Не ми е отговарял на писмото от 3 седмици. Не искам да му пиша пак отчаяно защо не ми отговаря... Пък и нямам право да му държа сметка какво прави, той е на 9000 км от мен. Аз съм решила да нямам други, на нямам право да го изисквам от него. Затова ми стана интересно каква може да е причината да няма отговор. И преди се е забавял толкова, друг път пък ми отговаря още на следващия ден и казва, че с нетърпение ме чака. Не знам какво да си мисля.
Разбирам те,права си!Не му пиши повече,за да не изглеждаш отчаяна,а и за да не почне нарочно да бяга от теб,мъжете не обичат да ги притискат(това от личен опит).Това,че ти си решила да нямаш други,ми звучи всякаш си влюбена в него или имаш някакви чувства,а иначе дали той е срещнал друга или е подновил стара връзка...честно казано,когато човека е срещу теб,"на една ръка разстояние",нещата изглеждат много по-реални и истински,но все пак ако и той има чувства към теб,едва ли ще има друга,макар че несериозните работи за една нощ...повечето мъже не ги смятат за нищо особено,но аз бих се чувствала наранена,тъй като и аз като теб не бих била с други,докато мисля за него.Не се отчайвай,все някога ще ти отговори,а ако не го направи,значи наистина има нещо съмнително.

:blink:
...а и ако е имал несериозни връзки,не вярвам да не ти отговори на писмото,тъй като както казах една нощ повечето не го възприемат за прегрешение