Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208839 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1420 -: Август 20, 2011, 05:47:50 pm »
Искам да помоля, ако можете да погледнете този хорар, ще съм ви благодарна!  :58: Как ви изглежда ситуацията като цяло?
Въпросът го задавам аз и той е "Подходящо ли е да си купят къщата,която са харесали?". Става въпрос за родителите ми.

Цената за този имот според мен е по-висока от това, за което би трябвало да се плати за нея. Предполагам, че в кухня или баня ще трябва да се направи значителен ремонт. Има апликираща квадратура между управителите и предполагам, че в момента малко са се насилили да я харесат. Нека изчакат, ако могат, вземане на решението след 29ти август, когато Мерка вече не е ретрограден и да се опитат да намалят цената.  Иначе, Мерка и Сатурна са в секстил един към друг - момента е добър за избор и покупка на жилище.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1421 -: Август 20, 2011, 07:30:30 pm »
Искам да помоля, ако можете да погледнете този хорар, ще съм ви благодарна!  :58: Как ви изглежда ситуацията като цяло?
Въпросът го задавам аз и той е "Подходящо ли е да си купят къщата,която са харесали?". Става въпрос за родителите ми.

Цената за този имот според мен е по-висока от това, за което би трябвало да се плати за нея. Предполагам, че в кухня или баня ще трябва да се направи значителен ремонт. Има апликираща квадратура между управителите и предполагам, че в момента малко са се насилили да я харесат. Нека изчакат, ако могат, вземане на решението след 29ти август, когато Мерка вече не е ретрограден и да се опитат да намалят цената.  Иначе, Мерка и Сатурна са в секстил един към друг - момента е добър за избор и покупка на жилище.

Благодаря ти,Аурора!  :kissd:
Ами цената,която искат собствениците е наистина висока, родителите ми им казаха каква цена могат да платят, и ги оставиха да помислят,тъй като явно собствениците искат повече,но...все пак.
Иначе мисля,че има влага по някои стени в къщата,а и не съм сигурна какво е състоянието на покрива, така че сигурно ще е нужен някакъв ремонт.
Другото което ме притеснява е,че семейството,което продава къщата е в развод,и доколкото чух жената иска да продава,а мъжът нарочно надува цената, за да не се продаде къщата, та не знам и там как ще се разберат,ако се стигне до покупко-продажба.
Иначе като цяло не бързат,така че ще изчакат, въпроса е дали е подходящо вложение.

*

zuzi

• 38
« Отговор #1422 -: Август 22, 2011, 11:28:24 am »
Здравейте,качвам карта на въпрос: Ще отдам ли собствен имот под наем скоро? Трудно ми е да определя сигнификатора по кой дом се гледа,ако можете да се включите по въпроса ще съм много благодарна.

« Отговор #1423 -: Август 22, 2011, 11:46:44 am »
Мартинче, много ти е шантава картата, от пръв поглед отговорът е не, има желание и от него и от теб да бъдете заедно, търсите се, все си мисля че той гледа назад към хубавото ви минало и ще направи крачка за сдобряване(нептун ретро към сатурн в първи дом). Така че колкото и да му е трудно и да страда твоят човек си те иска и ще бъдете заедно. Просто на пръв поглед не огледах всички възможности, ще ти прости, изразявай обичта си повечко и бъди търпелива:)

gereme - благодаря  ти  много  -  ще  казвам  какво  се  случва.
Точно  си  мислех,  че  нямам  никакви  надежди , и  бях  решила  да  слагаме  край - но  при  това  положение  - ще  опитам  с  търпение  и  повечко  любов  :rolleyes:
БЛАГОДАРЯ - дано  е  за  добро

« Отговор #1424 -: Август 22, 2011, 05:48:36 pm »
Здравейте,може ли малко помощ относно хорара? Въпросът - ще замине ли мъжа ми да работи в чужбина?
Аз като го разглеждам се двуомя......

« Отговор #1425 -: Август 22, 2011, 06:08:53 pm »
Ами започвам сама да си отговарям :blink: Той е луната.Въпроса е по 9? или по 6 дом? АЗ го слагам по 9 дом - марс ,който е на асц му.Луната и марс не сключват аспект и няма и да сключат / ако не броим полусекстила/.До тук изглежда да клони към -НЕ.Марса не е добре поставен в Рак.

« Отговор #1426 -: Август 22, 2011, 10:01:52 pm »
Аз като гледам, вие сте тази която държи да замине, на него хич не му се бяга сякаш. Каква работа по точно, може да помогне в намирането на по конкретен отговор. Мисля че ще стане, той явно има приятели зад граница които ще помогнат. Но все пак не му се ходи, може да се отметне.

« Отговор #1427 -: Август 22, 2011, 11:38:12 pm »
Работата е - музикант.

*

Vladi

• 10
« Отговор #1428 -: Август 23, 2011, 05:41:26 pm »
Здравейте и  тук  да  попитам ,  че  се  обърках доста , много моля , дайте  някакви  насоки  по  този  хорар!

Мой колега и добър приятел, преди  месец  се  влюби / или  може  би  увлече - незнам как да го определя /  и  сега  ухажва  едно девойче, което  живее  за  момента  в  др. град,  има  ангажименти,  освен  това  мисли  да  поработи  и  в  чужбина ,  и  връзката  е  доста  трудна - повече  телефонна.  И  той  е  доста  объркан -  накъде  да  поема.  Кажете -  Дали  ще  се  получи  нещо  от  тази  връзка ? или  ще  си  остане  само  с  ухажването  :rolleyes: Въпроса  задавам  от  мое  име  и  по  скоро  го  определям  повече  като  приятел.

Благодаря  на  всички !

« Отговор #1429 -: Август 23, 2011, 07:56:08 pm »
Добър вечер , кажете  моля ви знаещи  :rolleyes:

В  събота 27.08.  приятеля ми  ще  пътува ли до Бургас с баща си по бизнес дела ?  Или  ме  лъже и  отива  да  се  забавлява :'(

Много  ще  съм благодарна

« Отговор #1430 -: Август 23, 2011, 08:21:53 pm »
Добър вечер , кажете  моля ви знаещи  :rolleyes:

В  събота 27.08.  приятеля ми  ще  пътува ли до Бургас с баща си по бизнес дела ?  Или  ме  лъже и  отива  да  се  забавлява :'(

Много  ще  съм благодарна

Нептун в първи дом
Нептун в първи дом сочи, че питащият е вътрешно объркан, уплашен или хаотичен, така че изобщо не е в състояние да формулира ясно конкретен въпрос или да попита това, което в действителност иска да знае. Също така може би не се осмелява да засегне истинските си интереси или е воден от ”нечисти” пориви.

« Отговор #1431 -: Август 23, 2011, 08:33:40 pm »
Влади, аз като гледам ми се струва че връзката им има бъдеще, но определено нещо трябва да се промени от страна на твоя човек, а той ще сменя знак, така че от мен като начинаеща в материата имаш итговор ДА

*

zuzi

• 38
« Отговор #1432 -: Август 24, 2011, 09:41:20 am »
Здравейте, онзи ден качих карта с въпрос: Ще отдам ли собствен имот под наем? Мисля, че отговора е по-скоро ДА. Сигнификатор на питащата е Венера,която токущо е сменила знак и ще направи тригон с Плутон (У2)- имота.Луната, като ко-сигнификатор е в сходящ куинкос с Плутон.Плутон се намира в 3 дом, т.е. решението ще е с помоща на някой познат или роднина. Луната се намира в 8 дом и е в разходяша квадратура с Венера(У8)-финансова обезпеченост.Притеснява ме положението на Венера,която е в падение по знак.Може ли някой да ми каже правилно ли разсъждавам и това ли е отговора на въпроса?

« Отговор #1433 -: Август 24, 2011, 11:38:31 am »
Работата е - музикант.
Смятам, че ДА, сигурна съм даже ;)

« Отговор #1434 -: Август 24, 2011, 11:46:37 am »
Здравейте, онзи ден качих карта с въпрос: Ще отдам ли собствен имот под наем? Мисля, че отговора е по-скоро ДА. Сигнификатор на питащата е Венера,която токущо е сменила знак и ще направи тригон с Плутон (У2)- имота.Луната, като ко-сигнификатор е в сходящ куинкос с Плутон.Плутон се намира в 3 дом, т.е. решението ще е с помоща на някой познат или роднина. Луната се намира в 8 дом и е в разходяша квадратура с Венера(У8)-финансова обезпеченост.Притеснява ме положението на Венера,която е в падение по знак.Може ли някой да ми каже правилно ли разсъждавам и това ли е отговора на въпроса?
Аз гледам 4-ти дом(вас като хазяин) и шести(наематели). Смятам, че няма да го отдадете под наем скоро. И сякаш ще упорствате докато разберете че няма да стане по начинът по който вие желаете.

*

zuzi

• 38
« Отговор #1435 -: Август 24, 2011, 11:57:35 am »
Аз гледам 4-ти дом(вас като хазяин) и шести(наематели). Смятам, че няма да го отдадете под наем скоро. И сякаш ще упорствате докато разберете че няма да стане по начинът по който вие желаете.
Мерси, за отговора.

« Отговор #1436 -: Август 24, 2011, 05:46:20 pm »
Здравей, Херлок Шолмс,

много як ник си имаш. Ти си Венера в казими (на по-малко от 17 мин. от Слънцето - негов У5) в 5-тия му дом, което според мен определно показва силния ти романтичен интерес към него. Той е представен от Марс в Рак - знак на падение в 3-тия си дом (твой 9-ти). Възможно е положението му в момента да не е добро, да се намира далече от теб (заради 9-тия ти дом), или да има някакви проблеми с родини/познати (заради 3-тия му дом). Управителят на 3-тия му дом е ретрограден Меркурий, който в момента е изгорен от Слънцето - има някакви пречки пред него да се свърже с теб в момента, или не е готов да го направи, нещо го измъчва, тормози. Но Меркурий е на път да се съедини в Венера (теб) и в момента на формирането на точния аспект и двете планети - Меркурий и Венера ще бъдат казими, което е силна позиция, за разлика от изгарянето. Затова мисля, че той ще поднови комуникацията си с теб, ще се появи отново на линия, както се казва. Колкото до подновяването на връзката ви, тук не виждам в момента благоприятни аспекти. Венера и Марс нямат апликиращ аспект помежду си - нещата остават по старому. Но и не виждам знак, че ще прекратите напълно връзката си - Венера ще направи квинкокс с Луната (края на връзката от твоя гледна точка), Марс ще направи квадрат със Сатурн (края на връзката от негова гледна точка). И квинкокса, и квадратурата са дисхармонични аспекти, затова мисля, че и двамата не желаете да прекратите взаимоотношенията си в момента.

Ако не ти допада интепретацията ми, дано греша! Успех!
Както ти каза -"Включи се" и подозирам ,че така и ще си останат нещата.И за проблемите си права.АКо е важно на 21/08 в 20:56:17. Благодаря ти.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1437 -: Август 26, 2011, 07:38:50 pm »
Гледам си хорара ;D и се чудя правилно ли усещам ситуацията. Въпросът е: Ще имат ли (положително) развитие взаимоотношенията ни с Х? Луна без курс е достатъчно показателна (има един полу-квадрат с Венера - У12). Единствено, предстоящият съвпад с Pars Fortunae ми допада. Но споре Зета е на друго място. На кое да вярвам?

Тук виждам и антисия м/у Мерк и Юпитер в квадратиращи знаци, което предполагам значи, че няма да е на хубаво. С ретро Мерк, вероятно и аз да не съм готова. Не ги разбирам, но ми прави впечатление, че има рецепция по знак на Мерк/ Слънце и по екзалтация на Юпитер/ Луна.
« Последна редакция: Септември 19, 2011, 02:00:39 am от Shreya »

« Отговор #1438 -: Август 26, 2011, 08:09:47 pm »
Юпитер (управителят на Х) е в 12-тия ти дом - възможно е наистина да се крие от теб или просто е много далеч от полезрението ти и не са ти известни обстоятелствата около него. Меркурий е ретрограден, но няма да завърши аспекта си с Юпитер, Юпитер е стационарен (на път да обърне посоката си). Меркурий е подминал съвпада с антисата на Юпитер (19гр. и 41 мин. в Рак), Юпитер няма да завърши съвпада си с антисата на Меркурий (11 гр. и 14 мин. в Близнаци). Луната (У3) е без курс. Мисля, че усилията ти да го потърсиш отново остават безрезултатни засега.

И на мен ми е интересна рецепцията, за която ти спомена. У1 в рецепция със Слънцето по знак, а У7 - с Луната, по знак на екзалтация. Може би показва, че ти си активната страна, а той - пасивната.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1439 -: Август 26, 2011, 08:28:35 pm »
Цитат
Меркурий е подминал съвпада с антисата на Юпитер (19гр. и 41 мин. в Рак), Юпитер няма да завърши съвпада си с антисата на Меркурий (11 гр. и 14 мин. в Близнаци).
Според Зет (не знам до колко да му вярвам) Мерк има още един предстоящ съвпад с антисата на Юпитер на 30.08.
Цитат
Мисля, че усилията ти да го потърсиш отново остават безрезултатни засега.
Да, така е. Аз възнамерявам да се отдръпна. Кое показва, и дали се вижда в картата, че не ми е присърце да прекратя контактите си с този човек, но сериозно го обмислям?
« Последна редакция: Септември 23, 2011, 07:33:43 pm от Shreya »