:blink:
Mamma_mia (този ник по ти пасваше), някъде, някога прочетох (мисля, че от Kaya) пожелание за повече
земя...права беше, като при повечето риби, дето познавам

, което иде да рече, че им е акцедентално

личностно качество...:blink:
Аз те разбирам и съвсем не те съдя, макар че написаното е далеч по-силно от помисленото или изреченото...
Vision не влага лоши мисли, макар и да съм убедена, че изобщо не е нужно да прокламирам позицията и, въпреки че ми е близка и я разбирам също :blink:
Важното е да няма наранени, което само по себе си поражда идеално-невъзможна ситуация в това измерение
Vision, сещам се за един страшен съдник - себе си

, със силен Сатурн в 7ми...мисля, че дори и за малко разбиращите това е достатъчно :blink:
Но се уча (дори успявам) да не бъда, защото на първо място това означава, че съдя себе си :lol:, а и коя съм аз, че да съдя и отсъждам...
Субективизмът също не е за пренебрегване...
Любовта никога не би могла да бъде порок, никогаПоследващите действия в тази или друга връзка - да :blink:, но само тя - не
И няма вина, общо взето най-трудни са онези сцени, при които никой не е виновен, нали :blink:
А тук и в крайна сметка нищо драматично не се е случило, и това не е насърчаване, а опит за разбиране на различните :blink:
Можем и в друга посока да го разгледаме, но твърде философско ще го отнесем

..чудя се по едни улици ли вървя с вас, един въздух ли дишаме.. 
Вижън, да, по едни и същи улици вървим и един въздух дишаме, но хората сме различни, затова светът е шарен, и затова хората сме си интересни...
Иначе и аз мисля като теб, Вижън.
Всеки си има глава на раменете, нека да действа така, както прецени, че е най-добре за него. Не е хубаво да съдим, защото съдбата понякога обича да си играе с нас и да ни поставя в различни ситуации...
отде толкоз мъдрост за тази крехка възраст :blink:
* Там е работата
Solar, като не любовта ни е събрала