жени, израснали без мъжка фигура в семейството имат доста проблеми относно мъжете: 1. Нямат представа какво е мъж и как точно се процедира с него, 2. Нямат женско самочувствие, защото просто никога никой от мъжки пол не им е обръщал внимание, 3. Нямат опит как се свалят мъжете, защото никога не са се пробвали върху таткото - да си искат, да се гушкат, и т.н.
От всички тези неща се получава така, че или имат много проблеми с мъжете и не знаят защо, или пък се женят за първия, който им предложи и.... каквото дойде
По точка едно: Дори да нямат баща, не мисля, че не са виждали мъж никога в детството си. Какво означава да нямат представа какво е мъж?
По точка две: Защо трябва никой от мъжки пол да не им е обръщал внимание и от тук да идва липсата на самочувствие?
По точка три: Опитът за сваляне не идва само от свалките на таткото.
Имам блестящ пример за момиче, израснало с двама родители, което няма представа и от трите неща. Имам пример за момиче, което също расте с двама родители, но има Сатурн съвпад Венера. Познавам козирожки Венери, потискани от бащата.
Според мен не може толкова категорично да се заяви, че липсата на баща води до точно такива изяви в по-късна възраст.