Твоят управител в момента не е толкова зле, защото е в ъглов дом, което в хорарната астрология го считат за допълнително подсилване на планетата. Свети най-отгоре в картата, както казват на английски си on top of things, следиш зорко какво се случва, не изпускаш възможност. И такава възможност би трябвало да се появи - Слънцето ще има апликиращ тригон с Луна - един от най-добрите аспекти в хорарната. Луната идва при теб от тригон с Плутон, опозиция с Нептун (в негов 1-ви дом) и тригон с Марс (негов У3 в 3-ти дом). Затова мисля, че ще по някакъв индиректен начин ще получиш търсената информация за неговото състояние. Опозицията с Нептун може да намеква, че не цялата информация ще бъде вярна. Ти си в знака на екзалтация на Луната - може би преувеличаваш проблема, а може би много ще те въодушеви онова, което ще научиш за него. Може да му придадеш прекалено голямо значение. След тригона с Луната обаче, Слънцето няма да има повече сходящи аспекти в рамките на знака, т.е. няма сходящи аспекти и с управителя на момчето. Това е лошият момент, защото няма възможност за директен контакт в момента. Известно време около теб и въпроса ще има затишие.
Мерси за анализа. :blink: Аз го гледах по 5-ти дом, но може и да е по 7-ми.
Нептун - дали не се крие и с У1 в 8-ми. То и аз не съм толкова на показ, може да изглеждам по същия начин. Моят Упр. е зле, но не знам как да го тълкувам точно. Сигурно, това което евентуално разбера, да не ми се хареса.
Не знам за У1 в 8-ми дали може да се тълкува като криене. У1 в твой 12-ти щях да кажа, че се крие от теб. Той е в негов 8-ми и твой 2-ри. В един анализ на хорар беше писано за положението в 8-ми дом, че човекът е в ареста. Но и това, като тълкуванието за смъртта, е прекалено силно според мен. Ти си в негов 4-ти дом - можеш да разпиташ в дома му.