Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94546 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #120 -: Април 04, 2012, 08:48:31 am »
A при мене кога ще се получи :(

Аз бих изчакала тр Сатурн да излезе от 5ти дом. Или поне да тръгне директен. Не съм гледала по-задълбочено картата, но ретро Сатурн в 5ти не е много дащен.

Много е хубаво, че пр Асц е в Лъв (децата), знаков тригон със Слънцето и пр Венера У5 е върху Слънцето. Изчакай Сатурна да се обърне и давай. Мисля, че той е засечката в момента.
« Последна редакция: Април 04, 2012, 08:53:28 am от Ronia »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Април 04, 2012, 08:58:11 am »
Познавам случаи, когато именно транзитният Сатурн в 5 дом дава дете, ако става въпрос за дългоочаквано майчинство/бащинство или за доста закъсняло. Сатурн, минавайки пред 5 дом, подлага на изпит готовността ни да поемем тази отговорност. За съжаление има и доста случаи, когато нашите желания се разминават с волята на Вселената относно нашия път.

Разбира се, зависи от аспектите, а наред с това трябва да се изследват и други фактори. Иначе по Сатурн трудно стават нещата, трябва време. Може би уловката е в това, че не става спонтанно, а планирано.  ;)

Съгласна съм с Роня относно ретроградието.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #122 -: Април 21, 2012, 09:52:23 pm »
Здравейте на всички, нова съм във форума и се интерисувам изключително много от астрология, но все още съм начинаеща в познанията си:))) виждам че много от вас са изключително добри астролози, ако може някой да ми погледне картата и да ми каже възможна ли е съществуваща бременност в момента ще бъда много благодарна.А това са ми данните 26.11.1986, 10.40 сутринта
« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:57:49 pm от taais »

Re:Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #123 -: Май 30, 2012, 05:30:41 pm »

Милки, можеш ли да опишеш каква беше бременността ти и планирана ли е била към този момент?

Здравейте,
бременността ми беше планирана,решението беше взето малко преди да забременея.
Стана от първият път.
Иначе бременността ми беше тежка откъм обстоятелства,много ме промени,много се затворих.
В началото лежах 2 седмици за задържане ,това бяха доста тежки дни за психиката ми.

В смисъл? :rolleyes:

Предстои ми ин витро. Моля ви пишете кога би било по-добре - април или май 2012

От утре пак започвам нова стимулация.  Въпреки, че знаех, че ще е през май, пак малко ми трепери под лъжичката. Моля ви, момичета, стискайте ми палци. Дано този път да имам успех! Нямам никаква представа успешен пероид ли ми се падна в астрологичен аспект. Пишете!!! Целувки на всички.

*

Lina

• *
  • 118
« Отговор #124 -: Юни 08, 2012, 12:50:38 pm »
Здравейте,

Аз отдавна не съм писала във форума (има-няма едни 8 години :)), но понеже от няколко години се боря с проблемно забременяване реших да се включа.

Проблемът със забременяването медицински погледнато е мъжки фактор (т.е. проблеми при съпругът ми), но като си гледам картата ми се струва, че и при мен нещо пречи (макар че нямам съществен медицински проблем) - съвпада на Марс + Уран, които са в квадратура към съвпада на Луна + Венера. Също така може би Луната в Лъв и то в 29-тия градус не помага особено.

В последните дни на транзита на Юпитер през 5-ти дом забременях (февруари 2011) почти спонтанно (лека стимулация с кломифен цитрат, която си самоназначих :))), но направих спонтанен аборт - тогава имаше и опозиция на Нептун (управител на 5-ти) с Луна и Венера (продължава и сега), както и прогресивна Луна в 12 (и сега). Предполагам, че транзитиращият по това време Уран през 5-ти дом също е допринесъл.

Сега мисля да направя инвитро може би септември, октомври, ноември 2012 и се чудя кога точно да го направя и дали има шанс да е успешно - следвайки астрологични показатели. Как мислите?

Много благодаря предварително за всякакви коментари и успех на всички питащи като мен!
Dare mighty things!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #125 -: Юни 08, 2012, 01:56:21 pm »
Не съм много наясно с това, но дали квадратът на Нептун към съуправителя си не би довел до трудности, нищо, че имаш плодовит знак на К5. А Квадратурата е външен проблем, независещ от теб. Юпитер съвпада и със Сатурн, нищо, че са в 2 знака. Дано не те подвеждам в тази деликатна тема.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lina

• *
  • 118
« Отговор #126 -: Юни 08, 2012, 03:15:31 pm »
Не съм много наясно с това, но дали квадратът на Нептун към съуправителя си не би довел до трудности, нищо, че имаш плодовит знак на К5. А Квадратурата е външен проблем, независещ от теб. Юпитер съвпада и със Сатурн, нищо, че са в 2 знака.

Не се бях замисляла за участието на Юпитер в тази ситуация.  :-\ Но се чудя въпреки наталните предразположения, в кой момент транзити/прогресии и т.н. ще подобрят ситуацията.
Dare mighty things!

*

Grace

• 2257
« Отговор #127 -: Юни 08, 2012, 05:48:03 pm »
Lina, направи каквото е нужно, смятам, че до края на тази година / особено октомври / вероятността да забременееш е много голяма.
Само да ти кажа, че много държа да дадеш обратна връзка до края на годината / а не след 8 год /  :P

*

Lina

• *
  • 118
« Отговор #128 -: Юни 08, 2012, 11:33:48 pm »
Lina, направи каквото е нужно, смятам, че до края на тази година / особено октомври / вероятността да забременееш е много голяма.

Защо така мислиш? :) И аз за октомври си мислех, макар че тогава прогресивната луна ще е все още в 12 дом и във везни, а само 2-3 месеца по-късно ще пресече асцендента и ще е в по-плодородния скорпион.

Иначе обещавам да дам обратна връзка навреме!   :mellow:
Dare mighty things!

*

Grace

• 2257
« Отговор #129 -: Юни 09, 2012, 10:23:10 am »
Lina, Тр Юпитер /от 8-и/ и Тр Нептун /от 4-и и У 5/  = МП Луна/Венера - само по себе си изключително силен показател за бременност;
Тр Сатурн върви към секстил с Луна и Венера, а октомври към него се присъединява с точен съвпад и Меркурий. Освен това ще направи и съвпад с АСЦ-та ти.
СЛВ съвпад Марс / втори У5 /
Пр Луна скоро ще направи съвпад АСЦ и ЕДНОВРЕМЕННО секстил натална Луна и МП Луна/Венера
А началото на октомври и транзитната Венера може да помогне, защото ще направи точен съвпад с МП Луна/Венера.

Станаха повече от 3 показателите   :blink:  така че действай.

*

Lina

• *
  • 118
« Отговор #130 -: Юни 09, 2012, 11:04:21 pm »
Станаха повече от 3 показателите   :blink:  така че действай.

Супер, благодаря! Звучи оптимистично!
Dare mighty things!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #131 -: Юни 10, 2012, 01:29:13 am »
Здравейте,

Аз отдавна не съм писала във форума (има-няма едни 8 години :)), но понеже от няколко години се боря с проблемно забременяване реших да се включа.

Проблемът със забременяването медицински погледнато е мъжки фактор (т.е. проблеми при съпругът ми), но като си гледам картата ми се струва, че и при мен нещо пречи (макар че нямам съществен медицински проблем) - съвпада на Марс + Уран, които са в квадратура към съвпада на Луна + Венера. Също така може би Луната в Лъв и то в 29-тия градус не помага особено.

В последните дни на транзита на Юпитер през 5-ти дом забременях (февруари 2011) почти спонтанно (лека стимулация с кломифен цитрат, която си самоназначих :))), но направих спонтанен аборт - тогава имаше и опозиция на Нептун (управител на 5-ти) с Луна и Венера (продължава и сега), както и прогресивна Луна в 12 (и сега). Предполагам, че транзитиращият по това време Уран през 5-ти дом също е допринесъл.

Сега мисля да направя инвитро може би септември, октомври, ноември 2012 и се чудя кога точно да го направя и дали има шанс да е успешно - следвайки астрологични показатели. Как мислите?

Много благодаря предварително за всякакви коментари и успех на всички питащи като мен!

Zdravei Lina... :blink:

Касателство към твоята бременност има упр. на 8-ми дом...,както и планетата Юпитер , която владее куспидата на 5-ти дом...
Риби са плодороден знак...Деца ще имаш...Сигурна съм...Виж какво прави пр.Венера...тя е важна.... ;) Успех...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #132 -: Юни 10, 2012, 08:53:27 am »
Прогресивният К5 също се гледа какви аспекти образува към нат.планети за бременост,но при точен час на раждане
ако прогр.К5 е в напр.асп с нат.Сатурн/ трае около две години,най- силно е действието около една-на сходящ аспект/- трудности,препятствия,блокаж,забавяне по темите на 5 дом
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #133 -: Юни 10, 2012, 09:37:28 am »
 мда. след няколко месеца най-добре
ти си имаш индикации за трудно забременяване и внезапна загуба и цезарово може би ( фертилен знак ти е на к5, но у на 5 е в срещуположен знак )

суха луна, квадрат марс, кофти у на 5 дом- сега е оки защото по прогресия ще ти се наредят  на секстили и тригони, но  погледни си дирекциите да няма квадрат от някоя тежка планета, която да ти квадратира луна или връх на к5:) и трябва даси много спокойййййййййна

успех за септември :25:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #134 -: Юни 10, 2012, 10:11:50 am »
Лина, в момента прог.Луна е върху Плутон,но кофти е ,че и тр.ретро Сатурн е в съвпад с тях, блокира нещата
прогр.К5 ти е в 8,10 Овен +тр.Уран също, в опозе на прогр.У8 Венера,която е извън съвпад с прогр.Сатурн,който също е пречка,натално е в съвпад с У5 Юпитер
пр.Уран е точно върху Марс,съ У5, прави нещата непредсказуеми, та докато не се деактивират  тези показатели :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

gola

• 28
« Отговор #135 -: Юни 10, 2012, 10:38:12 am »
ЗДРАВЕЙТЕ :blink:отдавна се мъчим за второ детенце и понеже не се получава, вчера мъжа ми ми предложи да станем приемно семейство на някое детенце, имам едно момченце на четири годинки Искам да попитам ако може ,дали да да вземем още този месец или да изчакаме
родена съм на 25 08 1968 г в Пазарджик в 00:30

*

Lina

• *
  • 118
« Отговор #136 -: Юни 11, 2012, 01:05:45 pm »
Супер много ви благодаря за мненията!!!

Забелязала съм, че в астрологията рядко планетите се нареждат напълно благотворно, затова може би няма само един най-точен момент за конкретно действие или събитие.

Започвам с конкретни действия септември-октомври и ще ви кажа дали и по-точно кога ;) ще се получи!

Dare mighty things!

« Отговор #137 -: Юни 11, 2012, 01:27:16 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ :blink:отдавна се мъчим за второ детенце и понеже не се получава, вчера мъжа ми ми предложи да станем приемно семейство на някое детенце, имам едно момченце на четири годинки Искам да попитам ако може ,дали да да вземем още този месец или да изчакаме
родена съм на 25 08 1968 г в Пазарджик в 00:30

Не мога да помогна с прогностика,но пък ще кача натал+транзити и солара ти(за да е по-лесно на останалите). :blink:

*

gola

• 28
« Отговор #138 -: Юни 25, 2012, 12:00:40 pm »
Благодаря много  :blink:този месец бяхме в Гърция ,дано да е станало тогава :blink:

« Отговор #139 -: Август 08, 2012, 10:54:28 am »
Здравейте,
 нова съм тук и не разбирам от астрология, но се вълнувам от темата и чета :blink:
   В момента съм в очакване и  леко притеснение, правен ми е трансфер/ ин витро/ на 25 юли около 15.20 ч. Много се надявам всичко да е наред и да имаме успех, да си родим детенце. Моля,  ако някой може да ми разтълкува аспектите и предпоставките. много благодаря