14,45,София,Ще започна ли,скоро работа,свързана със висшето ми образование? Благодаря ви,много 
Засега има пречки. Луната, управителка на МЦ прави опозиция с Марс.
Благодаря ви,много Стела :blink:Докога ,се очертават тези пречки,нещо от доста време ги имам.
13,22 София
Не мога да ти кажа, картата ти не ми говори. Ти правиш ли опити поначало?
По-добре задавай въпроси за всяко интервю, ако трябва! Така хипотетично нищо не мога да ти кажа по хорара, защото няма връзка между господарите на 10-тия и 9-тия ти дом и между теб (У1) и 10-тия ти дом.
Благодаря ви,Стела.По начало,бях на борсата,а като ходех на интервю,никой не иска да взима на работа самотна майка,със малко дете 
О, да, видях един намесен 5-ти дом и щях да те питам детето си ли гледаш?
Луната излиза от опозиция на У6 и прави тригон с нептун в 5-ти дом.
А У6 е в секстил с Нептун в 5-ти дом, което означава грижа за дете.
Няма ли кой да помага за отглеждането на детенцето?
Да от септември,ще е на градина,а и баща ми ще се пенсионира ,и поне този проблем ми отпадна,иначе до сега търсех работа като химик,дори и в БАН ме пратиха да ходя,но не търсят засега там, аз толкова, се надявах да се върна в Кремиковци,на работа отново,ама като гледам,ако въобще ще се работи отново,ще е поне след 4 месеца.А тези тригон и секстил,ги имам от отдавна,и все си мислех,че ще отминат,затова ви писах, за консултация.И много се надявам ,в най-скоро време ,поне този проблем да отпадне.