Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206106 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1140 -: Юни 11, 2011, 02:44:28 am »
е на моя въпрос нема ли отговор бе  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #1141 -: Юни 11, 2011, 02:49:35 am »
Ласт Кис, Луната е в съвпад с ретроградно-стационарна планета - Сатурн, управител на чувствата ти. Зациклила си върху този обект в момента. Но до дни Сатурн тръгва директно и ще настъпи раздвижване в сферата на чувствата при теб. Друг показател, че промяната е във въздуха, е че управителят ти Венера съвсем наскоро е сменил знака. Права е Стела, че при него моментът не е добър за търсене на комуникация. Но след съвпада със Сатурн Луната ще тригонира неговия У3. Може би пред него ще изникне благоприятна възможност за контакт с теб. Предполагам, че по-скоро става дума за възможност за случайна среща с теб, на обществено място, например (Луната е У10), или среща, предизвикана от теб. Последният мажорен аспект на Луната е тригон със Слънцето, така че развитието на въпроса ще е благоприятно за теб.  

Благодаря ти,Мирабелла!
Наистина нещо съм зациклила върху него,просто ми липсва или ми стана самотно,знам ли?!
Благодаря, дано има раздвижване!  :kissd: Ако го срещна случайно, ще обадя!

« Отговор #1142 -: Юни 11, 2011, 02:52:32 am »
Романтика, в хорари за родители винаги много се колебая кой дом е за майката и кой за бащата. Според класическата хорарна астрология 10-тият дом съответства на майката. Да пробваме и двата варианта.

С 10-ти дом. Тъй като Луната е в 10-ти, предполагам, че този вариант е по-подходящият в този случай. Сатурн в съвпад с Луната говори за притеснението, което и ти и тя изпитвате по въпроса. Майка ти се управлява от Меркурий на трон, но изгорен от Слънцето. Тъй като Слънцето се явява управител на 12-тия й дом, а тя се намира в 10-тия си дом, предполагам, че я измъчват съмнения относно успеха на начинанието с този наследствен дом. Не съм сигурна по кой дом да търся "наследствената къща". Ако е неин основен дом, той е по 1-ви (4-ти от 10-ти). Затова в момента пропускам тази част и се насочвам към Луната. Добрата новина е, че на Луната (управител на въпроса) й предстоят 2 хубави аспекта до края на знака - тригон с Меркурий и Слънцето. Мисля, че нещата ще се развият благоприятно за майка ти.

С 4-ти дом. Майка ти се управлява от Юпитер във 2-рия й дом. Става дума за пари, приходи, може би продажба на къщата. Юпитер има предстоящ хармоничен аспект с Плутон (У8) в 11-ти дом. Хм, може би (финансова) подкрепа от приятел. Юпитер няма да има негативни аспекти в знака, следователно нещата би трябвало да се развият добре за майка ти. Ако къщата е по неин 4-ти дом, тя се управлява от Меркурий и това, че е изгорен може да показва, че имотът не е в отлично състояние.

Аз бих избрала варианта с 10-ти дом и отговарям, че въпросът ще има положително развиние за майка ти. Успех и на двете ви! :wub:
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:57:10 am от Mirabella »

« Отговор #1143 -: Юни 11, 2011, 02:54:44 am »
Вещичка, ето картата по твоя въпрос за сферата. Извини ме, но въпросът е доста необичаен за моите бегли познания. Ще помисля по него. Ако си видяла кълбовидна мълния, жалко, че не си я заснела.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1144 -: Юни 11, 2011, 02:58:09 am »
Вещичка, ето картата по твоя въпрос за сферата. Извини ме, но въпросът е доста необичаен за моите бегли познания. Ще помисля по него. Ако си видяла кълбовидна мълния, жалко, че не си я заснела.

не бе, сякаш не беше кълбовидна мълния - тя издава звуци - трещене и пукане, а навън беше тихо като в гробища  ;D  а за заснемането къде бре - в 3 посред нощ дори и на ума ми не дойде такова нещо  :P

като гледам АС-то на въпроса ми е стрелец, а стрелеца мунданно се свързва с 9 дом и извънземните  :-\  ма до тук ми стигат познанията за хорарите  ;D
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 03:05:35 am от Вещичка »

« Отговор #1145 -: Юни 11, 2011, 03:50:52 am »
Мирабела, благодаря ти много  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1146 -: Юни 11, 2011, 04:20:30 am »
я да повъпросирам и аз  ;D

тази светлинна сфера /дето я видях предната вечер посред нощ/ с извънземен произход ли беше? - Варна 19:19 часа днес  ;D  
и ако не, с какъв произход е  ;)

Цццц! Направо ме хвърли в потрес. Ко да гледам ся!

ми нинам  ;D

Аз не мога да отговоря на този въпрос. Зная само, че трябва да гледам разходящите аспекти на Юпитер (У1-ти, питащата си видяла нещо), събитието се е случило снощи. Единственият аспект (разходящ), който прави Юпитер е аспект с Нептун, което ме навежда на мисълта за някаква илюзия или зрителна измама.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1147 -: Юни 11, 2011, 04:24:11 am »
И аз не мога. ;D

Вещичка, това, което казваш за Стрелец и 9-ти дом, е точно така. Не знам къде, по-точно какво, да гледам. АС е от ранните, изглежда е рано да се даде отговор, което на мен изглежда доста странен отговор. Освен ако си видяла някаква слабопроучено досега явление. Юпитер е в 5-тия ти дом, идва от секстил с Нептун в 3-ти. Ако не беше споменала, че е станало в 3 през ноща (когато е нормално човек да си е у дома), щях да предположа, че си била в кафене, ресторант или друго увеселително заведение. И казваш, че си го видяла, т.е. не си сънувала, така че и аспектът с Нептун също не ми се връзва. Извинявай, разбирам, че дотук не помагам изобщо.

Луната идва от съвпад със Сатурн в края на 10-ти дом. Сатурн не се връзва много с извънземни и слабопроучени явления, по-скоро с неща с ясна форма и структура. В 10-ти дом - високо в небето ли беше? Във Везни - вярно въздушен знак, но не е напр. Водолей, за да го свържа лесно с летателни апарати. Луната има разходящ дисхармоничен аспект с Плутон (У12), така че може никога да не разберем какво е било. Също така и разходяща опозиция с Уран, който добре се връзва с летене и модерни технологии.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1148 -: Юни 11, 2011, 04:26:16 am »
Привет, Стела :blink:

Реших да пусна един хорар, относно едно наследство...
Въпрос: "Как ще се развият нещата с наследствената къща на майка ми?"

Благодаря предварително на включилите се  :wub:

На въпросът трябва да може да се отговори с да или не. Освен това не е ясно майка ти ли наследява къщата или вие я наследявате от майка си. Преформулирай въпроса, ако обичаш. Какво точно искаш да се случи или какво точно майка ти иска? Задай конкретен въпрос.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1149 -: Юни 11, 2011, 04:27:19 am »

тази светлинна сфера /дето я видях предната вечер посред нощ/ с извънземен произход ли беше? - Варна 19:19 часа днес  ;D  

ми нинам  ;D

Аз не мога да отговоря на този въпрос. Зная само, че трябва да гледам разходящите аспекти на Юпитер (У1-ти, питащата си видяла нещо), събитието се е случило снощи. Единственият аспект (разходящ), който прави Юпитер е аспект с Нептун, което ме навежда на мисълта за някаква илюзия или зрителна измама.

не е снощи, а предната вечер. и още нещо - Нептун не е непременно заблуда. не би трябвало според мен да се тълкува така в този случай. знам какво видях  и бях в пълно съзнание и все още съм с всичкия си  ;D

Нептун е и Висшият Аз  ;)  Юпитер е управител на далечното...  ако е само този аспект, то не е зрителна измама според мен. но това, което казваш вече мога и сама да си го изтълкувам.

благодаря ти  :wub:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1150 -: Юни 11, 2011, 04:32:53 am »
И аз не мога. ;D

Вещичка, това, което казваш за Стрелец и 9-ти дом, е точно така. Не знам къде, по-точно какво, да гледам. АС е от ранните, изглежда е рано да се даде отговор, което на мен изглежда доста странен отговор. Освен ако си видяла някаква слабопроучено досега явление. Юпитер е в 5-тия ти дом, идва от секстил с Нептун в 3-ти. Ако не беше споменала, че е станало в 3 през ноща (когато е нормално човек да си е у дома), щях да предположа, че си била в кафене, ресторант или друго увеселително заведение. И казваш, че си го видяла, т.е. не си сънувала, така че и аспектът с Нептун също не ми се връзва. Извинявай, разбирам, че дотук не помагам изобщо.

Луната идва от съвпад със Сатурн в края на 10-ти дом. Сатурн не се връзва много с извънземни и слабопроучени явления, по-скоро с неща с ясна форма и структура. В 10-ти дом - високо в небето ли беше? Във Везни - вярно въздушен знак, но не е напр. Водолей, за да го свържа лесно с летателни апарати. Луната има разходящ дисхармоничен аспект с Плутон (У12), така че може никога да не разберем какво е било. Също така и разходяща опозиция с Уран, който добре се връзва с летене и модерни технологии.

не бре, не беше в небето. летеше си около колата на комшията - ей тъй на нивото на прозорците на колата. аз бях на по-високо, че съм на около 4м над нивото на улицата. не съм спяла щото не моа да спя напоследък и си таласъмувам из къщи нощеска  ;D  а светлини от заведения тук на селУ просто забрави  ;D  нема такива екстри - само гори, стада и мирис на оборска тор в зависимост от посоката на вятъра  :rolf: :rolf: :rolf:

е хубаво тогаз... кво да правим - щом не става, не става - значи така трябва. благодаря ти за помоща  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1151 -: Юни 11, 2011, 04:42:07 am »

Вероятно "ДА", понеже ти и работата на баща ти (6-ти от 10-ти) се управлявате от една и съща планета - Юпитер. Но не съм сигурна дали съм определила правилно сигнификатора на работата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1152 -: Юни 11, 2011, 04:45:15 am »

ми нинам  ;D

не е снощи, а предната вечер. и още нещо - Нептун не е непременно заблуда. не би трябвало според мен да се тълкува така в този случай. знам какво видях  и бях в пълно съзнание и все още съм с всичкия си  ;D

Нептун е и Висшият Аз  ;)  Юпитер е управител на далечното...  ако е само този аспект, то не е зрителна измама според мен. но това, което казваш вече мога и сама да си го изтълкувам.

благодаря ти  :wub:

Аз не казвам, че е субективна заблуда, че ти си се заблудила, а че има някаква мистерия. Винаги когато е намесен Нептун има някаква мистерия. Има описани небесни явления в атмосферата, които са свързани със светлинни ефекти, които хората реално виждат, но не могат да си обяснят.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1153 -: Юни 11, 2011, 04:48:26 am »
мистерия хахахааа... абе беше забавно. жалко, че не ми стигна смелостта да изляза на улицата за да го видя лице в лице аджеба какво е точно  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1154 -: Юни 11, 2011, 10:33:24 pm »

Аз не казвам, че е субективна заблуда, че ти си се заблудила, а че има някаква мистерия. Винаги когато е намесен Нептун има някаква мистерия. Има описани небесни явления в атмосферата, които са свързани със светлинни ефекти, които хората реално виждат, но не могат да си обяснят.

Има описани случаи и на масова психоза и на неща, които много хора виждат, само единици не виждат, пък те реално може и да не са се случили.

Винаги има реално обяснение. само дето ние не го знаем и докато не го знаем...си остава мистерия.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #1155 -: Юни 13, 2011, 04:06:21 am »
Момичета, кажете ми, моля ви, какво ви говори този хорар - "Ще остана ли в гр. В.?". Въпросът е зададен на 12.6.2011г., 15,40ч., Варна. Имам неразбирателство с мъжа ми, проблеми и изобщо положението е  :angry:
Благодаря ви предварително за помощта :wub:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=417&nho2=91&btyp=2&mth=gw&sday=12&smon=6&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

*

Stella

• 7765
« Отговор #1156 -: Юни 13, 2011, 04:39:34 am »
Момичета, кажете ми, моля ви, какво ви говори този хорар - "Ще остана ли в гр. В.?". Въпросът е зададен на 12.6.2011г., 15,40ч., Варна. Имам неразбирателство с мъжа ми, проблеми и изобщо положението е  :angry:
Благодаря ви предварително за помощта :wub:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=417&nho2=91&btyp=2&mth=gw&sday=12&smon=6&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Би било добре да дадеш допълнителна информация. В момента живееш в жилището на мъжа си ли? Предстои ли ти да излезеш на квартира?

« Отговор #1157 -: Юни 13, 2011, 04:50:42 am »
Копал, това което те пита Стела е важно, но аз ще го тълкувам по другия начин - без допълнителни въпроси. Не съм разглеждала подобен въпрос.

Ако речем, че градът, където се намираш е по 4ти, а ти си по 1ви, Венера прави апликиращ тригон към Сатурн, което означава Да. Има нещо важно в това, че Сатурн е ретро и че скоро променя посоката си. Предполагам, че самото вземане на решение решение ще отпадне.

Просто предположение.  :wub:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1158 -: Юни 13, 2011, 04:54:06 am »
Имаше същия въпрос Корал преди време, доколкото помня. Ще бъде интересно да го издирим да го сверим, ама сега едва ли ще мога аз. Тогава беше отговор "да", за него период, но нямаше да е лесно май занапред, това ми е останало в главата. Не се отчайвай, сигурно е временно сътресение.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1159 -: Юни 13, 2011, 05:07:31 am »
То и сега няма да е лесно, ако мястото се управлява от Сатурн - той е в 12ти.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.