Здравей Гост

въпрос за Луната

• 56 Отговора
  • 13615 Прегледи
*

АН

въпрос за Луната
« Отговор #20 -: Август 19, 2005, 08:58:15 am »
Цитат
Цитат
И понеже, ан разбрах от другия раздел на форума, че обичаш разни ритуали, пиша тия неща:
Ако искаш да ти се сбъдне някое желание на пълнолуние през златен пръстен поглеждаш луната и тихичко изричаш желанието три пъти /да е постижимо де, не джакпота от тотото/. После слагаш пръстена под възглавницата си и спиш. Не го слагаш на пръста си /незадължително/ докато желанието не се сбъдне.

И аз ще го пробвам! :)
Имам толкова много желания! :D
И аз съм така и с пробите и с желанията :D  

*

Gostenka

въпрос за Луната
« Отговор #21 -: Август 20, 2005, 12:45:27 am »
:rolleyes: Ne sym sigurna, no mai sega e pylnolunie.
Prigotvila sym prysten, no pri tolkova jelaniq se chudq dali da e svyrzano sys syrdechen, ili raboten vypros  :D Mai rabotata sega e prioritet, v syrdechnite temi .. tam si e Boja rabota  i vypros na vreme...
E! Reshih se veche!
Shte dokladvam dali se e sbydnalo  :rolleyes:
S pojelanie za ..sbydnsti jelaniq!  :rolleyes:
Jeni  :)

*

АН

въпрос за Луната
« Отговор #22 -: Август 20, 2005, 03:21:56 pm »
Цитат
:rolleyes: Ne sym sigurna, no mai sega e pylnolunie.
Prigotvila sym prysten, no pri tolkova jelaniq se chudq dali da e svyrzano sys syrdechen, ili raboten vypros  :D Mai rabotata sega e prioritet, v syrdechnite temi .. tam si e Boja rabota  i vypros na vreme...
E! Reshih se veche!
Shte dokladvam dali se e sbydnalo  :rolleyes:
S pojelanie za ..sbydnsti jelaniq!  :rolleyes:
Jeni  :)
пълнолуние е :)

И аз ще докладвам за желанието :D  

въпрос за Луната
« Отговор #23 -: Август 22, 2005, 07:34:23 am »
Цитат
Това си беше нов метод за мен и наистина си струва да се провери за голям брой жени, когато човек има повече време :)
Ами да се отчета и аз:
Родена съм между пълнолуние и последна четвърт. И зачатието е станало точно в такъв момент. Дори аспекта Луна-Слънце в наталната карта и картата на зачатието на детето ми съвпада.
АН, а на мен ще ми направиш ли една бърза прогноза- е не за раждане на дете де?  :rolleyes:  :D  

*

АН

въпрос за Луната
« Отговор #24 -: Август 22, 2005, 02:32:00 pm »
Цитат
Цитат
Това си беше нов метод за мен и наистина си струва да се провери за голям брой жени, когато човек има повече време :)
Ами да се отчета и аз:
Родена съм между пълнолуние и последна четвърт. И зачатието е станало точно в такъв момент. Дори аспекта Луна-Слънце в наталната карта и картата на зачатието на детето ми съвпада.
АН, а на мен ще ми направиш ли една бърза прогноза- е не за раждане на дете де?  :rolleyes:  :D
 Ще трябва явно да си запомним тоя метод- и за зачеване и за предпазване :)

А колкото до твоя хороскоп - от страни изглежда, че трябва да се учиш на промени и адаптация - заради прогресивната Луна и Уран, както и заради тр.Юпитер и Уран :)

Пък съвпадът на Марсовете в дома на тайните и тр.Слънце в 5-ти - ами тайна :)

Обаче пак от страни - внимавай с тия Марсове - аз уж все го казвам, пък едни деца все правят фалове с автомобили например :) - то просто трябва да имаме задължително едно на ум при включен Марс :)

И пак от страни - уроците ни винаги са по Сатурн - ако си му научила уроците примерно в общуването по 3-ти, сега там ще прибираш дивиденти и ще учиш уроци по 4-ти и 10-ти...
Но всичко това е отстрани - като с автомобилите на децата - виждат им се важни на тях, пък урокът им е да си гледат ученето :)
Та може и друго за теб да изглежда, че е на преден план :)  

въпрос за Луната
« Отговор #25 -: Август 22, 2005, 02:47:23 pm »
ама АН, има още много време до аспекта на пр. Луна с Уран...
Марсовата история ще е интересна- нали от октомври става ретро- и то точно върху градуса на асцедента ми /в опозиция с луната/..После следва нови 2 Марсови възвръщания... За капак тр. Нептун е хванал в квадрат наталния ми марс... Става интересно... Имаш ли идея как би могло да се изиграе това? :-)
Мисля си, че часът ми на раждане е 8.05. Как ти изглеждам с такава корекция?  :ph34r:

*

Lady_11

въпрос за Луната
« Отговор #26 -: Август 22, 2005, 05:48:22 pm »
Да си кажа за Луната - то май внимание си трябва при всеки ден и/или нощ със смяна на фазите май

*

АН

въпрос за Луната
« Отговор #27 -: Август 22, 2005, 06:03:57 pm »
Цитат
ама АН, има още много време до аспекта на пр. Луна с Уран...
Марсовата история ще е интересна- нали от октомври става ретро- и то точно върху градуса на асцедента ми /в опозиция с луната/..После следва нови 2 Марсови възвръщания... За капак тр. Нептун е хванал в квадрат наталния ми марс... Става интересно... Имаш ли идея как би могло да се изиграе това? :-)
Мисля си, че часът ми на раждане е 8.05. Как ти изглеждам с такава корекция?  :ph34r:

Уважавам широките орбиси - програмата Astrolog работи с такива - дава за теб прогресивна Луна тригон с Уран и квадрат с Марс - 6-7 градуса орбис или няколко месеца и даже години какво са, като говорим за превенция.....
Звучи много неопределено да се каже, че човек има да учи да възприема адекватно промени или адекватно да борави с енергията си....

Също така неоределено звучеше предупреждението при квадрат на прогр. Луна към натален Марс и тригон с натален Сатурн за едно дете да се придържа към реда и да внимава с ентусиазма си - малко му беше преди две седмици да си счупи ръката, сега така блъсна чисто нова кола на лизинг, че не ни остава друго, освен да сме благодарни, че е живо...Не те плаша - говоря за орбиси и превенции...- при него орбисът в момента с Марс е 2 градуса, но не днес заговорихме с него за нужда от осъзнатост....
То като има нещо да се случва, се случва...
Пък и трябва и с прогнози и превенции да се внимава - не знае човек къде какви енергии и баланс може да разбута...

Колкото до точен час на раждане и орбиси, не случайно съм избрала програмата, с която работя...Но всеки сам си преценява...

А тр.Нептун и квадрата с наталния Марс - там бих казала, че превенцията е да се учи човек стремежите му да съответствуват на естествения ход на нещата - "който знае да чака, всичко на време му идва" :)  - това са все почти шаблонни фрази, но  поговорките и есенциалният израз на аспектите са издържали проверката на времето :) - пасивната позиция при задействан натален Марс или действащ транзитен не е ни най-присъща - поне можем да си повтаряме, че трябва да сме по-кротки и внимателни :)  

въпрос за Луната
« Отговор #28 -: Август 23, 2005, 07:06:27 am »
Съжалявам за детенце. Дано бързо се оправи ръката...
За превенциите си права- ама като се съберат много- къде най-напред да се превентираш  :rolleyes:
Съгласна съм с прогнозирането- не е ясно накъде ще избие... Промените адекватно може и да ги приема (все пак е тригон), ама как се приема адекватно да боравиш с енергията си в 12дом като е квадрат?!
И въобще за квадратите- нали говорят за действие, което трябва да се предприеме- поне в транзитите- ама какво действие при Нептун?! :blink:
За часа те питах, защото най-много отговаря на събитийни дирекции (докато другия- ама никак не отговаря сякаш). Как ме виждаш с предходния асцедент и венера и марс в 1ви?

*

АН

въпрос за Луната
« Отговор #29 -: Август 23, 2005, 09:23:54 am »
Цитат
Съжалявам за детенце. Дано бързо се оправи ръката...
За превенциите си права- ама като се съберат много- къде най-напред да се превентираш  :rolleyes:
Съгласна съм с прогнозирането- не е ясно накъде ще избие... Промените адекватно може и да ги приема (все пак е тригон), ама как се приема адекватно да боравиш с енергията си в 12дом като е квадрат?!
И въобще за квадратите- нали говорят за действие, което трябва да се предприеме- поне в транзитите- ама какво действие при Нептун?! :blink:
За часа те питах, защото най-много отговаря на събитийни дирекции (докато другия- ама никак не отговаря сякаш). Как ме виждаш с предходния асцедент и венера и марс в 1ви?
Ти продължавай да си следиш живота - щом новата домификация ти върши повече работа....

Аз имам доста наблюдения за Юпитер на МС и Венера на асцендента...
/в радикса съм категорична, че орбисът от 6-7 градуса за планети на радикални точки е необходим/

При Юпитер на МС нащата с работата и кариерата са доста важни...Можеш да видиш за т.н. Гокленови зони...Е, винаги има и изключения....
Пък за Венера на асцендента и Меркурий в 12-ти....- и там сякаш някоя от аналогтиите им щеше неминуемо да доминира.....

въпрос за Луната
« Отговор #30 -: Август 24, 2005, 09:12:52 am »
Венера на асц. или асц. телец- каква е разликата.. пък и тази рецепция Марс-Венера замазва нещата...
Като ученичка се занимавах с изкуство- рисуване... и стихове пишех...
в кой знак ми е асцедента  :blink:  

*

АН

въпрос за Луната
« Отговор #31 -: Август 24, 2005, 09:39:03 am »
Цитат
Венера на асц. или асц. телец- каква е разликата.. пък и тази рецепция Марс-Венера замазва нещата...
Като ученичка се занимавах с изкуство- рисуване... и стихове пишех...
в кой знак ми е асцедента  :blink:
За това насочих вниманието към Гокленовите зони - те се занимават с планетите на радикални точки и разликата между планета на радикална точка и планета, управител на знака на радикалната точка :)  

въпрос за Луната
« Отговор #32 -: Август 24, 2005, 09:44:54 am »
Цитат
За това насочих вниманието към Гокленовите зони - те се занимават с планетите на радикални точки и разликата между планета на радикална точка и планета, управител на знака на радикалната точка :)
е каква е разликата между Венера-управител на знака на асцедента и Венера в 1ви дом?  

*

АН

въпрос за Луната
« Отговор #33 -: Август 24, 2005, 10:02:04 am »
Ако Венера управлява хороскопа, животът на човек и е далеч повече подчинен, отколкото ако само е в първи дом.

И още мощно може да се изяви, ако попадне в Гокленова зона.

Зависи от всичко друго, разбира се....

Но ако трябва да подредя по сила, то Венера, управител на хороскоп, е от най-голямо значение, после идва Венера в Гокленова зона и накрая Венера в съответния дом.... - все поводи да си разсъждаваш върху хороскопа и да търсиш себе си :)  

*

Lina

• *
  • 118
въпрос за Луната
« Отговор #34 -: Август 24, 2005, 04:37:10 pm »
Цитат
Но ако трябва да подредя по сила, то Венера, управител на хороскоп, е от най-голямо значение, после идва Венера в Гокленова зона и накрая Венера в съответния дом.... - все поводи да си разсъждаваш върху хороскопа и да търсиш себе си :)
Какво е Гокленова зона?
Dare mighty things!

*

АН

въпрос за Луната
« Отговор #35 -: Август 24, 2005, 05:39:46 pm »
Цитат
Какво е Гокленова зона?
Това са зони, наречени така в чест на френски изследовател - огромен брой карти прегледал, анализирал, събрал резултатите в много томове :)

В резюме - планетите в близост до меридиана или хоризонта имат пряко отношение към професията и кариерата на човек...

:)  

*

Lina

• *
  • 118
въпрос за Луната
« Отговор #36 -: Август 25, 2005, 09:39:25 am »
Цитат
В резюме - планетите в близост до меридиана или хоризонта имат пряко отношение към професията и кариерата на човек...

Планетите, които са там транзитно или по рождение?

Стана ми много любопитно.  :D  
Dare mighty things!

*

АН

въпрос за Луната
« Отговор #37 -: Август 25, 2005, 10:06:21 am »
Цитат
Цитат

Планетите, които са там транзитно или по рождение?

Стана ми много любопитно.  :D
В радикса :)

Напиши в търсачката на google "гокленови зони" и виж какво си пише за тях.

Моят опит определено ги потвърждава, даже с фрапиращи примери :)  

въпрос за Луната
« Отговор #38 -: Август 25, 2005, 10:08:57 am »
Цитат

е по тази логика при мен Сатурн трябва да е в гокленова зона?! Т.е. няма мърдане от асц. телец?!
Но пък както съм я подкарала на администрации и преподаване- може и Юпитер да е в гокленова зона?!
Но определено Венерата липсва отвсякъде... :blink:
Лина, говорим за натални планети.

*

АН

въпрос за Луната
« Отговор #39 -: Август 25, 2005, 10:24:20 am »
аз имам събрани материали за тия Гокленови зони и с доста примери и карти на хора, които лично и сравнително отблизо познавам като кариера...

Но и това ми е една от задачките в бележника, които чакат реализация :)