Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205514 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #760 -: Май 14, 2011, 11:39:23 pm »
И аз съм чела някъде (дали не беше Подводни), че възпитанието на децата е  по 5-ти дом, но не съм много убедена, че е така. Освен това чиракуването или стажуването, според него е по 6-ти дом. (но това не е във връзка с хорарната астрология, обаче)
Бях пускала един хорар, но от толкова много въпроси, остана незабелязан. Доста ме притеснява моят упр. Слънце в съвпад с Алгол :( Не е на добре.  a significator conjoining this malefic represents a person who will lose his head over the matter  Естествено не го приемам буквално, но aз умът отдавна си загубих.;D

Да пробвам друг подход. Да погледна този човек по 7-мия ти дом. Той се управлява от екзалтиран и ретрограден Сатурн в 8-мия си дом, близо до върха на 9-тия. Сега, 8-мият дом често се свързва със смъртта, но само положението на една планета в този дом не говори за фатален изход. Управителят му е екзалтиран по знак - би трябвало да е жив и в добро състояние. Освен това в дома му има планета на трон - Нептун. Дали не са занимава с изкувство този човек? Това си е long shot и сигурно не е вярно. Във всеки случай силна планета в дома му би трябвало да говори, че той е добре към момента на задаване на въпроса. Сещам се за няколко тълкувания на ретроградността на управителя в този контекст - забавяне на личните му дела, затруднения. Но той е до върха на 3-тия ти дом - може да се свърже отново с теб, да поднови комуникацията, така да се каже да се завърне на линия.

Последните му аспекти са били опозиции към планети в края на неговия 2-ри дом (сега са в 3-ти) - Венера (негов У4 и У9) и Меркурий (негов У5 и управител на 8-мия дом). Опозиция по оста 2-8 може да говори за финансови затруднения. Опозиция по оста 3-9 за конфликти в обкръжението му. Също може и за напускане на обкръжението, заминаване (в опозицията участва и управителят на дома му). Луната се намира в 1-вия ти дом, подчертавайки, че ти си притеснена за него и говорейки за силния ти интерес към въпроса. Също може и да показва, че нещата са в твои ръце. Луната (У12 - скритите от теб неща) ще аспектира с тригон твоя управител Слънце в 10-тия ти дом. Мисля, че ще изскочи възможност да хвърлиш светлина върху въпроса. Може би засега няма да успееш да се свържеш директно с него, защото управителите на 3-тите ви домове са заточени. Но третият му дом е пълен - би трябвало да се намери начин да се получи информация за този човек.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #761 -: Май 15, 2011, 12:44:49 am »
Мерси за анализа. :blink:

Нептун - дали не се крие и с У1 в 8-ми. То и аз не съм толкова на показ, може да изглеждам по същия начин. Моят Упр. е зле, но не знам как да го тълкувам точно. Сигурно, това което евентуално разбера, да не ми се хареса.

Цитат
Луната (У12 - скритите от теб неща) ще аспектира с тригон твоя управител Слънце в 10-тия ти дом. Мисля, че ще изскочи възможност да хвърлиш светлина върху въпроса. Може би засега няма да успееш да се свържеш директно с него, защото управителите на 3-тите ви домове са заточени.
Ще си сложа шапка-невидимка и ще търся индиректен начин за информация ;D Но не съм убедена, че е редно да се връщам назад.
« Последна редакция: Август 18, 2011, 03:33:45 am от Shreya »

« Отговор #762 -: Май 15, 2011, 01:12:04 am »
Твоят управител в момента не е толкова зле, защото е в ъглов дом, което в хорарната астрология го считат за допълнително подсилване на планетата. Свети най-отгоре в картата, както казват на английски си on top of things, следиш зорко какво се случва, не изпускаш възможност. И такава възможност би трябвало да се появи - Слънцето ще има апликиращ тригон с Луна - един от най-добрите аспекти в хорарната. Луната идва при теб от тригон с Плутон, опозиция с Нептун (в негов 1-ви дом) и тригон с Марс (негов У3 в 3-ти дом). Затова мисля, че ще по някакъв индиректен начин ще получиш търсената информация за неговото състояние. Опозицията с Нептун може да намеква, че не цялата информация ще бъде вярна. Ти си в знака на екзалтация на Луната - може би преувеличаваш проблема, а може би много ще те въодушеви онова, което ще научиш за него. Може да му придадеш прекалено голямо значение. След тригона с Луната обаче, Слънцето няма да има повече сходящи аспекти в рамките на знака, т.е. няма сходящи аспекти и с управителя на момчето. Това е лошият момент, защото няма възможност за директен контакт в момента. Известно време около теб и въпроса ще има затишие.

Мерси за анализа. :blink: Аз го гледах по 5-ти дом, но може и да е по 7-ми.

Нептун - дали не се крие и с У1 в 8-ми. То и аз не съм толкова на показ, може да изглеждам по същия начин. Моят Упр. е зле, но не знам как да го тълкувам точно. Сигурно, това което евентуално разбера, да не ми се хареса.

Не знам за У1 в 8-ми дали може да се тълкува като криене. У1 в твой 12-ти щях да кажа, че се крие от теб. Той е в негов 8-ми и твой 2-ри. В един анализ на хорар беше писано за положението в 8-ми дом, че човекът е в ареста. Но и това, като тълкуванието за смъртта, е прекалено силно според мен. Ти си в негов 4-ти дом - можеш да разпиташ в дома му.

*

Stella

• 7765
« Отговор #763 -: Май 15, 2011, 01:40:19 am »
Стела, ако щеш ми вярвай но когато се събудих ти беше 1 човек за когото се сетих днес! Не знам защо!

Еха, каква телепатия!?
Аз пък снощи си легнах, мислейки те, понеже не можах някак си да те утеша и изведнъж ти изчезна. Почувствах се виновна...може да съм ти предала някаква мисъл. :88:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #764 -: Май 15, 2011, 01:48:08 am »

А изпита е тип Тоефл ,незнам дали може да се гледа по 5 дом

Не, за езиков тест е 3-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #765 -: Май 15, 2011, 01:58:09 am »

Жив ли е С.?(назован по име) Стара любов, по 5-ти го слагам, защото няма нова любов. И ако съм права - никак не е зле.  Не знам дали се отчитат минорните аспекти като квадрат и половина...Като гледам за себе си трябва да се притеснявам, моят упр. е много зле - съвпада с Алгол (единствено го крепи позицията в 10 дом).

Аз вече го видях по 7-ми дом, понеже си го назовала по име и така ми дойде отвътре (интуитивно). Човекът е жив (управлява се от екзалтирал Сатурн), но е трудно откриваем (Сатурн в 8-ми дом) и ще се върне, т.е. ще получиш информация за него - Сатурн е ретрограден. Не зная доколко правилно постъпвам като използвам правилата за изчезнали вещи и хора, но нали и те са част от хорарната астрология? Съгласно тези правила, когато управителят на квезита е ретрограден, то той непременно се връща обратно или се намира. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #766 -: Май 15, 2011, 02:21:30 am »
Ето тук на тази страница е хорарът, който зададох за преместването на дъщеря ми в новия ресторант. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.680.html

Поискаха да я преместят, само че в друг ресторант, понеже там не останали обучени инструктори. Тя не иска да ходи там и си подаде молбата за напускане.

« Отговор #767 -: Май 15, 2011, 02:35:32 am »
Ай стига. :( И аз бях категорично за ДА. Нямах с какво да допълня тези, които вече бяха писали, затова не се включих... Съжалявам. Опитвам да си открия грешката, но уви...

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #768 -: Май 15, 2011, 02:40:01 am »
Цитат
Съгласно тези правила, когато управителят на квезита е ретрограден, то той непременно се връща обратно или се намира.
А дали това ще се случи, когато Сатурн мине директен след месец?

Stella, стори ми се, че си дала друга връзка Ето към хорара за дъщеря ти.

*

Stella

• 7765
« Отговор #769 -: Май 15, 2011, 02:59:38 am »
Ай стига. :( И аз бях категорично за ДА. Нямах с какво да допълня тези, които вече бяха писали, затова не се включих... Съжалявам. Опитвам да си открия грешката, но уви...

Оказа се, че на мен са ми подали грешна информация. Приятелят и не бил одобрен окончателно за свободната позиция в киното, а са му казали да си подготвя документите, но на второто събеседване избрали друг. Така, че мястото, за което имаше намерение на кандидатства дъщеря ми не е било вакантно към момента на задаването на въпроса. В същото време офертата за преместването в другия (нежелан от нея) реесторант вече беше в сила, както и намерението и да напусне, ако я принудят да отиде там...Сега ще си търси друга работа. Днес си подаде молбата за напускане.

*

Stella

• 7765
« Отговор #770 -: Май 15, 2011, 03:02:14 am »
Цитат
Съгласно тези правила, когато управителят на квезита е ретрограден, то той непременно се връща обратно или се намира.
А дали това ще се случи, когато Сатурн мине директен след месец?

Stella, стори ми се, че си дала друга връзка Ето към хорара за дъщеря ти.

Аз съм дала връзка към страницата. Не зная как да дам линк към конкретен пост. :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #771 -: Май 15, 2011, 03:04:52 am »
Поискаха да я преместят, само че в друг ресторант, понеже там не останали обучени инструктори.

Уловката тук е, че ръководството не е отказало да я премести, затова съфорумките са видяли отговор "да". Но решението на ръководството се разминава с нейното желание. Тоест можеше да бъде преместена, но не там, където тя иска. Ако не бяха приели молбата й, сигурно всички фактори в хорара щяха да сочат отрицателен отговор.
В случая апликиращият тригон на Луната (сигнификатор на въпроса) със Слънцето в 5 дом (сигнификатор на дъщеря ти) е показал, че молбата й ще бъде приета, но не бе достатъчен, за да потвърди, че ще я преместят на мястото, на което тя желае. У5 е Венера, която се намира в знак на заточение и във фас, управляван от Сатурн. Сатурн управлява 10ти дом от 5ти и е ретрограден, намира се в 6 дом от 5ти. Сатурн представя прекия ръководител, а позицията на Венера във фас на Сатурн показва, че тя е зависима от решението на ръководството, т.е. в случая нищо не може да направи (слаба есенциално).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #772 -: Май 15, 2011, 03:10:38 am »
Аурора допусна, че няма да стане и споделям нейния начин за разглеждане в случая, няма аспекти, които да потвърдят очакваното. А като се прибави и описаното сега от Лили...Но няма да е за лошо развитието на нещата при тригон на Луна със Слънце, почти на сто съм убедена, все пак времето ще покаже. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #773 -: Май 15, 2011, 03:16:53 am »
Ще преместят ли дъщеря ми на работа в другия ресторант? Преместването е по нейно желание и зависи от решението на ръководството.

Дъщеря ти - твой 5ти, Телец. Следващия ресторант 6ти от 6ти от 5ти - Водолей  :rolleyes:. Така постороен не виждам връзка с нея. Така постороен - не, но виждам една УЛОВКА. В твоя пети дом се намира Слънцето, което е също сигнификатор на дъщеря ти и Луната като съуправител на въпроса го апликира в тригон и това казва отговор ДА, на което залагам  ;) :blink: Желаая й успех. Дано да стане така, както е най-добре за нея. :blink:

Това е отговорът на Аурора.
Първоначално е видяла отрицателен отговор, доколкото разбирам. Но "уловката" е апликиращият тригон със Слънцето и затова е предположила положително развитие на въпроса. И в случая уловката е проработила дотолкова, доколкото да се съгласят да я преместят. Но не на мястото, на което тя желае.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #774 -: Май 15, 2011, 03:26:57 am »
Поискаха да я преместят, само че в друг ресторант, понеже там не останали обучени инструктори.

Уловката тук е, че ръководството не е отказало да я премести, затова съфорумките са видяли отговор "да".

Точно така. Офертата за преместване беше съществуваща вече, но в друг ресторант, който тя не харесва, а за другия - беше рано да се пита.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #775 -: Май 15, 2011, 03:29:57 am »
Значи Аурора правилно го е видяла в началото - проблем с мястото, а не проблем с удовлетворяването на молбата от страна на ръководството.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #776 -: Май 15, 2011, 03:35:52 am »
Значи Аурора правилно го е видяла в началото - проблем с мястото, а не проблем с удовлетворяването на молбата от страна на ръководството.

Да. Сега ще ви затрупам с въпроси за интервюта за работа... :confuse3:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #777 -: Май 15, 2011, 03:37:00 am »
Е, това е... Разнищихме казуса, макар и пост фактум (след дъжд качулка  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #778 -: Май 15, 2011, 03:56:43 am »
Е, това е... Разнищихме казуса, макар и пост фактум (след дъжд качулка  ;D).

a TRQBVA DA E PREDI FAKTA.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #779 -: Май 15, 2011, 04:07:06 am »
Тогава не се бях включила, но сега ме засърбя като видях, че се коментира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.