Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206336 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #600 -: Май 12, 2011, 01:31:13 am »
ще започна ли скоро работа? - 18:04 часа, град Варна, днес

Венера, която те управлява е в заточение, но в силен акцидентален статус - намира се в ъглов дом. Управителят на У7 - Марс е в затоочение (конкуренцията е слаба). Слънцето (шефа) е в знак, в който Венера има достойнства, а Венера (ти) е в знак на екзалтация на Слънцето (шефа).

Съвнадът на Венера д У6 - Юпитер означама, че е време да търсиш работа. Юпитер е блаагодетелна планета, която увеличава шансовете.  ;D

ам благодаря - ши са постарая тогава  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #601 -: Май 12, 2011, 01:33:53 am »

Права си за това ,че съм обмисляла да сложа край, даже го бях сложила ,като му казах ,че повече не искам да ме търси.

Видях го в картата, затова попитах. Управителят на твоя 4 -ти дом - Сатурн е в твоя първи дом, а Луната-управител на неговия 4-ти дом прави тригон със Сатурн. Ретроградния Сатурн също може да означава и връщане към стара връзка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #602 -: Май 12, 2011, 01:47:30 am »
Имам новини от вчера и давам обратна връзка по този хорар

***Пускам един нов за моя приятелка - Ще има ли среща между Елена и Димитър през м. юни?
Тя зададе въпроса.

Първо, много се радвам за приятеля ти, че е жив и здрав и браво на Дидка, че позна за семейния му статус.

По въпроса, който си задала, смятам, че Луната е без курс и по тази причина положението ще остане такова, каквото е. Ако са се уговорили (както каза Мирабела), уговорката ще остане в сила. Но ако тепърва трябва да се уговарят, шансовете не са съвсем добри. Предполагам, че са имали уговорка, заради съвпада на У1 с У7, ако се сметне за действащ (разликата от точния съвпад е няколко минутки)...Но общо взето зависи от решението на единия от двамата, от този с натоварения 7-ми дом).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #603 -: Май 12, 2011, 02:09:14 am »
Още един подобен въпрос: как да отнеса 2-рия братовчед на баща ми по бащина линия? Или направо да го слагам по 7-ми дом?[/size]
Не е добра идея да се занимаваш със сложни хорари, преди да си се усъвършенствала в простите и най-вече преди да си изучила основите, в това число и т.нар. "производни домове". Братовчедите са по 3-ти дом. Братовчедите на баща ти са 3-ти от 10-ти.

Братовчедите няма как да са по 3-и дом. По 3-и са братята и сестрите - следователно братята/сестрите на бащата ще са в 12-и дом (3-и от 10-ти), техните деца т.е. братовчедите по бащина линия ще са в 4-и дом (5-и от 12-и). По обратния ред се търсят и братовчедите по майчина линия. 

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #604 -: Май 12, 2011, 02:10:31 am »

Права си за това ,че съм обмисляла да сложа край, даже го бях сложила ,като му казах ,че повече не искам да ме търси.

Видях го в картата, затова попитах. Управителят на твоя 4 -ти дом - Сатурн е в твоя първи дом, а Луната-управител на неговия 4-ти дом прави тригон със Сатурн. Ретроградния Сатурн също може да означава и връщане към стара връзка.
За пореден път се убеждавам колко ясни и точни могат да бъдат хорарите

« Отговор #605 -: Май 12, 2011, 03:00:42 am »
Здравейте,
кажете, моля, в кой хорарен дом  се  тъсят  внуци, и в кой собствени деца и къде връзката между тях ?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #606 -: Май 12, 2011, 03:06:11 am »
Здравейте,
кажете, моля, в кой хорарен дом  се  тъсят  внуци, и в кой собствени деца и къде връзката между тях ?

Собствените деца са по 5-дом, а при сложни роднински връзки по-добре
да се гледат наталните карти, защото хорара не е подходяща техника за
сложни въпроси
Естествени минерали и амулети

« Отговор #607 -: Май 12, 2011, 03:11:21 am »
 :blink:
Извинете, а в наталните в кой дом, ще са внуците?

« Отговор #608 -: Май 12, 2011, 03:17:27 am »
Би трябвало да е 5-ти от 5-ти, т.е. 9-ти дом за внуците.

*

Stella

• 7765
« Отговор #609 -: Май 12, 2011, 03:30:52 am »
Още един подобен въпрос: как да отнеса 2-рия братовчед на баща ми по бащина линия? Или направо да го слагам по 7-ми дом?[/size]
Не е добра идея да се занимаваш със сложни хорари, преди да си се усъвършенствала в простите и най-вече преди да си изучила основите, в това число и т.нар. "производни домове". Братовчедите са по 3-ти дом. Братовчедите на баща ти са 3-ти от 10-ти.

Братовчедите няма как да са по 3-и дом. По 3-и са братята и сестрите - следователно братята/сестрите на бащата ще са в 12-и дом (3-и от 10-ти), техните деца т.е. братовчедите по бащина линия ще са в 4-и дом (5-и от 12-и). По обратния ред се търсят и братовчедите по майчина линия.  

Става дума за братовчед на бащата на питащата, а не за неин братовчед по бащина линия.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #610 -: Май 12, 2011, 04:37:09 am »
Един познат въпрос,на луна в кУрс ;D

Ще имаме ли връзка с В?

Мерси :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #611 -: Май 12, 2011, 04:41:50 am »
Как сте се гушнали двамата в почти точен съвпад, съвсем скоро ще го настигнеш.  :P
Господина го гледам по 7 дом, тъй като не е дефинирано какъв точно ти се пада в момента.
Марс и Венера са в рецепция - Венера управлява твоя 5 дом, а Марс - неговия 5ти.
Луната ще направи тригон със Слънцето в 5 дом, има връзка и с 8ми. Ако предстои връзка, тя ще е сексуална и може да се окаже скоротечна, да не вземеш да се разочароваш?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #612 -: Май 12, 2011, 04:44:31 am »
Как сте се гушнали двамата в почти точен съвпад, съвсем скоро ще го настигнеш.  :P
Господина го гледам по 7 дом, тъй като не е дефинирано какъв точно ти се пада в момента.
Марс и Венера са в рецепция - Венера управлява твоя 5 дом, а Марс - неговия 5ти.
Луната ще направи тригон със Слънцето в 5 дом, има връзка и с 8ми. Ако предстои връзка, тя ще е сексуална и може да се окаже скоротечна, да не вземеш да се разочароваш?  :-[

Мерси Лили,а какво имаш предвид под скоротечна?

« Отговор #613 -: Май 12, 2011, 04:45:17 am »
Здравей Стела  :blink:
Въпросът ми е :Успешна ли ще бъде операцията на Д. ? 11.05.2011 г, час 13.32, гр.Благоевград.
Благодаря ти предварително.
АС е в последния градус и показава,че операцията вече е направена.И то действително е така,но аз нямам още никакава информация.Направо съм изумена ,колко е точна хорарната карата,упр.на 7 дом Уран е 8 дом и е в опозиция със Сатурн- опреацията е свързана органите упр.от сатурн.Много ми е притеснено,дано всичко е наред.

Мисля, че е минала успешно операцията. Под успешна имам предвид, че няма да се налага повторна. Луната е без курс, а последният и аспект е бил тригон с благотворната планета - Юпитер. Това е на късмет и означава, че няма да има усложнения.
Мила Стела още един път ти благодаря сърдечно.Включвам се пак,за да има обратна връзка. Операцията е минала успешно и всичко е наред, изключително точна беше, друг е въпроса колко успокояващо ми подейства ,докато разбера как са се развили събитията.
 :58:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #614 -: Май 12, 2011, 04:46:19 am »
Не разбираш значението на думата ли?
Засега не виждам да е много трайна, но предполагам, че и не търсиш такава.
Венера и Марс в рецепция - докато е гореща страстта.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #615 -: Май 12, 2011, 04:48:08 am »
Не разбираш значението на думата ли?
Засега не виждам да е много трайна, но предполагам, че и не търсиш такава.
Венера и Марс в рецепция - докато е гореща страстта.  :blink:
Да,не разбирам значението.Скоротечна-че ще се случи скоро ли?
Търся трайна,тайна връзка ;D

Освен да изчакам и венера да влезе в телец,тогава да видим за трайността ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #616 -: Май 12, 2011, 04:53:15 am »
Здравей Стела  :blink:
Въпросът ми е :Успешна ли ще бъде операцията на Д. ? 11.05.2011 г, час 13.32, гр.Благоевград.
Благодаря ти предварително.
АС е в последния градус и показава,че операцията вече е направена.И то действително е така,но аз нямам още никакава информация.Направо съм изумена ,колко е точна хорарната карата,упр.на 7 дом Уран е 8 дом и е в опозиция със Сатурн- опреацията е свързана органите упр.от сатурн.Много ми е притеснено,дано всичко е наред.

Мисля, че е минала успешно операцията. Под успешна имам предвид, че няма да се налага повторна. Луната е без курс, а последният и аспект е бил тригон с благотворната планета - Юпитер. Това е на късмет и означава, че няма да има усложнения.
Мила Стела още един път ти благодаря сърдечно.Включвам се пак,за да има обратна връзка. Операцията е минала успешно и всичко е наред, изключително точна беше, друг е въпроса колко успокояващо ми подейства ,докато разбера как са се развили събитията.
 :58:

Браво, герой! Да сте живи и здрави! ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #617 -: Май 12, 2011, 04:56:41 am »
Ще преместят ли дъщеря ми на работа в другия ресторант? Преместването е по нейно желание и зависи от решението на ръководството.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #618 -: Май 12, 2011, 05:02:21 am »
Да,не разбирам значението.Скоротечна-че ще се случи скоро ли?
Търся трайна,тайна връзка ;D

Освен да изчакам и венера да влезе в телец,тогава да видим за трайността ;D

Ако беше устискала да изчакаш съвпада на Венера и Марс в Телец, можехме да я докараме и по-трайна.  :P

Цитат
скоротечен
[прил.] бърз, краткотраен, скоропостижен, кратковременен, не дълговременен

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770