Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204388 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #820 -: Май 17, 2011, 06:05:13 am »
Но май се получи нерадикална карта? Защо? Какво значи, вече го знам отговра или ще го науча? :( :( :(

И на мен ми се струва нерадикална или най-малкото неясна.
Може би след време въпросът от само себе си ще отпадне, ако има промяна в обстоятелствата.  :blink:

Нищо не разбирам... въпросът си е актуален? или може би подсъзнателно знам че отговора е не... може и затова да е. Казва ли все пак нещо тази карта?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #821 -: Май 17, 2011, 06:09:02 am »
Казва ли все пак нещо тази карта?

Ти си представена от Юпитер, той от Меркурий. Между тях няма никакъв аспект в момента.
А той да не би да има друга връзка в момента или да се е увлякъл по някоя мома?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #822 -: Май 17, 2011, 06:12:36 am »
Ами незнам чесно казано... може и да има  :( Така ли мислиш като гледаш картата?
Но мисля, че по сокро трябва да го търсим по 5 дом. В старите хорара, когато Мирабелла ми писа излизаше по вярно по 5 дом

*

Stella

• 7765
« Отговор #823 -: Май 17, 2011, 06:14:23 am »
Но май се получи нерадикална карта? Защо? Какво значи, вече го знам отговра или ще го науча? :( :( :(

И на мен ми се струва нерадикална или най-малкото неясна.
Може би след време въпросът от само себе си ще отпадне, ако има промяна в обстоятелствата.  :blink:

Нищо не разбирам... въпросът си е актуален? или може би подсъзнателно знам че отговора е не... може и затова да е. Казва ли все пак нещо тази карта?

По традиционните правила картата си е нерадикална, понеже асцендентът е в последния градус. Нерадикална означава, че не се тълкува, понеже вероятността от грешен отговор нараства. Но, аз ще допусна че вече е изгрял следващия знак, понеже позицията на луната в 5-ти дом на квезита отговаря на същността на въпроса и освен това Луната е излязла от изгорения път на Слънцето.

Луната го управлява него и е в падение в Скорпион, т.е. не добре поставена. Луната прави опозиция на Слънцето в твоя 5-ти дом, което е едно "НЕ". Луната (У7) е в твоя 11-ти дом, което предполага, че човекът търси приятелство, а не любов или семейна връзка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #824 -: Май 17, 2011, 06:17:19 am »
Но мисля, че по сокро трябва да го търсим по 5 дом. В старите хорара, когато Мирабелла ми писа излизаше по вярно по 5 дом

Ако имате романтични отношения, ще го търсим по 5 дом.
Но ако отношенията са недефинирани, къде да го търсим?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #825 -: Май 17, 2011, 06:18:47 am »
Но то има романтични отношения ... и не мисля, че търси приятелство, зашто аз съм му предлагала и той не иска. По скоро въпросът ми е просто секс или и нешо повече?  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #826 -: Май 17, 2011, 08:30:11 am »
Всички задаваме въпроси за мъже с буквата В ;D ;D ;D Представяте ли си да се окаже един и същ? ;D ;D ;D

Майтап няма, но и на моята голЕма любов името започваше с буквата В. Но след него дойде ред на други букви от азбуката.  ;D

Малей....и , ако трябва да стигнеш до Я?! :rolleyes: :haha: :confuse3: :haha: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #827 -: Май 17, 2011, 02:57:33 pm »
Но то има романтични отношения ... и не мисля, че търси приятелство, зашто аз съм му предлагала и той не иска. По скоро въпросът ми е просто секс или и нешо повече?  :blink:

Щом искаш връзка, гледа се 7-ми дом.
Но ако толкова много държиш да го гледаме по 5-ти, тогава защо го надоваваш по име?
Би трябвало предварително да дефинираш отношенията като кажеш: моят "ухажор" или моят "любим" или "господарят на сърцето ми"....Както и да е опозицията между светилата казва "Нйе" - не иска само секс. И "Нйе", не е готов за брак и обвързване.
« Последна редакция: Май 17, 2011, 03:18:09 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #828 -: Май 17, 2011, 06:43:26 pm »
Lillie благодаря, че си забелязала  :P
Слагам новата карта  ;D

Така изглежда, че знаеш отговора, щом АС е късен. Не знам, може би се досещаш, виждаш накъде отиват нещата.
Ако АС е Стрелец, ти си Юпитер, той е Меркурий. Имали сте съвпад в Овен, но сега вече сте в различни знаци и нямате апликиращ аспект помежду си. Липсва възможност за действие (Юпитер и Меркурий управляват и третите ви домове, т.е. комуникацията помежду ви и инициативите ви). Неговите чувства към теб се управляват от Марс, заточен в знака на Венера (управител на твоите чувства). Твоите чувства към него са силни, неговите по-скоро зависят от твоите. Струва ми се, че по отношение на чувствата си към теб той може да се движи по течението. Синхронизира чувствата си спрямо твоите, но това не гарантира, че наистина се чувства така. Управителите на 5-тите ви домове ще направят съвпад и ще тригонират Плутон в 1-вия ти дом. С Плутон в 1-ви дом ми изглежда, че ти доста го ревнуваш и може би ще получиш потвърждение на сипматията, която той изпитва към теб, което ще те успокои. В 5-тия му дом се намира Луна в падение. Значи хем У5 му е заточен, хем в 5-тия му дом има паднала планета. Това не са добри показатели за силата и трайността на чувствата му. В твоя 5-ти дом е Слънцето, в знак на екзалтация на Луната. Слънцето и Луната ще имат опозиция, което не е никак добър знак. Изглежда ми, че няма да получиш от него потвърждението на чувствата му към теб във вида, в който го търсиш.
Изглежда ми като "не". Съжалявам и дано греша. Успех! :wub: :wub: :wub:
« Последна редакция: Май 17, 2011, 07:01:36 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #829 -: Май 17, 2011, 08:52:58 pm »
Всички задаваме въпроси за мъже с буквата В ;D ;D ;D Представяте ли си да се окаже един и същ? ;D ;D ;D

Майтап няма, но и на моята голЕма любов името започваше с буквата В. Но след него дойде ред на други букви от азбуката.  ;D

Малей....и , ако трябва да стигнеш до Я?! :rolleyes: :haha: :confuse3: :haha: :kissd:

То и твоя е В. (Вуте), какво се правиш на ни лук яла, ни лук мирисала?  :P ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #830 -: Май 17, 2011, 08:59:07 pm »

То и твоя е В. (Вуте), какво се правиш на ни лук яла, ни лук мирисала?  :P ;D

Верно бе :-\ , как не зацепих по-рано... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #831 -: Май 17, 2011, 11:40:07 pm »
Здравейте,пиша ви от работата ;D

Днес се видяхме и беше много хубаво  :-[
Е,естествено бяхме и с други хора.
Пак започна и писането и по интернета ;)Въпреки,че бях решила да спрем,защото аз пиша ,а той не ми отговаря.
Но по едно време ми каза,да съм чакала.(в смисъл да имам търпение)
Така ,че ето ще чакам ;D

« Отговор #832 -: Май 17, 2011, 11:41:44 pm »

Пак започна и писането и по интернета ;)Въпреки,че бях решила да спрем,защото аз пиша ,а той не ми отговаря.
Така ,че ето ще чакам ;D

Видя ли,че ти работи пълнолунието в 5ти дом или се бъркам?!  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #833 -: Май 17, 2011, 11:44:09 pm »

Така ,че ето ще чакам ;D

Видя ли,че ти работи пълнолунието в 5ти дом или се бъркам?!  :blink:
Не,не бъркаш :blink:То е на куспидата.На 1гр от пети,но с тези събития,явно си се води в пети :blink: :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #834 -: Май 18, 2011, 01:07:58 am »
ядосвам се на мъжете като го казват, но виждам, че наистина в много случаи се оказва, че жената не е като човека.. :rolleyes:

ужас и безумие.. :haha:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #835 -: Май 18, 2011, 02:17:49 am »

Видя ли,че ти работи пълнолунието в 5ти дом или се бъркам?!  :blink:
[/size]

Не,не бъркаш :blink:То е на куспидата.На 1гр от пети,но с тези събития,явно си се води в пети

В хорара пълнолунието също беше по оста 5-11 дом и даде отрицателен отговор на въпроса: "Отслабен ли е интересът на В. към мен?"

*

abroad

• 2187
« Отговор #836 -: Май 18, 2011, 02:28:31 am »
ядосвам се на мъжете като го казват, но виждам, че наистина в много случаи се оказва, че жената не е като човека.. :rolleyes:

ужас и безумие.. :haha:

;D ;D
денс пак си замислих що не се родих мъж, но се отказах ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #837 -: Май 18, 2011, 03:52:28 am »

Видя ли,че ти работи пълнолунието в 5ти дом или се бъркам?!  :blink:
[/size]

Не,не бъркаш :blink:То е на куспидата.На 1гр от пети,но с тези събития,явно си се води в пети

В хорара пълнолунието също беше по оста 5-11 дом и даде отрицателен отговор на въпроса: "Отслабен ли е интересът на В. към мен?"
Да Стелла,вчера абсолютно с точност ми каза и предрече всичко.
Защото днес просто си пролича,че не е отслабен,а напротив :-[И комплименти ми прави и разни други жестове.
Пък и моето държание е приятелско,а не злобно и сърдито и по този начин енергиите текат леко.
Истината е,че докато сме заедно,усещам тригона на венерите много отчетливо(което го имаме в синастрията).Просто е леко и приятно и винаги весело.А истината е,че не мога да му се сърдя.Имало е моменти в които съм била доста рязка с него и тогава той се отдръпваше.Но когато види,че в крайна сметка съм весела и отново търся контакт с него,като че ли му идва куража.
Разбрах доста за него от наталната му карта,неща за които никога не сме имали възможност да разговаряме спокойно.Да се опознаем...поне на този етап.
Неговата луна в близнаци го прави непостоянен,но и в комбинация с слънце везни.
Но от друга страна нептуна в съвпад в меркурий в скорпион са тригон на моето слънце и тази негова прикритост и потайност,някакси не ми е чужда.
И двамата в момента имаме сходящ тригон на транзитен плутон с венерите ни :rolleyes:така ,че отдалече чувствам дълбоките плутоновски емоции и чувства.Не е и нещо случайно,просто го усещам.Ако е искал просто да прави кекс с мен,отдавна да го е направил.Но като ,че ли не е само това :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #838 -: Май 18, 2011, 04:12:39 am »
Той ти поддържа :blink: интереса, защото му харесва да вижда, че си влюбена в него.

*

Vision

• 3523
« Отговор #839 -: Май 18, 2011, 06:10:36 am »

;D ;D
денс пак си замислих що не се родих мъж, но се отказах ;D

аз пък малко след като го възкликнах това прочетох за възлите в съвпад с планета че били нещо Страшно, ама като казвам Страшно, значи наистина..и нали слв-то ми е в съвпад с марс..трябва май в този живот да стана мъж.. :-[
мъж гей може би, защото ориентацията няма да мога да си сменя.. :-\

и тъй като нямам намерение да си сменявам и външните белези, остава само психиката, а тя за щастие май е човешка.. :rolleyes:

Стела, извинявай за лиричните отклонения в темата ти..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..