Здравей Гост

Подарък за Милки

• 145 Отговора
  • 18468 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Подарък за Милки
« Отговор #60 -: Март 30, 2011, 05:05:47 am »
Така е.
Дано няма никакви триъгълници,никакви усложнения......още в началото ще трябва да го обсъдим..
аз вече съм хлътнала..
мъжете не се ли влюбват? :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Март 30, 2011, 05:07:45 am »

Първоначално се увличат, но за влюбване им е нужно време, предполагам.
Не са като нас - гръм да те удари в мига, в който го съзреш.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #62 -: Март 30, 2011, 05:18:02 am »
Така е Лили :blink:
Радвам си,че си споделих с вас :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #63 -: Март 30, 2011, 05:25:02 am »
Така е.
Дано няма никакви триъгълници,никакви усложнения......още в началото ще трябва да го обсъдим..
аз вече съм хлътнала..

Казват, че жената се влюбвала преди секса, а мъжът след секса.  ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Март 30, 2011, 05:32:42 am »
Да ви кажа, и аз като мъжете  ;D, преди секса вече много трудно се влюбвам. Не че сексът е достатъчно основание да се влюби човек, но вече имам нужда от повече време да опозная "обекта", за да съм наясно дали изпитвам чувства или е само краткотрайно увлечение. Няма я онази любов от пръв поглед, друг е вкусът на по-зрялата любов.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #65 -: Март 30, 2011, 06:00:40 am »
Да ви кажа, и аз като мъжете  ;D, преди секса вече много трудно се влюбвам. Не че сексът е достатъчно основание да се влюби човек, но вече имам нужда от повече време да опозная "обекта", за да съм наясно дали изпитвам чувства или е само краткотрайно увлечение. Няма я онази любов от пръв поглед, друг е вкусът на по-зрялата любов.

Споделям мнението ти.  :blink:
Кой каквото и да говори, сексът си е важен. На мен може да ми хареса някой, ама да се влюбя преди да сме се опознали и интимно ... няма как да стане просто.
Явно опитът и годините си оказват своето влияние, или пък това, че сме много наплутончени.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #66 -: Март 30, 2011, 08:27:38 am »

Тя идва ненадейно , некакена , неочаквана.... ;D При мен беше така...,бавно и методично ме събличаше...,бавно и жадно...,плахо разкопчаваше копчетата на душата ми....,после леко събличаше и сваляше дрехите ми...Останах гола..., когато проникна в мен осъзнах всъщност , че това е любов...не...,не влюбване , а любов....много различна и нетипична...,но юпитерянска и....близнашка ;D...по две! :P ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #67 -: Март 30, 2011, 01:54:04 pm »
Така е.Радвам се ,че пишем за това,че го обсъждаме.
Аз също месеци наред се чудех ,какво ще ми донесе съвпада на плутон с юпитер в 6ти.Чудех се,чудех се и най-накрая видях,че ми донесе нова работа и любов.Е ,разбира се може би има и други фактори,като соларен АС в 5ти и затъмнението в тригон с венера.Но ето,астрологията работи.
От тук нататък,всичко си е мой избор на кръстопътя,как ще постъпя,на къде да тръгна,кой път ще избера.
В голямата си част относно този мъж,аз съм активната страна.Така ставаше предните седмици,че когато се видехме случайно,беше толкова хубаво,че когато не го видех следващите дни,направо ми се сриваше деня и настроението.И когато един ден получих импулс да го видя,отидох на неговият етаж с идеята да го поканя на кафе.И хоп той на среща ми.Всичко ставаше непринудено и вълнуващо,той се съгласи,ходихме,говорихме,смяхме се.Усеща се,че и той има интерес.По-следващите дни,не го виждах,пак ми беше тягосно и тъжно.И вчера,пак реших да мина през неговия етаж.И хоп,той на среща ми.Като ме видя,се сепна,но приятно ,стисна ми ръката и веднага отидохме до кафето.
Приказки,приказки.Казах му,че съм му направила хороскопа.Той се заинтересува и нещата които му казах,не го изненадаха,каза че е точно така и се усмихна.
И когато ми спомена,че ще остава сам и че ще ме кани на гости...изтръпнах,уплаших се.Но то е ясно,значи и той иска да сме заедно.Понякога си мисля,по-добре да не ме покани,да забрави и нещата да си останат така.Но от друга страна,искам да се случи.

Прогресивната ми луна е на 2 гр от скорпион,но вече май действа :unsure: Ще бъде много емоционален период,предчувствам го.
Предните месеци,каквито постъпления правех към мъжа ми,за подобряване на атмосферата и взаимоотношенията,претърпяваха провал.Не че не можем да се търпим,напротив.Но когато искам интимност или просто прегръдка,ме отблъскваше,защото бил уморен,напрегнат ,под стрес,или гледал филм,или било късно и т.н и т.н.И си казах,е сам ще си го получиш,без никой да иска.Сам ме тласка в друга посока и ако стане нещо,няма да имам угризения.Поне не би трябвало.
Четири години стоях в къщи,като предана мама,съпруга и домакиня.
В крайна сметка и аз имам нужда от положителни емоции,контакти и радост. :unsure:
Така ли е момичета? :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #68 -: Март 30, 2011, 03:55:45 pm »
Милки, много си ми симпатична, па макар и да не се познаваме лично. Само оттук-виртуално. Бих ти написала с удоволствие нещо по новия солар, но мисля, че другите са в пъти по-добри и ще са по-точни. Следя темата ти с интерес. Да споделиш после дали са се случили тези толкова хубави предсказания! Стискам палци да се случат! :wub:

*

Asol

• 4140
« Отговор #69 -: Март 30, 2011, 04:57:23 pm »
Милки, човека може да има нужда от тръпка и видял, че очевидно проявяваш интерес - по думите ти той не те търси, ако ти не го направиш и е съгласен с това, което му казваш, защото знае че иска да чуеш точно неговото съгласие с думите ти, пък може да получи нещо без да влага емоция в това. Няма нищо кармично в това да те кани в дома си, но на теб вероятно ти се иска това да е някаква съдбовна среща, защото имаш необходимост от подобна емоция. Срещите по къщята не са предпоставка за голяма любов, а и пишеш, че ти си активна страна. Да няма сълзи после, ако вложиш нещо емоционално. Може и да те харесва и да се получи нещо, но от това, което пишеш не ми изглежда да е така, а и тези многоъгълни ситуации ...

Прави това, от което имаш нужда :blink:, но само да не вземеш да хлътнеш и да заформиш триъгълник - там лесно се влиза, трудно се излиза... Ще си между чука и наковалнята. Човек трябва да е сигурен, че си струва и че е готов да поеме този риск, осъзнавайки възможните последствия.

Сега транзитен Нептун ти транзитира през мидпойнт Луна/Нептун.
Покрай транзита на Плутон през Юпитер и интерсептиран Стрелец в 5 евентуално може да се получи и друго по символиката на пети дом.
« Последна редакция: Март 30, 2011, 05:11:46 pm от Asol »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #70 -: Март 30, 2011, 08:10:48 pm »
Мили момичета,
за кармичността на усещането ми,явно не сте ме разбрали правилно:unsure:
Ставаше въпрос ,че първата ми любов е с разлика с този мъж 4ри месеца,и са родени на едно и също число и планетите им са в едни и същи знаци...почти.И са от един град.И синастрично е възможно да изпитам същото с този,както с онази моя първа любов.
За ходенето на гости,естествено че няма нищо кармично ;D
Мерси Мия за хубавите пожелания.Дай Боже всекиму :blink:
Асол ,какво да ти кажа :unsure:,ако не ме потърси той,няма да му се слагам.Не съм такъв тип жена.Аз направих достатъчно.Има и нещо друго.Той е много прикрит,и сам си го призна.Може все още да го е страх,все пак и той е човек и изпитва чувства и емоции.И той е семеен и доста зает и е все пак везни.Нашите срещи по къщята,ако има такива,това ще бъде защото аз ще го желая.Защото няма да искам друго от него.Не ресторант ли да ме заведе? На кафе? Където винаги се случва някой да те види......не,аз не желая това.Ако искам да ходя на ресторант,ще отида с приятели,но с него ми се струва неуместно.
Все пак и двамата сме семейни и ако нещо се случи,то трябва да бъде дискретно.
"Покрай транзита на Плутон през Юпитер и интерсептиран Стрелец в 5 евентуално може да се получи и друго по символиката на пети дом."
Да,знаем,че 5ти дом има няколко символики.Деца,изкуство,творчество,хазарт.
Не съм хазартна личност,изкуството отдавна си отиде от мен.Остава детето.Дано получа радост от него и да е здрав :blink:

Дано сте ме разбрали.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #71 -: Март 30, 2011, 08:27:14 pm »
Милки, и при мен случая е аналогичен. Срещнах мъж с почти същите планетни положения като на една моя голяма любов от преди години. Имат малка разлика, но ги усещам почти еднакви. Освен това почти изцяло препокриват и моя хороскоп. Много странно. Дали по същия начин ще усещам и този мъж сега? :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #72 -: Март 30, 2011, 08:29:09 pm »
Не бих казала, че не си хазартна личност. :P Изкуството не може да си отиде от теб, ако изпитваш вътрешна необходимост да използваш неговите най-различни изразни средства.

В интерес на истината, не те разбирам конкретно за паралелни явна и скрита връзка, но това е без значение конкретно за случая. Човек сам си преценява кое ще е най-добро за него - всъщност това е най-важното.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #73 -: Март 30, 2011, 08:29:49 pm »
Цитат
"Покрай транзита на Плутон през Юпитер и интерсептиран Стрелец в 5 евентуално може да се получи и друго по символиката на пети дом."
Да,знаем,че 5ти дом има няколко символики.Деца,изкуство,творчество,хазарт.
Не съм хазартна личност,изкуството отдавна си отиде от мен.Остава детето.Дано получа радост от него и да е здрав
Милки аз мисля че тука по скоро се говори за зачеване - все пак това е Плутон. И понеже видях че не можеш да четеш между редовете, а си на вълна флиртове и надали ти трябват бременности...та моя съвет е да се пазиш :blink: по време на цялата таз романтична история  :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #74 -: Март 30, 2011, 08:35:18 pm »
Благодаря Саша,на 40 години не ми се ражда ;D Разбира се,че ще се пазя,стига презерватива да не се окаже скъсан ;D :-X

И аз не вярвах навремето и не разбирах как хората си изневеряват.
Навремето бях друга,консервативна,романтична,ревнива,вкопчваща се в някой.
Но...с времето се промених.Никой не може да ми принадлежи изцяло и не е нужно.
Но на мен ми липсва любов,вкъщи и с мъжа ми никога не съм я имала :unsure:
И просто явно ще си я намеря.Не вярвам да има нещо лошо в това.
Все пак имам ДС във водолей.....знам ли :unsure: и свободните взаимоотношения,непречещи на никой трябва да се проявят по някакъв начин...

има и нещо друго. в момента тр ретро сатурн ми е върху нат уран У7ми дом....май си казва думата.
« Последна редакция: Март 30, 2011, 08:50:20 pm от Milkyway »

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #75 -: Март 30, 2011, 09:32:43 pm »
Цитат
И аз не вярвах навремето и не разбирах как хората си изневеряват.
Навремето бях друга,консервативна,романтична,ревнива,вкопчваща се в някой.
Но...с времето се промених.Никой не може да ми принадлежи изцяло и не е нужно.
Но на мен ми липсва любов,вкъщи и с мъжа ми никога не съм я имала 
И просто явно ще си я намеря.Не вярвам да има нещо лошо в това.
Все пак имам ДС във водолей.....знам ли  и свободните взаимоотношения,непречещи на никой трябва да се проявят по някакъв начин...
Аз не мисля че някой тук те съди :-\
Просто в твоя натал има квадрат Юпитер - Плутон - и двамата У5 - което кара хората да се тревожат. Според мен ти ще научиш много от тези отношения и те ще те променят. Но уроците няма да са непременно приятни. Човек обаче успява наистина да се научи само от собствените си опитности, така че душата ти е избрала да стане по този начин - давай смело....важен е пътят не целта  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Март 30, 2011, 09:42:54 pm »
Надявам се тази тема да се прочете от повече мъже, нищо че в нашия форум мъжете са кът.  :blink:
Да не се чудят защо в един момент отношенията изстиват, а половинката им се променя и започва да набавя някои липсващи моменти извън брачното ложе. Не всички жени го правят, защото ги сърби, в женската изневяра често има силен емоционален момент и се компенсират някои липси. Не визирам тук жени, които го правят за спорта, за да се докажат и с цел преброяване на мъжката част от населението, познавам и такива.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #77 -: Март 30, 2011, 10:11:02 pm »
Човекът е винаги в търсене на това, което му липсва.

*

Vision

• 3523
« Отговор #78 -: Март 31, 2011, 02:55:42 am »
явно нещо на мен не ми е в ред, щом всички други я насърчавате в това..

не мога да си представя как тя ще отиде в дома на друга жена, ще легне в леглото и и ще се разкрачи, а наоколо ще са снимките на жена му и децата му..опитвам се да се поставя на нейно място и се чувствам ужасно пропаднала и се презирам..

Милки, и бащата на детето ти ли разведе така??

..чудя се по едни улици ли вървя с вас, един въздух ли дишаме.. :-X

толкова пъти си замълчавам, за да не се почувства някой засегнат, но вече направо ще се гръмна..
..говорим за елементарен морал..не прави това, което не искаш да ти се прави на теб и т.н...
направо като я четох Милки си помислих, че иска да види снимките на децата му, за да разбере дали е добър ''генетичният материал'' и да забременее наново, този път със здраво дете..просто болни мисли ми минават като чета такива неща..и тези мисли не са мои..имам чувството, че ги чувам между думите..колкото и да се опитва някой да ме изкара че съм във филма..

Милки, осъзнай се!! живота ти утре зависи от избора, който правиш днес..
не си утежнявай повече кармата, достатъчно ти е утежнена вече..
това дете, което имаш, с тази диагноза- ще трябва да се грижиш за него до живот..не си мисли, че ще можеш да абдикираш от това задължение и отговорност..дори да се махнеш физически, то ще ти тежи до живот..и в следващите, ако сега не се справиш и не постъпиш правилно..

няма просто чук и бег..всичко е връзки..престани да се самонавиваш с някакви чужди, женени мъже, по- добре иди на семейна терапия с твоя мъж, дръж се достойно, не се дръж като парцал..

сигурна съм, че си ядосана..твоя воля..мислех пак да си замълча и да се направя, че не съм видяла, но не мога..мълча, мълча и се разболявам..няма защо да е така..има някои, за които съм сигурна, че вече няма никаъв смисъл да им се говори каквото и да било, но мисля, че за теб все още има смисъл..осъзнай се..и не ти се правя на велика, и аз съм допускала грешки и точно от тях съм се поучила..

мисли как да изградиш нещо в детето си и баща му, мисли градивно..недей да мислиш разрушително- как да разрушиш семейството на тази жена и трите и деца..мисли за нея като за себе си.. :(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #79 -: Март 31, 2011, 03:17:40 am »
..чудя се по едни улици ли вървя с вас, един въздух ли дишаме.. :-X

Вижън, да, по едни и същи улици вървим и един въздух дишаме, но хората сме различни, затова светът е шарен, и затова хората сме си интересни...

Иначе и аз мисля като теб, Вижън.
Всеки си има глава на раменете, нека да действа така, както прецени, че е най-добре за него. Не е хубаво да съдим, защото съдбата понякога обича да си играе с нас и да ни поставя в различни ситуации...