Здравей Гост

Подарък за Милки

• 145 Отговора
  • 18363 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Подарък за Милки
« Отговор #120 -: Март 31, 2011, 05:46:32 am »
Милки, животът си е твой и го изживей така, както ти желаеш. Всеки има право на щастие и ако се чувстваш щастлива няма за какво да съжаляваш. Не живей за другите, а за себе си.
И ще ме извиняват всички семейни жени, но при 19 годишната ми връзка, от която имах 17 годишен брак не съм изневерявала и знаете ли какво признание получих накрая след раздялата ми? Бащата на децата ми се обърна и каза, че не поема никакъв ангажимент към тях, защото не е сигурен дали са негови и се прибра в България.
Бях вярна и накрая получих шамар в лицето. Така че, от тогава живея живота си така, както аз желая, защото той е само и единственно мой. Пък нека хората да си говорят каквото искат. Аз не живея за тях, а за себе си. Нека ме съдят като си нямат друга работа, пък аз да съм си щастлива.

:08:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #121 -: Март 31, 2011, 05:47:33 am »
Браво Дивна! :blink:
Радвам се да чуя и да чуят някои други.
Ще легна спокойна и ще си мечтая докато заспя :blink:

Лека и на вас мили момичета. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Март 31, 2011, 05:50:07 am »
Ще легна спокойна и ще си мечтая докато заспя :blink:
Лека и на вас мили момичета. :blink:

Лека... И да не сънуваш лошия чер вълк да идва да ти опрости греховете?  ;D
Шегувкам се!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #123 -: Март 31, 2011, 05:54:15 am »
Не случайно в астрологията има различни домове за БРАК, СЕКС И ЛЮБОВ. И древните са го прозряли, че бракът има по-различен смисъл и смисълът му се изчерва дотам. Малко са хората, които имат късмета да съвместят трите неща в една удовлетворяваща връзка.  :( :( :(
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Март 31, 2011, 06:09:44 am »
Малко са хората, които имат късмета да съвместят трите неща в една удовлетворяваща връзка.

Така е за съжаление.
В антични времена и през средновековието доста бракове са се сключвали по съображения, не по любов - да се осигури здраво потомство, обединяване на ресурсите, титли, влияние и т.н. Любовта рядко е влизала в сметките, не са виновни за това модерните времена.

От личен опит мога да споделя същото. С бившия имахме перфектна сексуална съвместимост, но през цялото време си давах сметка, че не сме създадени за съвместен живот с него. Изживяхме си връзката с най-хубавите й моменти, но в момента, в който отношенията тръгнаха към задънена улица, ги прекъснахме. За него специално не съм имала усещане, че някой ден може да ми бъде брачен партньор, докато с други мъже съм го имала, макар и да се броят на пръсти, един-двама...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #125 -: Март 31, 2011, 06:14:28 am »
Малко са хората, които имат късмета да съвместят трите неща в една удовлетворяваща връзка.

В антични времена и през средновековието доста бракове са се сключвали по съображения, не по любов - да се осигури здраво потомство, обединяване на ресурсите, титли, влияние и т.н. Любовта рядко е влизала в сметките, не са виновни за това модерните времена.

За здравото потомство не съм сигурна. От биологична гледна точка здраво потомство се ражда именно от бракове, сключени по любов и физическо привличане. А родствените бракове водят до точно обратното - по-честото появяване на некачествени гени и свързаните с това наследствени заболявания....Именно затова физическото привличане е много важно. То осигурява запазването на човешкия род.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Март 31, 2011, 06:19:56 am »
В Индия здравото потомство е било един от основните критерии при избора на бъдеща половинка, но този избор се е правил задължително с помощта на астролог, който да напасне картите на бъдещата брачна двойка.
Докато в Западна Европа през средните векове и по-нататък наистина е имало доста родствени бракове, особено сред знатни особи - благородно потекло и хилав ген.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #127 -: Март 31, 2011, 07:18:05 am »
Цитат
явно нещо на мен не ми е в ред, щом всички други я насърчавате в това..

не мога да си представя как тя ще отиде в дома на друга жена, ще легне в леглото и и ще се разкрачи, а наоколо ще са снимките на жена му и децата му..опитвам се да се поставя на нейно място и се чувствам ужасно пропаднала и се презирам..

Милки, и бащата на детето ти ли разведе така??

..чудя се по едни улици ли вървя с вас, един въздух ли дишаме.. Lips Sealed

толкова пъти си замълчавам, за да не се почувства някой засегнат, но вече направо ще се гръмна..
..говорим за елементарен морал..не прави това, което не искаш да ти се прави на теб и т.н...
направо като я четох Милки си помислих, че иска да види снимките на децата му, за да разбере дали е добър ''генетичният материал'' и да забременее наново, този път със здраво дете..просто болни мисли ми минават като чета такива неща..и тези мисли не са мои..имам чувството, че ги чувам между думите..колкото и да се опитва някой да ме изкара че съм във филма..

Милки, осъзнай се!! живота ти утре зависи от избора, който правиш днес..
не си утежнявай повече кармата, достатъчно ти е утежнена вече..
това дете, което имаш, с тази диагноза- ще трябва да се грижиш за него до живот..не си мисли, че ще можеш да абдикираш от това задължение и отговорност..дори да се махнеш физически, то ще ти тежи до живот..и в следващите, ако сега не се справиш и не постъпиш правилно..

няма просто чук и бег..всичко е връзки..престани да се самонавиваш с някакви чужди, женени мъже, по- добре иди на семейна терапия с твоя мъж, дръж се достойно, не се дръж като парцал..

сигурна съм, че си ядосана..твоя воля..мислех пак да си замълча и да се направя, че не съм видяла, но не мога..мълча, мълча и се разболявам..няма защо да е така..има някои, за които съм сигурна, че вече няма никаъв смисъл да им се говори каквото и да било, но мисля, че за теб все още има смисъл..осъзнай се..и не ти се правя на велика, и аз съм допускала грешки и точно от тях съм се поучила..

мисли как да изградиш нещо в детето си и баща му, мисли градивно..недей да мислиш разрушително- как да разрушиш семейството на тази жена и трите и деца..мисли за нея като за себе си.. Sad
Всеки, абсолютно всеки на този свят има право на собствените си грешки.
А по въпроса за морала и съденето се питам две неща:
1. Кои сме ние и наистина ли сме толкова перфектни и морални?
2. Дали е морално когато някой е разкрил душата си и терзанията на тази душа пред нас да го съдим?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #128 -: Май 25, 2011, 10:16:29 pm »
Благодаря ти Марая,че се сети :wub:
Ето две карти,едната соларна ,а другата прогресии с дирекции.

И задължително да отбележите,ако нещо либовно ви се набива на очи :rolleyes:

В картата ти има интересни неща за годината...,но в никакъв случай не виждам драстични и кардинални промени...Като цяло ще има доста комуникация , много и интересни срещи с хора....нови запознанства...
В дома ти ще има уют и хармония....,ще бъде защитен от посегателства и вмешателства...Вероятно и доста приказки ще се изприказват...Ще бъде ревнив мъжа ти...,ти ще се гмуркаш в морето от любов , ще пърхаш....,ще имаш проблеми с майка си...,вероятно може и болест да има за нея...При нея нещата не са от най-розовите , четейки твоята карта...Възможни са и проблеми с брат ти.... :rolleyes: операция ....
Но като цяло ,оста на контактите както и квалификации , учене и пътувания в реала и виртуала ще са на дневен ред...
Това за сега , че път ме чака цяла нощ! :wub:

П.П. Съжалявам , ако не ти харесва , но това* прочетох* и това предавам...
Възможна бременност....
Марайче,извинявам се,че те връщам назад.Но би ли ми казала по кои аспекти съдиш за подчертаното в черно.
Операцията по кои аспекти я видя? меркурий? и?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #129 -: Май 25, 2011, 10:21:54 pm »
Благодаря ти Марая,че се сети :wub:
Ето две карти,едната соларна ,а другата прогресии с дирекции.

И задължително да отбележите,ако нещо либовно ви се набива на очи :rolleyes:

В картата ти има интересни неща за годината...,но в никакъв случай не виждам драстични и кардинални промени...Като цяло ще има доста комуникация , много и интересни срещи с хора....нови запознанства...
В дома ти ще има уют и хармония....,ще бъде защитен от посегателства и вмешателства...Вероятно и доста приказки ще се изприказват...Ще бъде ревнив мъжа ти...,ти ще се гмуркаш в морето от любов , ще пърхаш....,ще имаш проблеми с майка си...,вероятно може и болест да има за нея...При нея нещата не са от най-розовите , четейки твоята карта...Възможни са и проблеми с брат ти.... :rolleyes: операция ....
Но като цяло ,оста на контактите както и квалификации , учене и пътувания в реала и виртуала ще са на дневен ред...
Това за сега , че път ме чака цяла нощ! :wub:

П.П. Съжалявам , ако не ти харесва , но това* прочетох* и това предавам...
Възможна бременност....
Марайче,извинявам се,че те връщам назад.Но би ли ми казала по кои аспекти съдиш за подчертаното в черно.
Операцията по кои аспекти я видя?
меркурий? и?

Милки , мислиш ли , че мога да помня 500 карти? :rolleyes: :-\
Ако е много важно ще погледна....Вероятно съм го видяла щом съм го написала , че и подчертала.... ;D , но аз имам по-различен прочит и не ползвам травиалните клишета на астрологията в техния буквален смисъл.... ;D
Не знам , дори не виждам и картата ти.... :rolleyes: в момента за да кажа....
Защо?Какво е станало или нестанало.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #130 -: Май 25, 2011, 10:24:19 pm »
Нищо не е станало.Но от обучителна гледна точка(ако може така да се каже),кой аспект видя за операцията?
А иначе картата е в първата страница на темата.
Меркурий освен с братята,свързва ли се с детето на човек?

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Май 25, 2011, 10:33:03 pm »
Нищо не е станало.Но от обучителна гледна точка(ако може така да се каже),кой аспект видя за операцията?
А иначе картата е в първата страница на темата.
Меркурий освен с братята,свързва ли се с детето на човек?

Меркурии като цяло определя и децата.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #132 -: Май 25, 2011, 10:38:05 pm »
А операцията къде я видя?

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Май 25, 2011, 10:41:38 pm »
А операцията къде я видя?

Милки , имам и друга работа....,освен тази ,която ти просто днес си решила , че трябва да ти отговоря....
Не ми се приказва сега....на тази тема ;D...., ще се върна по-късно и ще ти кажа....
Мразя да ме пресилват....и изнасилват... :P ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #134 -: Май 25, 2011, 10:45:31 pm »
Ок,
жива и здрава!

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Май 31, 2011, 09:01:53 pm »
еййй много те мързи да пишеш.
защо изобщо се включи по този въпрос?
знам колко си разсеяна и те питах,защото пак може да си объркала нещо.

ако става въпрос за тр сатурн,още не е съвпаднал с уран опозиция меркурий.но какво общо имат те с баща ми?
или марс? ,че се възвръща в 10ти дом ли?
и кое в тези планети показва ампутация?

извинявай много,но наистина ако не ти се занимава...защо изобщо се включваш? :-\ :'(

За последен път ще ти дам точни обяснения... ;D...Защото се предполага , че астролозите се разбират с пет приказки...Нали така.... ГОВАРЯ ЗЯ НАТАЛНАТА ПОЗИЦИЯ.....,нали сме наясно , че , ако нещо не го пише в натала няма как да се случи...Или клишето:"ако ти е писано да се удавиш , няма да се обесиш"

Оста МЦ-ИЦ , която е свързана с родителското тяло попада в знаците овен и везни.За крайниците отговаря 3-ти дом , в този случай  меркурий в 8-ми дом. В твоя 6-ти дом се намира марс , който е 3-ти дом на баща ти....Марс е нож ....
Сатурн от твоята карта попада в 8-ми дом на баща ти...
Уран е на ИЦ- Говорим вероятно за гангрена , която е около глезените....
Държа да знам така ли е или не....

Транзитите са друга работа....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Май 31, 2011, 09:09:22 pm »
Извинявам се, ако разводнявам темата, но ми се ще да добавя нещо, към Марая.
Марая, в случая гледаш производни домове, нали?
Мисля, че и при мен работят, ако гледам майка ми по 4 дом, не по 10ти. В 8 дом от 4ти (в моя 11ти) е разположен Плутон. На нея й бе правена операция на репродуктивните органи, която завършва несполучливо.
Естествено, няма сега всеки с Плутон в 11 дом да се хваща за главата. В картата на майка ми също имаше показатели за такива проблеми, че там е огнището, а и по принцип си я имаше тази диагноза. Въпрос на тайминг беше да се случи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #137 -: Май 31, 2011, 09:10:45 pm »
Здравейте,
ето слагам картата на татко ми,ако искате да се включите.
Часът на раждане не се знае,затова сложих 12 ч на обяд.

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Май 31, 2011, 09:11:19 pm »
Извинявам се, ако разводнявам темата, но ми се ще да добавя нещо, към Марая.
Марая, в случая гледаш производни домове, нали?
Мисля, че и при мен работят, ако гледам майка ми по 4 дом, не по 10ти. В 8 дом от 4ти (в моя 11ти) е разположен Плутон. На нея й бе правена операция на репродуктивните органи, която завършва несполучливо.
Естествено, няма сега всеки с Плутон в 11 дом да се хваща за главата. В картата на майка ми също имаше показатели за такива проблеми, че там е огнището, а и по принцип си я имаше тази диагноза. Въпрос на тайминг беше да се случи.

Естествено , че гледам производните домове...по тази карта:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #139 -: Май 31, 2011, 09:14:05 pm »
Марая,може да съм ти давала рожденните си данни на лични.И отново в бързината,да си сбъркала годината.
Аз не бих я сбъркала :blink: