Здравей Гост

Върховете на прогресивните домове

• 38 Отговора
  • 3924 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Върховете на прогресивните домове
« Отговор #20 -: Март 25, 2011, 05:34:19 am »
Аз като си правя справка по прогресии, нямам никаква събитийност. Възможно ли е това?

Да! Неточен час на раждане.... :blink:

Е, то се знае.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Май 10, 2011, 10:43:54 pm »
Стреличка вчера питаше за пр.в-ве....

Ето тук има малко писано...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Май 11, 2011, 03:15:30 am »
благодаря  Марая, ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #23 -: Май 12, 2011, 03:26:11 am »
Аз следя задължително пр. Асцендент и пр. МЦ.
Аспектите на пр. МЦ са много показателни за брака.
При жената гледам аспектите на пр. МЦ със Слънце и Марс, а при мъжете към Луна и Венера.

аз пък се ожених при прогр.МС в тригон към Сатурн,У5, нито Слънце,нито Марс са засегнати

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Май 12, 2011, 03:49:22 am »
аз пък се ожених при прогр.МС в тригон към Сатурн,У5, нито Слънце,нито Марс са засегнати

Догодина дир. Марс ще ми е в точен тригон с нат. Сатурн (У3 в 9 дом), а дир. Луна ще е в съвпад със Сатурн.
Не знам дали върви към сватба или към погребение...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #25 -: Май 12, 2011, 04:10:55 am »
Аз следя задължително пр. Асцендент и пр. МЦ.
Аспектите на пр. МЦ са много показателни за брака.
При жената гледам аспектите на пр. МЦ със Слънце и Марс, а при мъжете към Луна и Венера.
И аз се зачетох в този пост на Стелла и виждам,че имам пр МС съвпад със сатурн У6 и секстил слънце У1.Тригон плутон У5.
Пр АС върви към сходящ тригон с венера,но е в квадрат с нептун натално в 5ти.

А при един мъж пр МС е опозиция луна и в квадрат с венера.Какво може да означава?Обаче пр.АСто му е в тригон с луната.
« Последна редакция: Май 12, 2011, 04:15:09 am от Milkyway »

« Отговор #26 -: Май 13, 2011, 03:52:27 am »

Догодина дир. Марс ще ми е в точен тригон с нат. Сатурн (У3 в 9 дом), а дир. Луна ще е в съвпад със Сатурн.

или да превърнеш хобито в професия,
или ще влагаш много енергия в учене на нови неща, ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Май 13, 2011, 03:59:03 am »
Да видим, Стреличке  :blink:,
но в момента нито имам възможност да карам магистратура, нито такова желание по-нататък, не ми е и нужна. А относно възможностите за преквалификация също не знам накъде да поема... Имам две завършени специалности, през последните няколко години усвоих и трета. С астрологията ще станат четири.  ;D Професиите са няколко, призванието е едно. Но не спирам да уча и се обучавам, тук си права. Астрология се учи цял живот, ще ми е забавно да чуя някой да каже, че я е изучил из основи, винаги има нещо за надграждане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #28 -: Май 13, 2011, 04:10:26 am »
да сме живи и здраве, пък каквото -такова, щом ти носи удоволствие ученето и по 5 ще да е

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Май 13, 2011, 04:12:19 am »
Дали ще е учене или преподаване, знае ли човек..?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #30 -: Май 13, 2011, 04:21:00 am »
Дали ще е учене или преподаване, знае ли човек..?  :blink:

ако преподаваш така,както пишеш си ти е дарба ;D

« Отговор #31 -: Май 13, 2011, 04:59:43 am »
Прог. Слънце (прог. У6) е на прог. АС в точен квадрат с прог. Нептун (прог. У1) на МС. Усещам как работата ми не ме удовлетворява както преди. Имах доста разочарования. Преди имах страшно много хъс да направя кариера в това направление, сега вече не ми се иска. Иска ми се да се занимавам с нещо друго, по-полезно за другите.
Прог. Уран (прог. У12) е на върха на прог. 9-ти дом. Започнах да уча доста неща, но неофициално, в смисъл не съм записала висше. Чета си, когато съм сама, по молекулярна биология, органична химия, уча и фински. Лошото е, че не ми остава време за всичко. С този Уран искам да науча всичко и само прескачам от тема на тема (квадрат на прог. Уран и прог. Меркурий). А и Юпитер е намесен тук.
Прог. Юпитер (прог. У9 и У10) е на върха на прог. 8-ми дом. Не знам как да тълкувам това положение. Хубавото е, че сключва тригон с прог. Меркурий (У3 и У4). Може би ме прави по-любознателна и подпомага усвояването на нови знания, но и искам всичко да науча, а не може всичко (в натала си имам широк квадрат на Меркурий с Юпитер).

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Май 13, 2011, 06:49:20 am »
Прог. Слънце (прог. У6) е на прог. АС в точен квадрат с прог. Нептун (прог. У1) на МС. Усещам как работата ми не ме удовлетворява както преди. Имах доста разочарования. Преди имах страшно много хъс да направя кариера в това направление, сега вече не ми се иска. Иска ми се да се занимавам с нещо друго, по-полезно за другите.
Прог. Уран (прог. У12) е на върха на прог. 9-ти дом. Започнах да уча доста неща, но неофициално, в смисъл не съм записала висше. Чета си, когато съм сама, по молекулярна биология, органична химия, уча и фински. Лошото е, че не ми остава време за всичко. С този Уран искам да науча всичко и само прескачам от тема на тема (квадрат на прог. Уран и прог. Меркурий). А и Юпитер е намесен тук.
Прог. Юпитер (прог. У9 и У10) е на върха на прог. 8-ми дом. Не знам как да тълкувам това положение. Хубавото е, че сключва тригон с прог. Меркурий (У3 и У4). Може би ме прави по-любознателна и подпомага усвояването на нови знания, но и искам всичко да науча, а не може всичко (в натала си имам широк квадрат на Меркурий с Юпитер).

Използвай всяка квадратура , не се оставяй на течението...Най-ползотворното време е съпроводено от квадрати....След упоритата "работа" по каретата идва ред на едни специални кармични аспекти , едва след тях са тригоните....Кармичните аспекти са онези , които дават резултати....При тригоните следва отдих....
Възможностите по 8-ми дом не са малко , възможно е да получиш наследство , възможно е да боравиш умело с корпоративни пари...., оглеждай се при поемането на различните ангажименти....И успех! :wub: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #33 -: Май 13, 2011, 04:37:30 pm »
Благодаря ти много, Марая!!! Благодаря! :wub: :wub: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Май 13, 2011, 08:01:12 pm »
Благодаря ти много, Марая!!! Благодаря! :wub: :wub: :wub:

За нищо.... :wub:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #35 -: Май 14, 2011, 02:27:49 am »
Здравейте,аз искам да ви кажа при мен как е -не мога да го разгъдая-след около 6м.-прогр.МС СЪВПАД с Южния възел в 11 дом  и Прогр.IC в съвпад със Северния възел в 5 дом..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Май 14, 2011, 02:34:08 am »
Здравейте,аз искам да ви кажа при мен как е -не мога да го разгъдая-след около 6м.-прогр.МС СЪВПАД с Южния възел в 11 дом  и Прогр.IC в съвпад със Северния възел в 5 дом..

Сигурно любовта и децата ще бъдат на дневен ред....Ново бебе и /или/ нова любов , при това с кармичен привкус....
Успех желая... :blink: :wub:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #37 -: Май 14, 2011, 03:31:54 am »
 :blink: :blink: :blink:Много ти благодаря Марая -ти ме зарадва..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Май 14, 2011, 03:46:03 am »
:blink: :blink: :blink:Много ти благодаря Марая -ти ме зарадва..

Колко малко е нужно на човек.... :blink: ;)...Радвам се.... :wub: