Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94243 Прегледи
Re: Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #320 -: Юли 01, 2013, 07:02:19 pm »
:blink:
Привет на всички!
Не съм се включвала скоро, но реших да напиша някой ред. В началото на годината бях публикувала картата си със съвет дали се вижда проблемно забременяване при мен. strelicka ми беше отговорила, че до края на май тази година има вероятност за блага вест. Сега съм вече в 5 месец и живи и здрави очакваме раждането на първото ни дете. Забременяването е станало около 8 февруари. Прилагам карта ( не зная дали е вярната от астрото) за този ден. Ако някой се интерсува, може да погледне при какви аспекти е станало :)))
Желая Ви приятен ден :))))
:08:днес е хубав ден ти си втората с блага вест,която ме зарадва

ето и първата дама,която сутринта я сподели

Здравейте,
бих изкала да ви попитам дали на картата ми се вижда евентуална втора бременности раждане на второ дете. С мъжа ми имаме едно детенце родено на 07.11.2009 и правим опити за второ, които продължават вече година и малко, затова ще съм ви много благодарна ако можете да ми кажете нещо по въпроса. Благодаря предварително.

Пожелавам Ви от сърце,лека бременост и успешно раждане на здрави дечица,който много да Ви радват, развълнувахте ме :25: :58:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #321 -: Юли 01, 2013, 10:12:24 pm »
Браво на Стреличка! :blink:

"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #322 -: Юли 02, 2013, 08:31:18 am »
И! Също така честити бременности, леко да минат и да се родят здрави дечицата! :wub:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #323 -: Юли 02, 2013, 09:57:44 am »
:blink:
Привет на всички!
Не съм се включвала скоро, но реших да напиша някой ред. В началото на годината бях публикувала картата си със съвет дали се вижда проблемно забременяване при мен. strelicka ми беше отговорила, че до края на май тази година има вероятност за блага вест. Сега съм вече в 5 месец и живи и здрави очакваме раждането на първото ни дете. Забременяването е станало около 8 февруари. Прилагам карта ( не зная дали е вярната от астрото) за този ден. Ако някой се интерсува, може да погледне при какви аспекти е станало :)))
Желая Ви приятен ден :))))
:08:днес е хубав ден ти си втората с блага вест,която ме зарадва

ето и първата дама,която сутринта я сподели

Здравейте,
бих изкала да ви попитам дали на картата ми се вижда евентуална втора бременности раждане на второ дете. С мъжа ми имаме едно детенце родено на 07.11.2009 и правим опити за второ, които продължават вече година и малко, затова ще съм ви много благодарна ако можете да ми кажете нещо по въпроса. Благодаря предварително.

Пожелавам Ви от сърце,лека бременост и успешно раждане на здрави дечица,който много да Ви радват, развълнувахте ме :25: :58:

Не се учудвам от познаваемостта... ;D Стрелец...казваш стрелец и не го *обиждаш* повече-това му стига.... ;)
Обаче дай боже повече познаващи и по-малко питащи.

Браво!

И..лека бременост.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #324 -: Юли 06, 2013, 02:48:25 pm »
Здравейте, аз съм новак във форума. Опитваме за второ детенце. Може ли някой да ми помогне и да каже дали тук скоро вижда бременност? Много ви благодаря предварително. :blink: Дори не съм наясно дали публикувам правилната карта :( Извинявам се предварително.

« Отговор #325 -: Юли 08, 2013, 08:43:22 am »
Здравейте. :blink:Аз бих искала да попитам - имам две деца и сега се чудя дали да си имам и трето?Дали в хороскопа не пише нещо и за това?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #326 -: Август 23, 2013, 07:26:23 pm »
Това е картата на моя приятелка, от много години се опитва да забременее и не може и днес се сетих за нея да погледна и ми е чудно защо да не успява? и IC и к8 са и водни, Луната и е хубава в телец, има Юпитер в 5... Да не е от опозицията на Луната с Нептун у8? Или въобще опозициите на Луната по 10-4? Въпреки че има тригон с Плутон у4... Не ми се вярва да е и от квадрата на Юпитер и Плутон, или може да пречи и той? Също Сатурн на к11 може ли по някакъв начин да възпрепятства забременяване, като действа и на к5? Или пък това, че у5 е в Сатурнов знак, знам ли...

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #327 -: Август 23, 2013, 08:19:43 pm »
Ееее, че какво излиза от тия тълкувания? Моят У5 е в 4 дом, в един, единствен аспект и то разходящ с У9. Овнешката ми Луна има само един пак разходящ аспект със Слънцето, а тя ми е и У1. Според написаното до тук, излиза, че няма да имам деца?

« Отговор #328 -: Август 24, 2013, 12:08:43 am »
Здравейте,
през септември ще правя поредното инвитро - въпроса ми е :някой вижда ли забременяване в този лунар?Аз,  нещо не мога да дам предположение за изхода на процедурата.Ако някой има желание за коментар - ще съм благодарна :blink:
Прилагам и прогресия за периода .........

« Отговор #329 -: Август 29, 2013, 04:27:34 pm »
Здравейте :) Аз имам вече 1 детенце, но се интересувам от вероятност за втора бременност през 2014 или 2015 година. Кои карти точно трябва да публикувам? Родена съм на 14.04.1984г в 2.03 в Петрич. Благодаря ви предварително :)

« Отговор #330 -: Август 30, 2013, 11:03:07 am »
Здравейте :) Аз имам вече 1 детенце, но се интересувам от вероятност за втора бременност през 2014 или 2015 година. Кои карти точно трябва да публикувам? Родена съм на 14.04.1984г в 2.03 в Петрич. Благодаря ви предварително :)
в соларния хороскоп, започващ от рождения ден на 2015г има указания за раждане на второ
Много благодаря! :) А в астро.ком се избира карта Solar Return ли? Интересно ми е да сравня картата с тази, през която е родено първото ми дете. Не, че имам идея какво точно трябва да гледам :)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #331 -: Август 30, 2013, 08:02:34 pm »
5-ти соларен дом, планетите в него, но се гледат и транзити, затъмнения през годината как се отнасят към 5-ти натален, при мен и за двете раждания транзитен СЛв беше в 5д, сол 5д в нат 5д при първото и сол 5д в нат 7д при второто

При теб са като по учебник!

Я кажи по моя случай, имам У8 в 5 натален, само в разходящи аспекти. Но тази година сол. 5 ми е в нат. 5 и У8 ми е на МЦ. Ще се появи ли нов член на семейството (още не създаденото ;)?

« Отговор #332 -: Септември 17, 2013, 10:19:44 pm »
Здравей akruks, извинявай, може ли да те помоля да погледнеш и моята карта за второ детенце. Приложена е в предишния ми пост. Много, ама много ти благодаря предварително!!! :blink: :blink:

« Отговор #333 -: Септември 17, 2013, 10:22:54 pm »
akruks, позволих си да се обърна към теб, понеже видях, че активно и компетентно отговаряш във форума. Сърдечно ти благодаря ! :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #334 -: Септември 22, 2013, 10:15:58 pm »
здравейте момичета  :blink:
може ли да ми помогнете малко...
гледам си солара за тази година....
имам засилен 8 дом, АСЦ Скорпион......абе то се вижда
и понеже се опитваме да си направим дете със съпруга ми....се чудех...
гледам 4, 5 соларен дом там определено имам раздвижване, но не съм сигурна .....виждам позитивни знаци, в същото време тази тао квадратура и Уран на върха й в 5-ти дом не ми вдъхват доверие....
може ли да погледнете и да си кажете мнението моля ви  :blink:

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #335 -: Септември 23, 2013, 11:49:21 am »
Здравейте момичета,
по темата имам един въпрос. В случай, че часът на майката не е 100% сигурен, същите ли планети се гледат в натала на таткото и след това за евентуално раждане, кое може да е бъде индикатор? И последно в соларния хороскоп да гледам или само прогресиите?
Благодаря Ви предварително  :blink:
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #336 -: Септември 23, 2013, 12:19:58 pm »
Напоследък ме е подгонила параноята- колкото повече гледам и размишлявам толкова повече се питам дали изобщо ще имам деца. Притеснява ме основно, това че  на куспидата на 5-ти дом е Водолей, че нямам планети в 5-ти дом и че Уран е в квадратура с Венера. Кажете ми нещо обнадеждаващо, че започнах сериозно да се замислям в отрицателна насока.. Качила съм картата с прогресия и транзити. Имам един спонтанен аборт точно на 3-ти март 2012-та  :(
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #337 -: Септември 23, 2013, 03:12:10 pm »
Здравейте,
Вчера ми беше трансфера на 3 ембриона ин витро.Прилагам елекция за часа
Кака мислите - ще се имплантират ли този път ембриончетата?
Благодаря предварително :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #338 -: Септември 23, 2013, 03:36:41 pm »
Според мен нещата са на кантар: от една страна - силен господар на АС и силна Луна, от друга страна - Луната е в съвпад с ЮЛВ и има доста противоречиви аспекти, от които само секстилът с екзалтирал Юпитер евентуално би могъл да се използва като сламка.

Въпросната елекция нагласена ли е в синхрон с наталната ти карта?

Дано този път наистина имаш късмет  :blink:, но ще се въздържа от категоричен отговор.
Постоянството, с което го правиш, заслужава награда.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #339 -: Септември 23, 2013, 06:18:23 pm »
Според мен нещата са на кантар: от една страна - силен господар на АС и силна Луна, от друга страна - Луната е в съвпад с ЮЛВ и има доста противоречиви аспекти, от които само секстилът с екзалтирал Юпитер евентуално би могъл да се използва като сламка.

Въпросната елекция нагласена ли е в синхрон с наталната ти карта?

Дано този път наистина имаш късмет  :blink:, но ще се въздържа от категоричен отговор.
Постоянството, с което го правиш, заслужава награда.

Картата не е нагласена - даже трансфера закъсня с 2 часа :(
И аз се чудех -затова пуснах картата във форума
Относно постоянството - Сатурна тр.в 5 дом е виновен:)
« Последна редакция: Септември 23, 2013, 06:23:03 pm от natalia »