Искам да помоля, ако можете да погледнете този хорар, ще съм ви благодарна! :58: Как ви изглежда ситуацията като цяло?
Въпросът го задавам аз и той е "Подходящо ли е да си купят къщата,която са харесали?". Става въпрос за родителите ми.
Цената за този имот според мен е по-висока от това, за което би трябвало да се плати за нея. Предполагам, че в кухня или баня ще трябва да се направи значителен ремонт. Има апликираща квадратура между управителите и предполагам, че в момента малко са се насилили да я харесат. Нека изчакат, ако могат, вземане на решението след 29ти август, когато Мерка вече не е ретрограден и да се опитат да намалят цената. Иначе, Мерка и Сатурна са в секстил един към друг - момента е добър за избор и покупка на жилище.
Благодаря ти,Аурора! :kissd:
Ами цената,която искат собствениците е наистина висока, родителите ми им казаха каква цена могат да платят, и ги оставиха да помислят,тъй като явно собствениците искат повече,но...все пак.
Иначе мисля,че има влага по някои стени в къщата,а и не съм сигурна какво е състоянието на покрива, така че сигурно ще е нужен някакъв ремонт.
Другото което ме притеснява е,че семейството,което продава къщата е в развод,и доколкото чух жената иска да продава,а мъжът нарочно надува цената, за да не се продаде къщата, та не знам и там как ще се разберат,ако се стигне до покупко-продажба.
Иначе като цяло не бързат,така че ще изчакат, въпроса е дали е подходящо вложение.