Стела, не знам дали вече питах /или имам склероза или де жа вю
/ - настоящия аспект на Марс с Венера тълкуваш ли го като съвпад заради ингреса на Марс в Телец и бъдещата им взаимна рецепция? :rolleyes:
Не ти разбрах въпроса. :unsure: Задай го пак по друг начин. 
"Кака" ти е пияна от емоции... 
Викам
, това, че Марс ще ингресира в Телец и с Венера ще бъдат във взаимна рецепция може ли да се каже, че в момента може да бъдат тълкувани като в бъдещ съвпад, ако са сигнификатори по определен казус. :blink:
И аз така съм чувала, че се тълкува при хорари. Хайде да го изследваме дали действа.
В карти на взаимоотношения това би трябвало да се тълкува като че са се "предали" един на друг, "виждат се" ясно и обичат това, което виждат. Ако сигнификаторът на единия е в мястото на управление на другия значи, че го обича заради това, което е. Не е заслепен, не е влюбен, а изпитва пълноценна и реална любов. Естествено при това положение, тъй като винаги при взаимоотношения става въпрос за опозиторни двойки - по 1-7 дом, когато е в знака на управление на партньора, самият сигнификатор е в заточение.
При тази рецепция Марс и Венера ще показват двойка, която се обича и няма съмнения за чувствата им. Но това е тяхната "есенциална" природа. Дали няма да се изпокарат, да се изпопребият, да се правят на велики и т.н., ще трябва да се съди по аксиденталните им достойнства, аспектите и антисиите. Или пък, ако някой ги следи - по отношенията на Марс и Венера с управителя на арабските точки - на Любовта, на Брака и т.н.