Здравейте,
Аз отдавна не съм писала във форума (има-няма едни 8 години

, но понеже от няколко години се боря с проблемно забременяване реших да се включа.
Проблемът със забременяването медицински погледнато е мъжки фактор (т.е. проблеми при съпругът ми), но като си гледам картата ми се струва, че и при мен нещо пречи (макар че нямам съществен медицински проблем) - съвпада на Марс + Уран, които са в квадратура към съвпада на Луна + Венера. Също така може би Луната в Лъв и то в 29-тия градус не помага особено.
В последните дни на транзита на Юпитер през 5-ти дом забременях (февруари 2011) почти спонтанно (лека стимулация с кломифен цитрат, която си самоназначих

), но направих спонтанен аборт - тогава имаше и опозиция на Нептун (управител на 5-ти) с Луна и Венера (продължава и сега), както и прогресивна Луна в 12 (и сега). Предполагам, че транзитиращият по това време Уран през 5-ти дом също е допринесъл.
Сега мисля да направя инвитро може би септември, октомври, ноември 2012 и се чудя кога точно да го направя и дали има шанс да е успешно - следвайки астрологични показатели. Как мислите?
Много благодаря предварително за всякакви коментари и успех на всички питащи като мен!