Здравей Гост

Бюрокрация и как реагират знаците на зодиака

• 66 Отговора
  • 6503 Прегледи
Re:Бюрокрация и как реагират знаците на зодиака
« Отговор #60 -: Март 23, 2011, 06:17:02 am »
Овнешки. Затова Лъвовете много ме кльопат. ;D Нямам нищо против, де. :-[

Ти ми напомняш за баба. И тя е много цапната в устата. Стрелкиня, де. ;D

Бабите са пичове. И аз съм баба...ама не го показвам :))))

« Отговор #61 -: Март 23, 2011, 06:25:47 am »
True, true... ;) Стрелците остават винаги млади и бойни по дух. Та за баба, щото нали тя е пресен пример.... :-[ Ако не е дядо ми Телец сме й изтървали края отдавна.  :-\ ;D

« Отговор #62 -: Март 23, 2011, 06:26:17 am »
True, true... ;) Стрелците остават винаги млади и бойни по дух. Та за баба, щото нали тя е пресен пример.... :-[ Ако не е дядо ми Телец сме й изтървали края отдавна.  :-\ ;D

Странна комбинация са...какво ги свързва?

« Отговор #63 -: Март 23, 2011, 06:36:52 am »
Охоо, симбиозата ги свързва. :P Той е флегматик по темперамент - силен характер, интелигентен, продължава да чете и да се развива на тези години, спокоен и улегнал, но бавееен. Философства, мисли върху световни проблеми, но е невъзможно да се оправя сам в ежедневието. ;D Тя си е типична холеричка - бърза, пряма, сече й акълът веднага, прави разни сложни схеми да го разиграва ;D, практична е, не хвърчи в облаците. Тя е човекът, който се справя с битовизмите, но като всеки истински холерик е и неуравновесена и несъобразителна - слаб й е ангелът. Не спират да се карат, но се обичат. Та това ги свързва - допълват се. :rolleyes:

« Отговор #64 -: Март 23, 2011, 06:44:17 am »
Охоо, симбиозата ги свързва. :P Той е флегматик по темперамент - силен характер, интелигентен, продължава да чете и да се развива на тези години, спокоен и улегнал, но бавееен. Философства, мисли върху световни проблеми, но е невъзможно да се оправя сам в ежедневието. ;D Тя си е типична холеричка - бърза, пряма, сече й акълът веднага, прави разни сложни схеми да го разиграва ;D, практична е, не хвърчи в облаците. Тя е човекът, който се справя с битовизмите, но като всеки истински холерик е и неуравновесена и несъобразителна - слаб й е ангелът. Не спират да се карат, но се обичат. Та това ги свързва - допълват се. :rolleyes:

Много познато...тя намира в него извор на нова информация и мъдрости,както и стабилност, а той в нея по малко лудост, по малко движение и много "детски" акъл....хахахаха

« Отговор #65 -: Март 23, 2011, 06:52:59 am »
Мда, така е. Макар че имам основания да смятам, че не балансът е това, с което хората ознаменуват и запомнят истинската, голямата любов. Но да са ми живи и здрави, пък те си знаят дали са си големите любови. :P Айде, лека от мен...

*

abroad

• 2187
« Отговор #66 -: Март 23, 2011, 03:42:08 pm »
Ако си ми насреща най-сигурният начин да ми пропаднеш в очите е с фалшиви комплименти ;D, с нефалшивите само ще разведриш обстановката, но никак няма да повлияеш на договарянето :blink:
abroad,ако съм ти шеф никога няма да ти разреша да сключваш сделки с мъже.А ако си самостоятелен електрон и аз съм мъж,доволно ще потрия ръце след подобно изявление.Няма нефалшиви комплименти. ;DЖена която не умее да приема комплименти удивително лесно се манипулира с... комплименти.Дори в бизнеса жената трябва да бъде жена.

нямам нищо против да поработим заедно :blink:
като начало откъм категоричност доста ще си паснем ;D
иначе си права, женствеността във вида и да подхлъзва ми е чужда
но все има време, още се уча :blink: