ама АН, има още много време до аспекта на пр. Луна с Уран...
Марсовата история ще е интересна- нали от октомври става ретро- и то точно върху градуса на асцедента ми /в опозиция с луната/..После следва нови 2 Марсови възвръщания... За капак тр. Нептун е хванал в квадрат наталния ми марс... Става интересно... Имаш ли идея как би могло да се изиграе това? :-)
Мисля си, че часът ми на раждане е 8.05. Как ти изглеждам с такава корекция? :ph34r:
Уважавам широките орбиси - програмата Astrolog работи с такива - дава за теб прогресивна Луна тригон с Уран и квадрат с Марс - 6-7 градуса орбис или няколко месеца и даже години какво са, като говорим за превенция.....
Звучи много неопределено да се каже, че човек има да учи да възприема адекватно промени или адекватно да борави с енергията си....
Също така неоределено звучеше предупреждението при квадрат на прогр. Луна към натален Марс и тригон с натален Сатурн за едно дете да се придържа към реда и да внимава с ентусиазма си - малко му беше преди две седмици да си счупи ръката, сега така блъсна чисто нова кола на лизинг, че не ни остава друго, освен да сме благодарни, че е живо...Не те плаша - говоря за орбиси и превенции...- при него орбисът в момента с Марс е 2 градуса, но не днес заговорихме с него за нужда от осъзнатост....
То като има нещо да се случва, се случва...
Пък и трябва и с прогнози и превенции да се внимава - не знае човек къде какви енергии и баланс може да разбута...
Колкото до точен час на раждане и орбиси, не случайно съм избрала програмата, с която работя...Но всеки сам си преценява...
А тр.Нептун и квадрата с наталния Марс - там бих казала, че превенцията е да се учи човек стремежите му да съответствуват на естествения ход на нещата - "който знае да чака, всичко на време му идва"

- това са все почти шаблонни фрази, но поговорките и есенциалният израз на аспектите са издържали проверката на времето

- пасивната позиция при задействан натален Марс или действащ транзитен не е ни най-присъща - поне можем да си повтаряме, че трябва да сме по-кротки и внимателни