Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204948 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1180 -: Юни 15, 2011, 05:37:25 am »
Мерси за отделеното време  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #1181 -: Юни 15, 2011, 02:24:19 pm »
14,45,София,Ще започна ли,скоро работа,свързана със висшето ми образование? Благодаря ви,много ;D

Засега има пречки. Луната, управителка на МЦ прави опозиция с Марс.

Благодаря ви,много Стела :blink:Докога ,се очертават тези пречки,нещо от доста време ги имам.
13,22 София

Не мога да ти кажа, картата ти не ми говори. Ти правиш ли опити поначало?
По-добре задавай въпроси за всяко интервю, ако трябва! Така хипотетично нищо не мога да ти кажа по хорара, защото няма връзка между господарите на 10-тия и 9-тия ти дом и между теб (У1) и 10-тия ти дом.

Благодаря ви,Стела.По начало,бях на борсата,а като ходех на интервю,никой не иска да взима на работа самотна майка,със малко дете  :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #1182 -: Юни 15, 2011, 02:50:38 pm »
14,45,София,Ще започна ли,скоро работа,свързана със висшето ми образование? Благодаря ви,много ;D

Благодаря ви,много Стела :blink:Докога ,се очертават тези пречки,нещо от доста време ги имам.
13,22 София

По-добре задавай въпроси за всяко интервю, ако трябва! Така хипотетично нищо не мога да ти кажа по хорара, защото няма връзка между господарите на 10-тия и 9-тия ти дом и между теб (У1) и 10-тия ти дом.

Благодаря ви,Стела.По начало,бях на борсата,а като ходех на интервю,никой не иска да взима на работа самотна майка,със малко дете   :'(

О, да, видях един намесен 5-ти дом и щях да те питам детето си ли гледаш?
Луната излиза от опозиция на У6 и прави тригон с нептун в 5-ти дом.
А У6 е в секстил с Нептун в 5-ти дом, което означава грижа за дете.
Няма ли кой да помага за отглеждането на детенцето?
« Последна редакция: Юни 15, 2011, 02:55:38 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1183 -: Юни 15, 2011, 04:46:42 pm »
дааа,трябва ми "не"....щото лунно затъмнение- променя се мисленето при някои/аз съм от новолунните,де/, стават леко неадекватни....та това ми е шанса да подсигуря образованието на сина си-за това се кахъря толкова :P  !   а и знам ли-тия дето се занимават с изкупуване ан ниви като ги виждам кви са-въобще не им трябва затъмнение :-\
Благодаря,Стелл! :wub:

Марсин, аз сега виждам, че картата, която си поставила е елективна, а не хорарна. Т.е. ти искаш да използваме хорара като малка елекция.
Аз веднага го изтълкувах като хорарен въпрос. Ако разглеждаме картата като елективна доста се променят нещата.
Посочила ли си точната карта на срещата? Само ако знаем точен час, само тогава можем да разглеждаме картата.
В 11,50 рм л ще бъде тази среща....посред нощ, както е видно от поставената карта? Доста странно...

Моля ви, поставяйте правилно въпросите, ако искате коректен отговор!

ами срещата е днес, в 14,30ч   а  въпросът ми е   - ще премине ли успешно покупко-продажбата? 
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=pnhfileLybOoj-u1302606127;lang=e;gm=a1;btyp=2;mth=gw;sday=14;smon=6;syr=2011;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=2&nho2=1
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1184 -: Юни 15, 2011, 07:25:45 pm »

13,22 София

Благодаря ви,Стела.По начало,бях на борсата,а като ходех на интервю,никой не иска да взима на работа самотна майка,със малко дете   :'(

О, да, видях един намесен 5-ти дом и щях да те питам детето си ли гледаш?
Луната излиза от опозиция на У6 и прави тригон с нептун в 5-ти дом.
А У6 е в секстил с Нептун в 5-ти дом, което означава грижа за дете.
Няма ли кой да помага за отглеждането на детенцето?

Да от септември,ще е на градина,а и баща ми ще се пенсионира ,и поне този проблем ми отпадна,иначе до сега търсех работа като химик,дори и в БАН ме пратиха да ходя,но не търсят засега там, аз толкова, се надявах да се върна в Кремиковци,на работа отново,ама като гледам,ако въобще ще се работи отново,ще е поне след 4 месеца.А тези тригон и секстил,ги имам от отдавна,и все си мислех,че ще отминат,затова ви писах, за консултация.И много се надявам ,в най-скоро време ,поне този проблем да отпадне.

« Отговор #1185 -: Юни 16, 2011, 01:51:51 pm »
дааа,трябва ми "не"....щото лунно затъмнение- променя се мисленето при някои/аз съм от новолунните,де/, стават леко неадекватни....та това ми е шанса да подсигуря образованието на сина си-за това се кахъря толкова :P  !   а и знам ли-тия дето се занимават с изкупуване ан ниви като ги виждам кви са-въобще не им трябва затъмнение :-\

Марсин, аз сега виждам, че картата, която си поставила е елективна, а не хорарна. Т.е. ти искаш да използваме хорара като малка елекция.
Аз веднага го изтълкувах като хорарен въпрос. Ако разглеждаме картата като елективна доста се променят нещата.
Посочила ли си точната карта на срещата? Само ако знаем точен час, само тогава можем да разглеждаме картата.
В 11,50 рм л ще бъде тази среща....посред нощ, както е видно от поставената карта? Доста странно...

ами срещата е днес, в 14,30ч   а  въпросът ми е   - ще премине ли успешно покупко-продажбата? 
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=pnhfileLybOoj-u1302606127;lang=e;gm=a1;btyp=2;mth=gw;sday=14;smon=6;syr=2011;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=2&nho2=1

на тази карта- всичко се разви  успешно, но имаше опит за измама от страна на посредника/даде ми да подписвам незаконен договор,с който се задължавам да платя допълнително и на агенцията :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #1186 -: Юни 16, 2011, 03:45:00 pm »

ами срещата е днес, в 14,30ч   а  въпросът ми е   - ще премине ли успешно покупко-продажбата?

на тази карта- всичко се разви  успешно, но имаше опит за измама от страна на посредника/даде ми да подписвам незаконен договор,с който се задължавам да платя допълнително и на агенцията :-\

Радвам се, че всичко е приключило добре. Ти не каза, че ще има посредник. Това е важна подробност. Ето и моя отговор:

Цитат
На теб ти трябва отговор "НЕ", нали така? Тогава да не те притеснява опозицията между светилата. Луната те съуправлява теб, а Слънцето- купувача.
Те нивите са вече кажи-речи в ръцете на купувача - У4 (Меркурий) е в разходящ съврад с У7 (купувача), а Луната прави опозиция с тях, което дава отговор не, няма да сгрешиш.[/
quote]
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1187 -: Юни 16, 2011, 04:36:19 pm »
 :kissd:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1188 -: Юни 16, 2011, 05:23:22 pm »
Марсин, хубаво, че си била внимателна и си го имала наум, с право се притесняваше нещо да не те метнат...картата подсказва и тя такъв момент, но всичко е добре, щом свършва добре. ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

dobro

• 35
« Отговор #1189 -: Юни 16, 2011, 07:07:14 pm »
Здравейте ,
питах  преди  време  -  Моля ,  погледнете  пак ,  че  пак  сме  в  тих  ужас -  Ще  вземе  ли  сина  ми  изпита  си  на 08.06.
Благодаря ;)

По-скоро ще му го дадат. У9 е в сходящ аспект с неговия сигнификатор, а луната пренася светлина от него към Слънце в 9-ти. Добро, ти ли беше задала въпроси дали синът ти ще си вземе благополучно изпитите и аз бях ти отговорила за всеки един изпит поотделно по производните домове? Моля, те дръж ме в течение. Искам да сравня отговорите, които съм ти дала тогава. Май ставаше дума за 5 изпита.

Привет, Стела ,
Само  искам  да  дам  малко  обратна  връзка за  взети  и  невзети  изпити.
Обещах :blink:

Първи - невзет  на 02.06.
Втори - невзет  на 08.06.
Трети - взет  на 15.06.

На  23.06. предстои следващ -  :( ДАЛИ  ЩЕ  Е  УСПЕШНО  ВЗЕТ ?

« Отговор #1190 -: Юни 16, 2011, 07:12:02 pm »
Марсин, хубаво, че си била внимателна и си го имала наум, с право се притесняваше нещо да не те метнат...картата подсказва и тя такъв момент, но всичко е добре, щом свършва добре. ;)

Направих предварително консулт с адвокат, иначе тия никак не оправдават моето доверие към тях-възползват се  от незнанието на народа...по-зле сме и от афганистанците,май....крайно непочтено поведение !!!  но все пак имат страх от адвокатите ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #1191 -: Юни 16, 2011, 10:50:53 pm »
Ще отиде ли "Х" на концерт в понеделник?
Х ми е съпруг.

« Отговор #1192 -: Юни 16, 2011, 11:13:36 pm »
Х ми е съпруг.

Не.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1193 -: Юни 16, 2011, 11:24:20 pm »
Х ми е съпруг.

Не.  :rolleyes:
Ха дано!
Иначе има билет ;) и то от най-хубавите.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1194 -: Юни 16, 2011, 11:30:15 pm »
да ,ще отиде... Уран.Той е представен от Венера...И ще се чувства добре! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1195 -: Юни 16, 2011, 11:34:49 pm »
Концертите по 5 дом ли ги гледате?

« Отговор #1196 -: Юни 16, 2011, 11:35:14 pm »
Х ми е съпруг.

Не.  :rolleyes:
Ха дано!

Хм, става още по-интересно. Няма връзка нито между него и концерта У5ти, нито с Луната. :rolleyes:

Всъщност, има връзка на Луната с него, защото Марс го представлява в 7ми. Така, че отговора е ДА.
« Последна редакция: Юни 16, 2011, 11:41:33 pm от Aurora Borealis »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1197 -: Юни 16, 2011, 11:37:08 pm »
Концертът е в София- "Канзас", а има ангажимент тук във Варна.
Билетът е наличен от няколко месеца.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1198 -: Юни 16, 2011, 11:39:42 pm »
Концертите по 5 дом ли ги гледате?

Да...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1199 -: Юни 16, 2011, 11:43:28 pm »
Х ми е съпруг.

Не.  :rolleyes:
Ха дано!

Хм, става още по-интересно. Няма връзка нито между него и концерта У5ти, нито с Луната. :rolleyes:

Всъщност, има връзка на Луната с него, защото Марс го представлява в 7ми. Така, че отговора е ДА.