Ще преместят ли дъщеря ми на работа в другия ресторант? Преместването е по нейно желание и зависи от решението на ръководството.
Дъщеря ти - твой 5ти, Телец. Следващия ресторант 6ти от 6ти от 5ти - Водолей :rolleyes:. Така постороен не виждам връзка с нея. Така постороен - не, но виждам една УЛОВКА. В твоя пети дом се намира Слънцето, което е също сигнификатор на дъщеря ти и Луната като съуправител на въпроса го апликира в тригон и това казва отговор ДА, на което залагам
:blink: Желаая й успех. Дано да стане така, както е най-добре за нея. :blink:
Благодаря ти, Аурора! Едно време се чудех дали да гледам следващата работа през един дом или 6-ти от 6-ти, след което избрах първия вариант. Съображенията ми са следните. След като за всяко следващо дете се гледа през един дом, започвайки от 5-ти, защо и за всяка следваща работа да не бъде така, но започвайки от 6-ти дом (настоящата работа). Така 5-ти от 5-ти би трябвало да бъде детето на първородното ни дете, а в 6-ти от 6-ти дом би трябвало да отнесем работата и здравето на подчинените си и/или на своите колеги...Аз така разсъждавам.
И понеже, снощи много ми се спеше, когато тя ми се обади, сега се загледах в картата и видях, че по моята логика дъщеря ми и сегашната и работа се управляват от една и съща планета - Венера, т.е. тя няма да напусне фирмата, както мислеше. А за да остане, трябва да я преместят в новия ресторант, това е нейното условие. Новият ресторант (през един дом) се управлява от Марс и по Кох и по Плацидус. Марс е във взаимна рецепция с Венера, а това че е в начален градус показва, че съвсем скоро е настъпила някаква промяна, което е факт (освободи се място). Мисля, че съвпада на Венера с Юпитер също ще изиграе някаква роля, понеже той е благотворна планета.
Верно, че Слънцето също я описва нея, понеже се намира в 5-тия ми дом. В такъв случай, луната, която съ-управлява въпроса пренася светлина от Марс - управителят на втората работа към Слънцето (дъщеря ми).