Благодаря,Стела!
Нещата стоят малко различно,отдавна сме минали ухажването,ако изобщо имаше такова...то май трая доста кратко и кой кого вече не си спомням,честно казано. Аз наистина исках да го опозная в дълбочина,напълно,но това е невъзможно,ако той поставя стена между нас.
Не аз няма да седна да му кажа "Искаш ли връзка",просто ще му покажа чувствата си и ако иска да ми даде шанс-добре,ако ли не...какво да направя?!
Същия е,не бъркаш казусите.
Имаше уж нещо между нас...преди,ама не точно това дето исках,а и според думите му нямал чувства към мен.
Благодаря ти,Оушън!
Знам,че си права,а рецептата ти си е горе-долу процеса на забравяне,само дето при мен в един момент нещата рухнаха и просто си дадох сметка,че още го обичам.Знам и чувствам,че съм по-силна сега в сравнение с преди,но това не променя чувствата ми към него.
Права си и това мислех сутринта-ако се съгласи какво ще стане...смисъл дали ще се опита да бъдем щастливи заедно или аз ще си чукам тенджерата у главата и ще се чудя какво става и защо не върви,ако не потръгне,ако той продължи да се държи на дистанция.