален У1) в 10-ти дом тази година ще бъде подсилено от транзитен Юпитер, който би трябвало да даде нов тласък на кариерното ти развитие - издигане в службата, по-лесно постигане на целите ти, увеличаване на заплащането и най-общо чувство на оптмизъм и лекота. В края на месец март, началото на април, тр. Марс (нат. У10) ще премине през наталното ти Слънце и ще те зареди с енергия и импулс за дейстие за следващите две години. Транзитен Юпитер ще направи опозиция с натален Уран (У7), който аспект, предполагам, ще раздвижи партньорските ти отношения, а съвпадът на тр. Сатурн с Уран по-късно ще запази и укрепи онези, които ще ти бъдат полезни (особено в професионалната и финансовата сфера, защото Сатурн е управител на 2-ри соларен дом и се намира в 10-ти соларен). Полежението на Сатурн в солара говори за стремеж към укрепване на позиците в работата. Покрай продължителния съвпад на тр. Уран със Слънцето ти цялото ти внимание е било насочено към създаване на нови връзки, търсене на нови партньори, познанства, общуване. Сега, след навлизането на Уран в Овен, създадените от теб връзки могат да преживеят бързо развитие. Още с ингреса си в Овен Уран ще направи опозиция с Плутон (нат. У5). Някое познаство може внезапно и неочаквано да прерасне в любовна връзка (казвам го без да знам какво е сем. ти положение, така че извинявай), други да се трансформират в нещо по-дълбоко, а някои повърхностни - да отпаднат. С тази опозиция, която ще бъде активна около година ще търсиш романтика и забавления, но и дълбочина в отношенията с партньорите си. Нептун в хороскопа ти е У9 и след ингреса му в Риби, предполагам, ще засили още повече интереса ти към астрологията, философията и чуждите страни. Тъй като в солара ти У9 и Нептун попадат в 3-ти соларен дом, си мисля, че може да увеличиш комуникацията си с чужденци или да направиш пътъшествие (по вода, например). Тр. Нептун ще направи квадратура към наталния ти Сатурн - може на моменти да чувстваш, че губиш реална преценка за нещата. Този аспект може да засили действието на наталната ти опозиция между тези две планети по оста 5-11, където огнената романтика (Нептун в Стрелец в 5-ти) се противопоставя на практичния въздушен (рационален) Сатурн. Проверявай решенията, които взимаш, уверявай се, че не си водена само от емоциите си, а и от рационални доводи. Като стана дума за емоции. Прогресивна Луна ще смени знака си около средата на годината. След навлизането й в Скорпион може да изпитваш много по-дълбоки и силни емоции. Интересен ми е съвпадът, който ще направи с натален Лилит. Може да усетиш фаталната жена в теб, но няма да е за лошо, защото в натала Лилит няма мажорни аспекти. Тъй като прог. Луна остава в 4-ти дом, теренът на който ще се проявяват тези засилени емоции ще е домът ти, предполагам. У дома ще зареждаш батериите си и ще регенерираш силите си най-добре, особено когато прог. Луна направи секстил с управителя си тр. Плутон в 6-ти дом. В солара също намирам потвърждение за това - сол. У1 Юпитер попада в 4-ти сол. дом (в съвпад с нат. Хирон - у дома ще лекуваш раните си най-добре). Може да закупиш нови придобивки за дома си, с които да го направиш по-уютен. По дирекции ми се струва интересен съвпадът на дир. Меркурий с нат. Луна на К11. Лесно ще научаваш нови неща (ако изучаваш нещо, например), ще се справяш добре с модерните технологии, ще търсиш информация и ще я намираш (може и в интернет). Интуицията ти може да ти подсказва правилните решения (тригон на съвпада с Плутон) за теб (секстил с У1 Слънце). В солара кариерата ти се управлява от Венера във Водолей, във 2-ри сол. дом. Ще търсиш и ще намериш нови източници на доходи. У10 Венера потвърждава това, което коментирахме за мидпоитите - тази лекота в социалните контакти на работното място, приятелското отношение с обкръжението и т.н. Още повече, че сол. Луна е във Везни и на К10 - твоята елегантна жественост, разбираща натура и дипломатичност в контактите често ще те улесняват по пътя ти към успеха. Защото контактите ще бъдат много важни по този път - сол. К10 попада в 3-ти натален дом. Точният тригон на сол. Луна с нат. Сатурн би трябвало да подсигури позиците ти в работата.

Добре, толкова от мен. Знам, че са общи приказки, но това мога. ;D

Успех във всичко!!! :wub:
« Последна редакция: Март 13, 2011, 02:04:34 am от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Март 12, 2011, 11:32:34 pm »
Ето две карти,едната соларна ,а другата прогресии с дирекции.
И задължително да отбележите,ако нещо либовно ви се набива на очи :rolleyes:

Обаче виж как ти работи картата, наистина е точен часът, така изглежда.
При дир. МС в секстил с нат. Слънце и дир. АС в тригон с нат. Венера започваш нова работа, надявам се интересна за теб.  :blink:

А в солара най ми се набива на очи опозицията Луна-Уран близо до меридиана, т.е. оста МС-ИЦ.
Соларен АС в Стрелец в 5 дом може да говори не само за любовна нагласа, а и за по-творческа, експанзивна, оптимистична, по-отворена към нови изживявания като цяло.
Луната в солара попада в знака Везни и е близо до МС в картата, затова годината ще е раздвижена откъм социални контакти. Опозицията й с Уран може да внесе нотка напрежение, както и тенденция за чести промени в рамките на предстоящата соларна година, а може да е свързана и с повече пътувания в ежедневието, повече движение и суматоха, бързане. Може да даде и по-креативна нагласа, особено ако се работи по някакъв идеен проект. Наред с по-изразеното желание за по-динамичен живот и промяна рутината става по-дразнеща, не си създавай излишно напрежение в дома със съпружеското тяло. Съветът е да не се претоварваш психически и да не действаш прибързано, импулсивно. Опозицията на Сатурн с Меркурий-Юпитер по оста 10-4 дом в солара е препоръка за по-премерен и обмислен подход във вземането на важни решения, особено като се има предвид, че попада върху опозицията Меркурий-Уран в радикса.
Възможни са и някакви договорни отношения, но би било благоприятно и за работа по някакъв съвместен проект без фиксирани регламенти. Сатурн в съвпад с нат. Уран близо до ИЦ в радикса може да даде и силно желание за промяна в домашната обстановка, ако нещо ти е дотегнало.  :blink:
Иначе в любовен план като че ли не виждам на пръв поглед красноречиви показатели за любовна връзка, но нагласата в рамките на годината ще е наистина по-отворена към флирт и нови запознанства, но по-скоро с неангажиращ, приятелски характер, отколкото изживявания с емоционална дълбочина, макар че силният емоционален заряд е налице и има тенденция към излишни драматизации. По-изразена е потребността от разчупване на рутината, желанието нещо да те кара да се чувстваш "окрилена", отколкото да има нагласа за поемане на реален ангажимент с всички произтичащи от това последствия и отговорности.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #9 -: Март 13, 2011, 04:46:20 am »
Мирабелла,Лили и xtz ,много ви благодаря ,че така подробно сте анализирали моят солар и дирекции.
Много верни неща сте казали относно работата,много хубави препоръки и съвети ми давате.

Понеже Мирабела не знае семейното ми положение,ще й кажа,че съм семейна.
Лили,рутината наистина е дразнеща,но като че ли не е тя тази която ме подтиква към любов :-\
Наистина работата е интересна за мен и тя е вид уранова.

"Лесно ще научаваш нови неща (ако изучаваш нещо, например), ще се справяш добре с модерните технологии, ще търсиш информация и ще я намираш (може и в интернет). Интуицията ти може да ти подсказва правилните решения (тригон на съвпада с Плутон) за теб (секстил с У1 Слънце)" - това е цитат от Мирабела. И абсолютно точно описва ситуацията.
Казвам,че описва,защото ако е вярно това,че солара се задейства месец-два преди точната дата,аз за един месец успях да разбера в каква насока ще бъде годината,новата работа.Аз имах 2-3 подобно на изпит задачи и точно този цитат описва как се справих успешно с тези задачи.Работата наистина ми е свързана с научаване на нещо ново,но никога преди не съм работила в такава насока,въпреки че е свързано с това което съм учила .

"Още с ингреса си в Овен Уран ще направи опозиция с Плутон (нат. У5). Някое познаство може внезапно и неочаквано да прерасне в любовна връзка (казвам го без да знам какво е сем. ти положение, така че извинявай), други да се трансформират в нещо по-дълбоко, а някои повърхностни - да отпаднат. С тази опозиция, която ще бъде активна около година ще търсиш романтика и забавления, но и дълбочина в отношенията с партньорите си"-това пак е цитат от Мирабела.Искам да те попитам опозицията не дава ли лоши неща,нещо лошо във взаимоотношенията?
Или важно е само,че двете планети влизат във взаимодействие и това предизвиква някакво събитие?
Може би Лили с този цитат има предвид този аспект, уран овен опозиция нат плутон "Иначе в любовен план като че ли не виждам на пръв поглед красноречиви показатели за любовна връзка, но нагласата в рамките на годината ще е наистина по-отворена към флирт и нови запознанства, но по-скоро с неангажиращ, приятелски характер, отколкото изживявания с емоционална дълбочина,"....неангажиращо и приятелски е дело на уран нали?

Още веднъж благодаря,трогнахте ме :blink:
Сега чакам Стела и Марая,ако искат да си кажат мнението :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Март 13, 2011, 04:58:22 am »
Аз нямам много време да тълкувам, Милки, но работа, любов и далечно пътуване  - това ти се очертава. луна на соларен МЦ, Соларен Асц. в 5-ти натален дом и Слънци в 9-ти соларен, където са и Марс и Уран. Пътуването ще бъде внезапно и непланирано.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #11 -: Март 13, 2011, 05:06:11 am »
Аз нямам много време да тълкувам, Милки, но работа, любов и далечно пътуване  - това ти се очертава. луна на соларен МЦ, Соларен Асц. в 5-ти натален дом и Слънце в 9-ти соларен, където са и Марс и Уран. Пътуването ще бъде внезапно и непланирано.
Мерси и това е достатъчно :blink:

« Последна редакция: Март 13, 2011, 05:30:17 am от Milkyway »

*

Asol

• 4140
« Отговор #12 -: Март 13, 2011, 05:25:23 am »
Значи си имам извинение да не пиша по темата.  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #13 -: Март 13, 2011, 05:29:48 am »
Значи си имам извинение да не пиша по темата.  ;D

Знаех се аз ,че така ще се получи ;D
Няма вече да казвам имена,грешката е моя :wub:

Всъщност това е въпрос на добра воля и желание.
Само ще кажа,че на всички държа :blink:

« Отговор #14 -: Март 13, 2011, 05:04:54 pm »
Да, опозицията дава напрежение, нужда от баланс. Извинявам се за грешките си, още се уча. При теб опозицията е между тр.У7 Уран и нат. Плутон (У5) в кардинални знаци. Затова си мисля, че може да се изразява в някаква промяна, която се налага да предприемеш в отношенята си (Плутон), но няма да искаш, или няма да ти е лесно да я направиш (Уран обича да се инати). Може ти да се опитваш да промениш партньорите си (или те теб), а те да са прекалено свободолюбиви и да не се подлагат на трансформация. Или да се налага да търсиш баланс между желанието да избягаш (Уран), или да останаше и да поработиш върху нещата (да промениш онова, което не харесваш във връзките си). Опозицията е по оста 3-9. Предполагам, че може да се изрази в начина, по който общуваш с партьорите си... Уран в Овен и 9-ти дом е жаден за нови знания, така че ще имаш силен стимул да надграждаш наученото от теб.
« Последна редакция: Март 13, 2011, 07:03:05 pm от Mirabella »

*

Uran

• 6041
« Отговор #15 -: Март 13, 2011, 07:04:40 pm »
Mилки, мисля, че ще има промени в партньорските отношения като не съм сигурна относно знака. Незнам дали си мислила за узаконяване на връзката си или за преосмислянето й, но ще има раздвижване в тази сфера и поставяне на ново начало. Плутон ти управлява 5 натален дом, а в солара попада в/у натален Юпитер- възможно е да реализираш творчески проект или ако отнесем към другото значение на дома-прогрес в социализиране на детето ти. Ще се радваш на собствени доходи (соларна Венера във втори соларен дом). Ще имаш и засилена комуникация с хора живеещи в странство.Следи за здравето си и внимавай при кратки пътувания.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #16 -: Март 13, 2011, 08:07:56 pm »
Благодаря много за поясненията.
Уран,наистина и аз вчера се загледах в това за кратките пътувания  :unsure:и ме хвана страх.С този марс в 3ти соларен ,с тази лилит.
Просто ми е странно къде ли ще пътувам? Нямам такива намерения,пуснала съм дълбоки корени в града си.
За узаконяване изобщо не мисля ;D,не си ли личи ,че мисля за други любови ;D

Но иначе  много съм трогната за подаръка,който ми направихте :blink:
Чакам и другите ,ако видят нещо  друго да обадят :wub:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #17 -: Март 13, 2011, 08:41:11 pm »
Милки, съжалявам че не мога да се включа. При мен е защото нямам толкова задълбочени познания.
Мога само да споделя, че като наблюдавах този соларен АС в 5-ти натален дом  си мислех за детето ти. Може да има промяна при него.   
 Ако нямаш нищо против, мога ли да си пусна и моите карти ?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #18 -: Март 13, 2011, 09:14:17 pm »
Милки, съжалявам че не мога да се включа. При мен е защото нямам толкова задълбочени познания.
Мога само да споделя, че като наблюдавах този соларен АС в 5-ти натален дом  си мислех за детето ти. Може да има промяна при него.   
 Ако нямаш нищо против, мога ли да си пусна и моите карти ?
За добро ли?

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #19 -: Март 13, 2011, 11:01:08 pm »
Милки, предполагам  за добро! Щом е за децата, всичко трябва да е към добро.
 Миналата година имах Марс в 5-ти соларен дом в 0,39* в Лъв. Беше ми много трудно със децата през годината. Ама кой те пита.  Трябва да издържиш двойно и заради тях, за да не  се страхуват.
 Да покажеш, че можеш да се справиш с всички трудности.