Здравей Гост

Подарък за Милки

• 145 Отговора
  • 18395 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Подарък за Милки
« Отговор #100 -: Март 31, 2011, 04:53:12 am »
Следващите дни,ще разбера нещата,просто като се видим в работата.АКо пак се пошегува  ,значи си е такъв... шегаджия. :blink:

Да го беше казала още в началото  ;D, щеше да ни спестиш доста изтъркани в екзалтация буквички по клавиатурата.
Ако пък продължим да пишем нататък по темата, може да стане добър материал за някой роман, остава само да го издадем и да си поделим печалбата.  :blink:
Интересно е да види човек различни гледни точки, да допусне всяка, без да се идентифицира с нито една от тях...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #101 -: Март 31, 2011, 04:57:54 am »
Но милата Вижън много ми падна в очите. :(
Някъде спомена,че си го слагам наляво надясно. :(
Ужас......де да беше така мила Вижън.
В този романтичен период в който съм,от тази вулгарност ми се повдига :-X

И на теб не ти е лесно миличка.

Винаги ми е било трудно да си го слагам,наляво-надясно,заради опозицията нептун-сатурн.
Е,ако я нямах,със сигурно щях ;D
« Последна редакция: Март 31, 2011, 05:03:26 am от Milkyway »

*

Stella

• 7765
« Отговор #102 -: Март 31, 2011, 05:06:14 am »

В този романтичен период в който съм,от тази вулгарност ми се повдига :-X

С влюбените хора е така. "Любовта извисява духа на по-високо равнище"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #103 -: Март 31, 2011, 05:07:38 am »
не знам..мисля си, че може би ако видя, че в нея се извършва някаква борба, че се е увлякла по някакъв мъж, а моралът и и пречи да му се отдаде и дори и да изгуби борбата, някак е по- разбираемо, отколкото ''тук гъбка, там гъбка- мъжа ми не ме гушка и мисля да си го сложа с първия срещнат..днес не съм на кеф и ми се боцка нещо чуждо, за да си оправя настроението и да се почувствам пак желана жена, а що не да сваля и някое килце със секс'' и т.н...тя не казва буквално тези думи, но аз това чувам- нещо ужасно повърхностно и несериозно..

обаче ето, близнаци и други подвижни мислят като нея, явно това си им е нещо от хороскопите..
Вижън, борба винаги има, при всеки. Но виж ти как изплака, защото си взела решението да не се отдадеш на желанието си. Има ли смисъл от това, ако е било споделено. Аз мисля, че няма-никакъв. Животът е прекалено кратък и човек трябва да си изживява хубавите моменти. Не е казано, че трябва да се натрапва, да се стреми на всяка цена да се случи, но ако е споделено и решението се взима от двамата, не виждам нищо лошо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Март 31, 2011, 05:07:59 am »
Но както и да е.Какво общо може да има това с мъжа ми.

Просто питах дали отношенията ви с нея винаги са били така обтегнати, изключая детската ти възраст, защото понякога там е разковничето на нашите проблеми в отношенията, които градим в по-зряла възраст. Но както и да е, вече се изясни ситуацията.

Цитат
Той знае цялата ситуация,от него нищо не крия относно родителите ми.

Никой не е казал, че нещо се крие. Ти пък защо си го помисли?  :blink:

Цитат
Просто той си е сух човек,студен...за разлика от мен.

Разбирам те напълно как се чувстваш, но отговорът може би няма да ти хареса много... Мъжът ти такъв, какъвто е, сама си го избрала. В началото на вашите с него отношения не видя ли, че е сух и студен човек? Или с течение на времето се е променил до неузнаваемост?  :thinking:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #105 -: Март 31, 2011, 05:08:29 am »

Vision, в един от предните си постове споменаваш, че "утре зависи от днес" и говориш за утежняване на карма.Точно
защото съществуват такива принципи във вселената от сорта на карма, няма смисъл хората да се съдят - принципът съди човеците от гледна точка на абсолютната обективност и справедливостта му е непостижима за смъртните  ;) .Иначе имаш моите адмирации, че си изказваш и отстояваш мнението дори и с цената на "душевния си комфорт".

никой не знае каква му е кармата, но има морални принципи, според които е добре да си ориентираме изборите..тези принципи поне са ясни, има ги написани, и съвестта ни ги казва също..понякога правиш всичко както трябва и пак се объркват нещата..тогава вече не зависи от теб, но ежедневно тежестта на избора си е върху нас- да направим каквото трябва, пък да става каквото ще..това, което се случва с мен зависи от миналото, но бъдещето ми зависи от начина, по който реагирам на това, което ми се случва..бъдещето зависи от мен в много голяма степен..в този смисъл аз влияя на кармата си..правилните решения почти винаги са най- неудобни и нарушават комфорта..''по гадостта ще ги познаете''.. ;) ами ето- аз взех едно решение, явно надцених Милки и си създадох един явен враг по седми дом /който при мен е в риби, където е нейното слънце/..силно се надявам като влезе нептун в риби, ако ми замъгли съзнанието, с това си решение сега да съм създала положителна карма и някой друг да прояви любов към мен и да ми каже истината в очите.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #106 -: Март 31, 2011, 05:09:51 am »

Има още един проблем - те са колеги, до колкото разбрах, а един интелигентен мъж, колкото и да му се иска и да го привлича някоя колежка, няма да смеси отношенията и е за предпочитане да подтисне пола си.

По смешно нещо не бях чувала.  :72:
Извинявам се за реакцията си, но какво да правим ние, при които У6,7 е в съвпад с У5,10 и 6-ти и 7-ми дом са свързани, демек интерсептирани?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Март 31, 2011, 05:11:50 am »
Винаги ми е било трудно да си го слагам,наляво-надясно,заради опозицията нептун-сатурн.
Е,ако я нямах,със сигурно щях ;D

Защо мислиш, че е от тази опозиция?
Иначе по Нептун си върви безразборното слагане под маската на "безусловна любов", но това е друга тема вече.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Март 31, 2011, 05:16:05 am »
Mia, дори да не се отдаде човек на желанието си, рано или късно се чупят вибратори.  ;D
Липсата на удовлетвореност все нанякъде избива, но до различни компенсации се прибягва, всеки си има някакъв отдушник за тази енергия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #109 -: Март 31, 2011, 05:21:34 am »
Прочетох само последните две страници от темата, меко казано съм потресена.
Не съдя и не казвам,че съм права.Мнението ми се припокрива с това на Вижън.
Не разбирам защо трябва да се обсъжда подобно нещо във форум за астрология.Явно Милки има нужда от одобрение,за да може да оправдае постъпката си,защото видите ли тя не е щастлива с мъжа си.А ти Милки запитвала ли си се  как се чувства той с теб?
Не разбирам защо всички я подкрепяте.
Не разбирам с какво би променило живота и един флирт.
Не познавам хороскопа ти Милки, но потърси отговорите на това защо мъжа ти е студен в себе си,потърси път път към сърцето му,поговорете,ако нещата не могат да се променят се запитай заслужава ли си да сте заедно.Не ме разбирай погрешно,всеки има право да бъде щастлив,но не това е начина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #110 -: Март 31, 2011, 05:24:21 am »
Специално до Вижън: Незнам каква ти е кармата,но никога не засягай най-свидното на човек.Просто защото не знаеш.

Мия и права.Утре може да се случи нещо необратимо,със всички ,със земята.....дори погледнато от  страната на една почти 40 годишна жена ,аз,която съм била винаги консервативна и романтична и съм искала да намеря Принца. Принципите се променят. Възгледите за всичко."40 годишна жена,на която и остават около 10 години време за любов.После вече.......

Не съм се събрала с мъжа ми по любов Лили :blink: Събрах се с него,защото видях,че е семейно ориентиран,домошар,работлив.Но не от любов.Променил го е стреса,който той не може да преодолее,за да си изпълнява съпружеските обязаности ;D Какво семейство е това,в което за 4ри години имат 10 пъти....кекс? :mellow:

Майка ми в детсвото ми беше най-нежната и добра мама.Имах щастливо детство.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #111 -: Март 31, 2011, 05:24:57 am »
Така е, Лили. Съгласна съм. Не вярвам Милки да започне да плете на две куки, за да преодолее нуждата си от любов и разбиране. По тази причина не виждам и проблема къде е, че си е харесала някого. Ако и той е на същата вълна, реално няма никакъв проблем.:blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #112 -: Март 31, 2011, 05:26:54 am »
Защо нападате Милки? Защо никой не напада някои ОМЪЖЕНИ жени от форума (няма да конкретизирам, всички следите хрониката), които постоянно говорят за влюбванията си, защото ще ви отворят голяма уста, нали? Много е лесно да нападате хора, които не са способни нито да ви обидят, нито да ви засегнат.

*

Vision

• 3523
« Отговор #113 -: Март 31, 2011, 05:27:12 am »
Специално до Вижън: Незнам каква ти е кармата,но никога не засягай най-свидното на човек.Просто защото не знаеш.

кое ти е най- свидното, Милки..и как го засегнах..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Март 31, 2011, 05:27:34 am »
Не съм се събрала с мъжа ми по любов Лили :blink: Събрах се с него,защото видях,че е семейно ориентиран,домошар,работлив.Но не от любов.

Съжалявам, че го казвам, Милки (болезнена тема), но това е първопричината и в момента отзвучава в отношенията ви.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #115 -: Март 31, 2011, 05:29:36 am »
Така ми е било писано.

Че съм се събрала с човек,без особена любов.Да.
Той беше влюбеният,аз не.
И понеже се поддавам на разни внушения......се събрах с него.
Не е тежко да живеем по този начин,защото аз съм адаптивна,нагаждам се.Но наистина,винаги ще липсва ,това което съществува може би при много двойки(семейни) началната любов и тръпка.Макар с годините да отшуми.Тя е съществувала.
А при мен с него ,такава тръпка не е имало.
« Последна редакция: Март 31, 2011, 05:36:57 am от Milkyway »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #116 -: Март 31, 2011, 05:34:51 am »
Не съм се събрала с мъжа ми по любов Лили :blink: Събрах се с него,защото видях,че е семейно ориентиран,домошар,работлив.Но не от любов.

Съжалявам, че го казвам, Милки (болезнена тема), но това е първопричината и в момента отзвучава в отношенията ви.  :(

Лили, дори и да е била щастливо влюбена, в живота на всеки човек идва момент, в който, нещо може да го тресне в главата и да се влюби в някой друг, различен от съпруга или съпругата му. Никой не знае какво може да му дойде на главата, т.к от нищо никой не е застрахован. Това е животът.

*

Stella

• 7765
« Отговор #117 -: Март 31, 2011, 05:41:30 am »
Такъв е животът-хубав или лош. Не всеки има шанса да срещне любовта.
Хората като заживеят заедно коренно се променят и научават за себе си неща, които не а и предполагали. И тогава смъкват розовите очила, а развенчаването на обекта на любовта е понякога много болезнен акт. Направо не можеш да го познаеш. А ако започне и да дегенерира и да те тормози тогава не си струва да оставаш в този брак.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Март 31, 2011, 05:42:31 am »
Никой брак не е застрахован, дори ако е сключен с любов и по любов. Такива също рано или късно се провалят при определени обстоятелства, ако любовта изстине и партньорите вече нямат какво да правят заедно, в един момент пътищата се разделят. В семейството имам две разведени близки. Едната се омъжи по любов, а другата по някакви съображения... И при двете бракът се провали бързо. Омъжената по любов търпя няколко години домашен тормоз и малтретиране преди да вземе решение за развод, след което отглежда сама децата си и никога повече не се омъжва и не се събира да живее с мъж. Омъжената по съображения в един момент се развежда и впоследствие сключва друг брак, пак поради съображения. Никога не беше щастлива със съпрузите си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #119 -: Март 31, 2011, 05:44:10 am »
Милки, животът си е твой и го изживей така, както ти желаеш. Всеки има право на щастие и ако се чувстваш щастлива няма за какво да съжаляваш. Не живей за другите, а за себе си.
И ще ме извиняват всички семейни жени, но при 19 годишната ми връзка, от която имах 17 годишен брак не съм изневерявала и знаете ли какво признание получих накрая след раздялата ми? Бащата на децата ми се обърна и каза, че не поема никакъв ангажимент към тях, защото не е сигурен дали са негови и се прибра в България.
Бях вярна и накрая получих шамар в лицето. Така че, от тогава живея живота си така, както аз желая, защото той е само и единственно мой. Пък нека хората да си говорят каквото искат. Аз не живея за тях, а за себе си. Нека ме съдят като си нямат друга работа, пък аз да съм си щастлива.