Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94580 Прегледи
*

sasha

• *
  • 179
Re:Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #40 -: Март 30, 2011, 05:43:01 pm »
Цитат
На пръв поглед картата изглежда обещаваща , но зависи как е формулиран въпросът, в бъдеще или в минало време, т.е. дали се пита "забременяла ли съм?" или "ще има ли положителен резултат от процедурата?" (/"ще бъде ли положителен тестът за бременност?"). Ще стискаме палци този път да има добра новина.
На мен хорара ми изглежда много обещаващ. Мерка(питащия) прави разходящ съвпад на Юпитер-У8 - т.е. ако въпроса е в минало време очевидно събитието се е случило. От друга страна луната като съуправител на въпроса ще направи секстил на Мерка - тука ми е малко объркващо защото е в бъдещо време, но може да говори за момента в който ще се разбере за бременността (тайминга нещо ми куца в хорарите) или за протичането на самата бременност. При всички положения за мен отговора е да  ;D
Успех ти пожелавам. :wub:

« Отговор #41 -: Март 30, 2011, 06:28:04 pm »
natalia, има добри предпоставки за бременност в динамиката на натала ти. Иначе е интересна датата, а и периодът, в който си направила инвитро процедурата - ти ли избра датата или просто така се получи ?
Asol,аз избирам месеца в който да правя процедура -тя започва от първите дни на цикъла и след около 15 дена  е самият трансфер /връщането на ембрионите в матката/ - след това се чака 2 седмици и се прави тест.

*

Asol

• 4140
« Отговор #42 -: Март 30, 2011, 06:55:51 pm »
Пожелавам ти късмет !
« Последна редакция: Март 30, 2011, 11:24:06 pm от Asol »

« Отговор #43 -: Април 01, 2011, 01:19:30 am »
Слагам карта на жена с доста опити да се сдобие с дете.Много ме учуди факта ,че луната й / макар и в козирог/ е доста добре поставена- в своя си дом и в голям тригон с У5.Причината за стерилитета е неизвестна.При мъжа й всичко е ок.Бих ви помолила за коментар защото аз незнам какво да кажа -този голям тригон ме оставя без думи :-\

« Отговор #44 -: Април 01, 2011, 01:32:21 am »
И хубави бисекстили има. Сигурно има успех в кариерата, въпреки (или поради) домошарската Луна. Прекрасна Луна - енергична и овладяна. Умее да направлява енергията си в правилната посока.
Може би проблемът идва от конфликта (квадрата) между физическото тяло (У1 Венера) и У5? Може би опозицията Сатурн-Уран дава забавяне в дейностите по 5-ти дом? Сатурн в 6-ти дом може да я прави много работлива, усърдна, отличен работник, а може и дава хронични здравословни проблеми - анемия, мигрена (заради опозициията с Марс-Уран)?. Не съм професионале астролог. Извинявай.

*

Uran

• 6041
« Отговор #45 -: Април 01, 2011, 01:44:17 am »
Може причината да е в опозицията на управителя на 5 дом-Уран с диспозитора на Луна-Сатурн. :-\

« Отговор #46 -: Април 01, 2011, 01:45:37 am »
Да,има много приятна енергия - спокойна :blink:Лошото е ,че е вече доста напред с годините и даже инвитрото става трудно.Прави опити от 5 години

« Отговор #47 -: Април 01, 2011, 01:47:52 am »
Може причината да е в опозицията на управителя на 5 дом-Уран с диспозитора на Луна-Сатурн. :-\
Може, и самият управител е в съвпад с марс и плутон.Съшо си мислех дали има значение дали тригоните са сходящи - в нейния случай не са :-\

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #48 -: Април 01, 2011, 01:49:12 am »
Ами,то хубаво Луната,ама да видим управителят на 5 дом- Уран, който е почти на куспида на 8 дом на детето, втори управител на 5 е Сатурн в 6 дом на жената, хич не добре аспектиран. Мунданен управител на Слънцето-хич го няма- неаспектиран и ето как действа формулата на Шестопавлов,който твърди,че за бременност трябва да има положителен аспект между управители на 4 и 5 домове- тук са в опозиция. Луната не е в добро положение-козирог
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Април 01, 2011, 01:50:38 am »
Наталия, точен ли е този час на раждане?
Вероятността за стерилитет/проблемно зачеване е заложена при малко по-ранен час, с около 8 минути поне.
Имала ли е някога приключила несполучлива бременност или дотук не е забременявала никога?
Възможно ли е функцията на яйчниците да е нарушена и затова да не може да "върже" плод? Правила ли е изследвания в тази насока?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #50 -: Април 01, 2011, 01:55:25 am »
Ами,то хубаво Луната,ама да видим управителят на 5 дом- Уран, който е почти на куспида на 8 дом на детето, втори управител на 5 е Сатурн в 6 дом на жената, хич не добре аспектиран. Мунданен управител на Слънцето-хич го няма- неаспектиран и ето как действа формулата на Шестопавлов,който твърди,че за бременност трябва да има положителен аспект между управители на 4 и 5 домове- тук са в опозиция. Луната не е в добро положение-козирог
Да имаш право ,не се светнах да гледам Сатурн ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #51 -: Април 01, 2011, 01:56:32 am »
Слагам карта на жена с доста опити да се сдобие с дете.Много ме учуди факта ,че луната й / макар и в козирог/ е доста добре поставена- в своя си дом и в голям тригон с У5.Причината за стерилитета е неизвестна.При мъжа й всичко е ок.Бих ви помолила за коментар защото аз незнам какво да кажа -този голям тригон ме оставя без думи :-\

Господарят на 5-ти дом (домът на децата) е в негативен аспект с Венера - У1. Венера управлява тялото. Тази квадратура говори, че тялото и "отхвърля" детето. Освен това Водолей не е много плодовит знак.

Съжалявам, Наталия, но моята най-добра приятелка има същия аспект - У5 в квадрат с У1, като при нея Луната, освен чее на трон и също е в голям воден тригон, включващ Слънцето. Няма деца, има няколко несполучливи ин витро опита и гинекологични интервенции на по-ранна възраст.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #52 -: Април 01, 2011, 01:57:53 am »
Наталия, точен ли е този час на раждане?
Вероятността за стерилитет/проблемно зачеване е заложена при малко по-ранен час, с около 8 минути поне.
Имала ли е някога приключила несполучлива бременност или дотук не е забременявала никога?
Възможно ли е функцията на яйчниците да е нарушена и затова да не може да "върже" плод? Правила ли е изследвания в тази насока?

Може и да е малко по -рано - а къде го виждаш проблема ,ако не е тайна?Ами яйчниците и бяха ок - до този момент.Сега ще прави инвитро с донорска яйцеклетка

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Април 01, 2011, 01:59:42 am »
Гледах хармониците, които използвам, но не видях с този час да има категорични указания за такъв проблем.
При нея го виждам като проблем или с яйчниците, или с яйцеклетките, които се образуват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #54 -: Април 01, 2011, 02:03:44 am »
Гледах хармониците, които използвам, но не видях с този час да има категорични указания за такъв проблем.
При нея го виждам като проблем или с яйчниците, или с яйцеклетките, които се образуват.
Да ,така е :o

« Отговор #55 -: Април 01, 2011, 02:06:34 am »
Дали има шанс поне с донорски - гледах солара за евентуална бременност - не ми говори да е тази година

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Април 01, 2011, 02:08:20 am »
Ако не е родена малко по-рано, вероятността да зачене дете в близките две години ще е по-голяма, ако ще и с инвитро. Но дори да се окаже по-ранен часът, не мога да твърдя категорично, че въобще не й е дадено да има деца.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #57 -: Април 01, 2011, 02:09:52 am »
При транзита си през 8-мия й дом Юпитер ще направи тригон към наталния й У5. Може би този аспект ще й даде шанс?

« Отговор #58 -: Април 01, 2011, 02:11:38 am »
Незнам абсолютно точния час - каза ми 15 часа.Само по солара и прогресии ми се струва ,че през 2012 може да и се получи- говорим за донорска програма

« Отговор #59 -: Април 01, 2011, 02:17:41 am »
ОК-Благодаря ,че взехте отношение. :blink: