Видя ли,че ти работи пълнолунието в 5ти дом или се бъркам?! :blink:
[/size]
Не,не бъркаш :blink:То е на куспидата.На 1гр от пети,но с тези събития,явно си се води в пети
В хорара пълнолунието също беше по оста 5-11 дом и даде отрицателен отговор на въпроса: "Отслабен ли е интересът на В. към мен?"
Да Стелла,вчера абсолютно с точност ми каза и предрече всичко.
Защото днес просто си пролича,че не е отслабен,а напротив :-[И комплименти ми прави и разни други жестове.
Пък и моето държание е приятелско,а не злобно и сърдито и по този начин енергиите текат леко.
Истината е,че докато сме заедно,усещам тригона на венерите много отчетливо(което го имаме в синастрията).Просто е леко и приятно и винаги весело.А истината е,че не мога да му се сърдя.Имало е моменти в които съм била доста рязка с него и тогава той се отдръпваше.Но когато види,че в крайна сметка съм весела и отново търся контакт с него,като че ли му идва куража.
Разбрах доста за него от наталната му карта,неща за които никога не сме имали възможност да разговаряме спокойно.Да се опознаем...поне на този етап.
Неговата луна в близнаци го прави непостоянен,но и в комбинация с слънце везни.
Но от друга страна нептуна в съвпад в меркурий в скорпион са тригон на моето слънце и тази негова прикритост и потайност,някакси не ми е чужда.
И двамата в момента имаме сходящ тригон на транзитен плутон с венерите ни :rolleyes:така ,че отдалече чувствам дълбоките плутоновски емоции и чувства.Не е и нещо случайно,просто го усещам.Ако е искал просто да прави кекс с мен,отдавна да го е направил.Но като ,че ли не е само това