Ми да ти кажа аз имам СЛВ в Телец и Слънце-Луна във Водолей. Имах проблем с един Водолей - 5 години бяхме заедно и все още съществува привързаността му към мен.

Телците не мога да ги понасям като партньори, въпреки, че тяхното слънце е в моя 5-ти дом и в знака на възела ми. Много меркантиилни ми се струват, особено и ако венера и меркурий са в Телец. За луна в телец в знака на възела ми не мога да кажа същото. Не го казвам, защото ти си Телец, говоря за мъжете Телци, които трябва да допусна до себе си като интимни партньори.
Имам Близнаци на върха на 7-ми дом, но никога не съм била с Близнак. Дразни ме онова "клюкарско любопиство" и усещането, че са повърхностни,което създават, поради способността им да разможават вниманието си върху различни обекти. Имат и един такъв нетактичен хумор, ако мерка е ранен.
Принзипно съм чела, че когато Слънцето на янкого попада в знака на СЛВ, тогава този с възела може да се дразни, гъй като другият го тласка постоянно към самоусъвършенстване в тази посока, а това е доста изтощителен процес.