Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206723 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #680 -: Май 13, 2011, 05:06:27 pm »

Не му се притеснявай толкова, нека ходи да възмъжее. Добре ще му се отрази вервай ми.

абе аз не се притеснявам бе, просто ме гризе любопитството  ;D  той преди 2 години ходи на курс в Оксфорд и ми пропищяваше ушите всяка вечер по скайпа - искам баница, искам мусака, искам боб - тия готвят като за прасета! гладен съъъъъъъъъм!!!  милото дете върна се в БГ с 10 кила отслабнал за 2 месеца...  не им е свикнал на кухните и само до Макдоналдс е ходил нощно време да яде, а то е било на 2-3км от университета... въпреки, че хлапето разправя, че отиде ли ще си остане там да живее... сигурно ще ме кара да му пращам мусака с колети  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #681 -: Май 13, 2011, 05:18:19 pm »

Не му се притеснявай толкова, нека ходи да възмъжее. Добре ще му се отрази вервай ми.

абе аз не се притеснявам бе, просто ме гризе любопитството  ;D  той преди 2 години ходи на курс в Оксфорд и ми пропищяваше ушите всяка вечер по скайпа - искам баница, искам мусака, искам боб - тия готвят като за прасета! гладен съъъъъъъъъм!!!  милото дете върна се в БГ с 10 кила отслабнал за 2 месеца...  не им е свикнал на кухните и само до Макдоналдс е ходил нощно време да яде, а то е било на 2-3км от университета... въпреки, че хлапето разправя, че отиде ли ще си остане там да живее... сигурно ще ме кара да му пращам мусака с колети  :rolf: :rolf: :rolf:

Да има го този момент в чужбината :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #682 -: Май 13, 2011, 05:20:49 pm »
Ще замине ли да учи в чужбина синът ми догодина есента? - 17:21 часа днес, Варна.......ако няма да заминава то защо няма да замине?

Синът ти се управлява от ретрограден Сатурн в 8-мия му дом. Съвсем на друга вълна е в момента, но се управлява от Венера, която е господар на неговия 9-ти дом. Струва ми се, че ще замине, понеже има връзка между него и 9-тия му дом. Обаче в момента венера е в заточение (слаб есенциален статус). За стипендия ли ще се бори, не знам. Рано е да се каже, дали ще се върне. Но ретроградния сатурн обикновено показва връщане към стара ситуация. А и Нептун, в 5-тия ти дом, който го характеризира също е в много начален градус в Риби.

Между другото, синът на наши познати заминава да учи в Англия, нещо свързано с компютри. Много изгодни условия има за студентски заеми. Връщаш заема, едва когато започнеш да работиш, НО само при условие, че годишният ти доход достигне 20 000 евро (може и да греша за сумата, но беше висока в сравнение с нашия стандарт). Ако доходът ти никога не стигне този минимален праг в продължение на 10 години, заемът ти се анулира, т.е. отпада въобще.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #683 -: Май 13, 2011, 05:21:32 pm »
Небесна, може ли чрез хорар да се разбере дадена причина?

от няколко дни разсъждавам по един въпрос. става въпрос за сина ми. баща му иска да го праща да учи в Англия догодина след като завърши средното си образование. знам, че ще го приемат да учи там, но вътрешният ми глас ми казва, че няма да отиде... сега, безмислено е да обяснявам защо няма да отиде - септември-октомври 2012 - то работата е ясна... ама ако питам например: Ще замине ли да учи в чужбина синът ми догодина есента? - 17:21 часа днес, Варна - то може ли да се разбере ако няма да заминава то защо няма да замине?

абе напоследък нещо все ме гонят теориите на вероятностите...  ;D

Ето картата. Луната има сходящ тригон със Слънцето, което е едно "да". Но засега няма сходящ аспект между У5 Сатурн (сина) и неговия У9 Венера. Сатурн е екзалтиран в знака на чужбината, в картата е близо до върха на 9-тия си дом. Може би би се чувствал добре там. Но е ретрограден, още не е готов да замине, което и съответства на тайминга. Става дума за след време, догодина.

Извинявай, че те повтарям, Стела. :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #684 -: Май 13, 2011, 05:26:16 pm »

Извинявай, че те повтарям, Стела. :wub:

Няма проблем. И аз може много пъти да се повтарям, но умишлено не чета предварително какво са написали другите, за да не се влияя. после прочитам и намирам повторения, но повторението е още едно потвърждение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #685 -: Май 13, 2011, 05:29:43 pm »
само до Макдоналдс е ходил нощно време да яде, а то е било на 2-3км от университета... въпреки, че хлапето разправя, че отиде ли ще си остане там да живее... сигурно ще ме кара да му пращам мусака с колети  :rolf: :rolf: :rolf:

Кажи му въобще да не яде от Макдоналдс - вредно е! да намери този филм и да го гледа: "Super-Size-Me"

А, колко му е да се научи да готви някои от традиционните ни манджи...Тя неволята учи.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #686 -: Май 13, 2011, 05:33:13 pm »
благодаря ви Стела и Мирабела  :wub:

отговорите потвърдиха, това което усещам... ще видим... струва ми се обаче, че нещата не са това, което са...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #687 -: Май 13, 2011, 05:35:03 pm »
само до Макдоналдс е ходил нощно време да яде, а то е било на 2-3км от университета... въпреки, че хлапето разправя, че отиде ли ще си остане там да живее... сигурно ще ме кара да му пращам мусака с колети  :rolf: :rolf: :rolf:

Кажи му въобще да не яде от Макдоналдс - вредно е! да намери този филм и да го гледа: "Super-Size-Me"

А, колко му е да се научи да готви някои от традиционните ни манджи...Тя неволята учи.

ма ти що си мислиш, че не съм му го казвала бре. ма то дебела телешка тиква не взима от дума, а го мързи да се научи да готви... тоз лъФския му Марс знае само да се прави на велик, ма някой друг да му върши работата... и засега поне мама му го отнася  ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #688 -: Май 13, 2011, 05:51:12 pm »

ма ти що си мислиш, че не съм му го казвала бре. ма то дебела телешка тиква не взима от дума, а го мързи да се научи да готви... тоз лъФския му Марс знае само да се прави на велик, ма някой друг да му върши работата... и засега поне мама му го отнася  ;D ;D ;D

Е, това са "болестите на израстването"...като си строши телешката глава, ще разбере много работи.
Дъщеря ми пък казваше: "Остави ме да разбера сама"

« Отговор #689 -: Май 13, 2011, 07:58:19 pm »
Благодаря,Стела!
Нещата стоят малко различно,отдавна сме минали ухажването,ако изобщо имаше такова...то май трая доста кратко и кой кого вече не си спомням,честно казано. Аз наистина исках да го опозная в дълбочина,напълно,но това е невъзможно,ако той поставя стена между нас.
Не аз няма да седна да му кажа "Искаш ли връзка",просто ще му покажа чувствата си и ако иска да ми даде шанс-добре,ако ли не...какво да направя?!
Същия е,не бъркаш казусите.
Имаше уж нещо между нас...преди,ама не точно това дето исках,а и според думите му нямал чувства към мен.

Благодаря ти,Оушън!
Знам,че си права,а рецептата ти си е горе-долу процеса на забравяне,само дето при мен в един момент нещата рухнаха и просто си дадох сметка,че още го обичам.Знам и чувствам,че съм по-силна сега в сравнение с преди,но това не променя чувствата ми към него.
Права си и това мислех сутринта-ако се съгласи какво ще стане...смисъл дали ще се опита да бъдем щастливи заедно или аз ще си чукам тенджерата у главата и ще се чудя какво става и защо не върви,ако не потръгне,ако той продължи да се държи на дистанция.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #690 -: Май 13, 2011, 08:20:20 pm »
Моят съвет е да не се унижаваш, Ласт Кис. Защото в случая ти ще си в позиция на молещия, която на него му дава карт бланш да се държи така, сякаш услуга ти прави... Той самият трябва да осъзнае и приеме чувствата ти, а не да му се натрапват. От личен опит мога да кажа, че връзка насила не става и ако едната страна я е започнала без особен ентусиазъм още в началото, по-нататък доста остри ръбове ще трябва да се изглаждат и ще бъде подложено на изпит търпението на този, който е имал големи очаквания, и може да дойде момент, в който да се почувства употребен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #691 -: Май 13, 2011, 09:40:44 pm »
Цитат
Мога да ти дам рецепта за забравяне.

1. Първите дни след раздяла са най-тежки,но най-истински защото си даваш сметка за много неща.
2.Първите 2 седмици се връщаш към спомени и се самобичуваш. Правиш опити за обратна връзка с човека.
3. Първия месец се чувстваш самотна, различна, сама, никой не може да те разбере. Потъваш.
4. На месец и половина се показва светлина в тунела. Започваш да осъзнаваш силата, собственото си АЗ по-добре, по-дълбоко. Научила си урок, това е прекрасно! Какво харесваш в този човек? Гадното отношение? Пренебрежението? Сдържаността и не-откровенността? Обидите или обвиненията? Липсата на емоцията, чрез която той те оставя да бъдеш себе си? НЕ! Ти се обичаш, имаш един прекрасен свят и си щастлива!
5. НА 2 и 3 месец усещаш красотата на свободата, виждаш се с приятели, с роднини, излизаш, пътуваш, правиш интересни неща, смееш се. Купуваш си нови дрехи и имаш успехи в работата. Спомена от този човек тотално е избледнял.

Най-важното е сами да не подклаждаме спомена за човека и да не се впускаме в депресии. Това човек сам си го прави. Колко е различен и незаменим другия - НЯМА такова нещо! Всеки човек е заменим! Просто този за момента и пасва най-много на филма. И ако сте заедно какво? Да не мислиш че ще си по-щастлива? Човек когато си пожелава нещо, не знае какво го чака!

И най-важното - имаш ли нужда точно от такъв човек до себе си?
На теория е така, но на практика може да бъде далеч по-болезнено от описаното. :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #692 -: Май 13, 2011, 09:46:23 pm »
Преди минути имах неприятен разговор с кредитори. Въпросът ми е: Ще може ли в следващите месеци да намалим значително дълга. "Дългът" не е към финансова институция, а към фирма доставчик.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #693 -: Май 13, 2011, 09:51:12 pm »
Според мен НЕ , за съжаление... :rolleyes: :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #694 -: Май 13, 2011, 09:51:22 pm »
Уфффф, картата е нерадикална. :-X :-X :-X :-X

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #695 -: Май 13, 2011, 10:20:55 pm »
Уран, мисля че изходът не е в посоката, в коята го търсиш, и ти вече го осъзнаваш. Според мен има вероятност кредиторът да промени тактиката си по отношение на взиманията (Марс е в 1* на Телец, сменил е знака скоро), а може и вече да го е направил. Ти също си на прага на голяма промяна, смятам че действията ти ще са радикални.
Стискам ти палци да намериш скоро изход и бъди уверена, че "Няма да е все така" и че "Където текло, пак ще тече".
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #696 -: Май 13, 2011, 10:25:01 pm »
Моят съвет е да не се унижаваш, Ласт Кис. Защото в случая ти ще си в позиция на молещия, която на него му дава карт бланш да се държи така, сякаш услуга ти прави... Той самият трябва да осъзнае и приеме чувствата ти, а не да му се натрапват. От личен опит мога да кажа, че връзка насила не става и ако едната страна я е започнала без особен ентусиазъм още в началото, по-нататък доста остри ръбове ще трябва да се изглаждат и ще бъде подложено на изпит търпението на този, който е имал големи очаквания, и може да дойде момент, в който да се почувства употребен.

Благодаря ти,Лили!  :kissd:
Ще си помисля,има още време наистина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #697 -: Май 13, 2011, 10:44:39 pm »
Ох, дано Кали, че съм на път да о...а отношения с човек, на който съм задължена много.

« Отговор #698 -: Май 13, 2011, 11:48:40 pm »
Благодаря,Стела!
Нещата стоят малко различно,отдавна сме минали ухажването,ако изобщо имаше такова...то май трая доста кратко и кой кого вече не си спомням,честно казано. Аз наистина исках да го опозная в дълбочина,напълно,но това е невъзможно,ако той поставя стена между нас.
Не аз няма да седна да му кажа "Искаш ли връзка",просто ще му покажа чувствата си и ако иска да ми даде шанс-добре,ако ли не...какво да направя?!
Същия е,не бъркаш казусите.
Имаше уж нещо между нас...преди,ама не точно това дето исках,а и според думите му нямал чувства към мен.

Благодаря ти,Оушън!
Знам,че си права,а рецептата ти си е горе-долу процеса на забравяне,само дето при мен в един момент нещата рухнаха и просто си дадох сметка,че още го обичам.Знам и чувствам,че съм по-силна сега в сравнение с преди,но това не променя чувствата ми към него.
Права си и това мислех сутринта-ако се съгласи какво ще стане...смисъл дали ще се опита да бъдем щастливи заедно или аз ще си чукам тенджерата у главата и ще се чудя какво става и защо не върви,ако не потръгне,ако той продължи да се държи на дистанция.

Живота ти е само един, поне ТОЗИ живот. Или си го изживей с човек които е ТВОЯ човек наистина или прави компромиси и си гради кули...няма смисъл от второто!

*

Stella

• 7765
« Отговор #699 -: Май 14, 2011, 12:12:51 am »
Преди минути имах неприятен разговор с кредитори. Въпросът ми е: Ще може ли в следващите месеци да намалим значително дълга. "Дългът" не е към финансова институция, а към фирма доставчик.

Уран, с Луна без курс успокоението е, че ако няма положителни аспекти, поне няма и отрицателни...По-лошо от това няма да стане!  :wub: