Прог. Слънце (прог. У6) е на прог. АС в точен квадрат с прог. Нептун (прог. У1) на МС. Усещам как работата ми не ме удовлетворява както преди. Имах доста разочарования. Преди имах страшно много хъс да направя кариера в това направление, сега вече не ми се иска. Иска ми се да се занимавам с нещо друго, по-полезно за другите.
Прог. Уран (прог. У12) е на върха на прог. 9-ти дом. Започнах да уча доста неща, но неофициално, в смисъл не съм записала висше. Чета си, когато съм сама, по молекулярна биология, органична химия, уча и фински. Лошото е, че не ми остава време за всичко. С този Уран искам да науча всичко и само прескачам от тема на тема (квадрат на прог. Уран и прог. Меркурий). А и Юпитер е намесен тук.
Прог. Юпитер (прог. У9 и У10) е на върха на прог. 8-ми дом. Не знам как да тълкувам това положение. Хубавото е, че сключва тригон с прог. Меркурий (У3 и У4). Може би ме прави по-любознателна и подпомага усвояването на нови знания, но и искам всичко да науча, а не може всичко (в натала си имам широк квадрат на Меркурий с Юпитер).