Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206422 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #440 -: Май 04, 2011, 12:03:57 am »
Без курс,

А и въобще в близките няколко дни , поне докато не влезе в лъв , не е подходящо време за хорари... :blink:

Ъ-ъ! Още на 4ти след 21 ч юруш на хораритеееее!  :P :P :P Влиза в Близнаци.  ;)

В близнаци сал един Сатурн във везни...И макс карета и минорни...Друга си е в лъв...Тригончета-бонбончета...А в рак като отиде ще са баси хорарите...Опозе плутот и каре овчия стелиум... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #441 -: Май 04, 2011, 12:22:07 am »
Сега ме чуйте защото ще го кажа само веднъж и няма да повтарям:  :57: (това е от "Ало, ало!")

ВРЕМЕТО Е ПОДХОДЯЩО ЗА ХОРАРИ, ПРИ КОИТО ПИТАЩИЯТ СЕ НАДЯВА СИТУАЦИЯТА ДА ОСТАНЕ ТАКАВА КАКВАТО Е.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #442 -: Май 04, 2011, 12:58:58 am »
В близнаци сал един Сатурн във везни...И макс карета и минорни...Друга си е в лъв...Тригончета-бонбончета...А в рак като отиде ще са баси хорарите...Опозе плутот и каре овчия стелиум... ;D

Тц! Секстили към групичката в Овен! ;) И никакви квадрати докато излезе от знака. Затова и си направих среща на 5ти  :P :P :P Изневиделица забоУх Луната в 10-ти дом. ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #443 -: Май 04, 2011, 01:30:48 am »

Тц! Секстили към групичката в Овен! ;) И никакви квадрати докато излезе от знака. Затова и си направих среща на 5ти  :P :P :P Изневиделица забоУх Луната в 10-ти дом. ;D

Рак и овен не са ли в квадрат...?! ;D
Вблизнак къФ СЕСКтил...Полусекстил,нали се гледат само мажорите... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #444 -: Май 04, 2011, 01:47:21 am »

Божееее,изкукуригах...Ми права си...При теб е добре , щото и нали си кардиналка...
Аз ако мога да я проспя близнашката луна е най-добре... ;D ;)

« Отговор #445 -: Май 04, 2011, 01:48:27 am »

Виж ся! Трябваше да спреш преди 5-6 поста! ;D На 4ти в 21 ч Луната влиза в Близнаци.  :P, което е секстил на Овен

ПП

Ааа, видЕх, че си видяла.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #446 -: Май 04, 2011, 01:49:06 am »

Тц! Секстили към групичката в Овен! ;) И никакви квадрати докато излезе от знака. Затова и си направих среща на 5ти  :P :P :P Изневиделица забоУх Луната в 10-ти дом. ;D

Хитро, ако изгрява и Скорпион, направо ще ги разбиеш с Марс на трон за твой управител и паднала Венера за противната страна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #447 -: Май 04, 2011, 01:53:02 am »
Хитро, ако изгрява и Скорпион, направо ще ги разбиеш с Марс на трон за твой управител и паднала Венера за противната страна.

еее, не може да е всичко съвършено  :-[ Все пак се опитах да направя така, че срещата да не е на 4ти, че нямаше да има никакъв смисъл  и да не е сутринта, че нямаше как :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #448 -: Май 04, 2011, 01:54:17 am »

Виж ся! Трябваше да спреш преди 5-6 поста! ;D На 4ти в 21 ч Луната влиза в Близнаци.  :P, което е секстил на Овен

ПП

Ааа, видЕх, че си видяла.   ;D

:57: , нали виждам само черно в момента , то ясно , че са секстили , ама ако може аз да я проспя тази луна е най-добре...Сещаш се как ме квадратизира , а и опозира...Та ич барем не я отразявам...Прескачам я... ;D :P

« Отговор #449 -: Май 04, 2011, 02:52:09 am »
Стела, не знам дали вече питах /или имам склероза или де жа вю  ;D ;D ;D/ - настоящия аспект на Марс с Венера тълкуваш ли го като съвпад заради ингреса на Марс в Телец и бъдещата им взаимна рецепция?  :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #450 -: Май 04, 2011, 03:17:23 am »
Стела, не знам дали вече питах /или имам склероза или де жа вю  ;D ;D ;D/ - настоящия аспект на Марс с Венера тълкуваш ли го като съвпад заради ингреса на Марс в Телец и бъдещата им взаимна рецепция?  :rolleyes:

Не ти разбрах въпроса.  :unsure: Задай го пак по друг начин. ;D
"Кака" ти е пияна от емоции... :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #451 -: Май 04, 2011, 03:25:48 am »
Тука сме коментирали нещо с Мирабела:

П.П. Това е по-скоро извън хорара. Между 11-ти и 15-ти май Венера и Марс ще са във взаимна рецепция по заточение. Интересно ми е как тълкувате това в контекста на взаимоотношенията. Аз мисля, че ще е приятен период за любовните взаимоотношения. Малка размяна на традиционните роли, но всеки вижда другия в най-добрата му светлина. Но поради заточението си никой няма да е готов да направи решителни действия.

Стелла

Цитат
Добре, че ми обърна внимание на този факт. Аз веднага превключих вниманието си върху ингреса им в Телец, но всъщност Марс първи сменя знак. Според мен тази взаимна рецепция ще "потуши" негативния ефект от заточенията. Да си припомним какво означава взаимна рецепция - планетите си "разменят" символично местата все едно са на трон, но по-важното е друго - двете планети няма да се виждат...следователно няма да се нараняват взаимно.

Съвсем по-различно щеше да изглежда една взаимна рецепция между Марс във Везни и Венера в Овен
.

« Отговор #452 -: Май 04, 2011, 03:42:22 am »
Стела, не знам дали вече питах /или имам склероза или де жа вю  ;D ;D ;D/ - настоящия аспект на Марс с Венера тълкуваш ли го като съвпад заради ингреса на Марс в Телец и бъдещата им взаимна рецепция?  :rolleyes:

Викам  ;D, това, че Марс ще ингресира в Телец и с Венера ще бъдат във взаимна рецепция може ли да се каже, че в момента може да бъдат тълкувани като в бъдещ съвпад, ако са сигнификатори по определен казус.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #453 -: Май 04, 2011, 03:44:03 am »

Викам  ;D, това, че Марс ще ингресира в Телец и с Венера ще бъдат във взаимна рецепция може ли да се каже, че в момента може да бъдат тълкувани като в бъдещ съвпад, ако са сигнификатори по определен казус.  :blink:

И аз така съм чувала, че се тълкува при хорари. Хайде да го изследваме дали действа.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #454 -: Май 04, 2011, 10:56:19 am »
За печалба от дадена игра кои домове гледаме?

*

Stella

• 7765
« Отговор #455 -: Май 04, 2011, 03:49:00 pm »
За печалба от дадена игра кои домове гледаме?

Хазартът е по 5-ти дом, томболите, бонусите и наградите - също.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #456 -: Май 04, 2011, 03:49:28 pm »

И аз така съм чувала, че се тълкува при хорари. Хайде да го изследваме дали действа.

В карти на взаимоотношения това би трябвало да се тълкува като че са се "предали" един на друг, "виждат се" ясно и обичат това, което виждат. Ако сигнификаторът на единия е в мястото на управление на другия значи, че го обича заради това, което е. Не е заслепен, не е влюбен, а изпитва пълноценна и реална любов. Естествено при това положение, тъй като винаги при взаимоотношения става въпрос за опозиторни двойки - по 1-7 дом, когато е в знака на управление на партньора, самият сигнификатор е в заточение.
При тази рецепция Марс и Венера ще показват двойка, която се обича и няма съмнения за чувствата им. Но това е тяхната "есенциална" природа. Дали няма да се изпокарат, да се изпопребият, да се правят на велики и т.н., ще трябва да се съди по аксиденталните им достойнства, аспектите и антисиите. Или пък, ако някой ги следи - по отношенията на Марс и Венера с управителя на арабските точки - на Любовта, на Брака и т.н.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #457 -: Май 04, 2011, 08:49:24 pm »
Здравейте  всички , 
Стела  пак  за  помощ ...
Възнамерявам  на  7 май  в  15 часа  / съм  записала час при  лекар / да  ми  сложат  малко  ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА  по  лицето.
Моля  Ви  погледнете  и  кажете  " Ще  мине  ли  всичко  без  проблеми ? /  че  малко  ме  е  страх - от  неизвестното  може  би .

« Отговор #458 -: Май 04, 2011, 09:13:07 pm »
Valski, Луната е без курс, а на управителя ти Меркурий му предстоят хубави аспекти - съвпад с Венера и Юпитер. Според мен, всичко би трябвало да мине добре.

« Отговор #459 -: Май 04, 2011, 09:22:07 pm »
Valski, Луната е без курс, а на управителя ти Меркурий му предстоят хубави аспекти - съвпад с Венера и Юпитер. Според мен, всичко би трябвало да мине добре.

Благодаря ти , Mirabella ,   :blink: жива и здрава.