Изпепеляваща, така е, между управители ви няма аспект. Въпросът е от голямо значение за теб (Юпитер е в знака на екзалтация на Луната, Плутон в 1-вия ти дом - настоятелна си). Неговият управител Меркурий току-що е излезнал от период на ретроградност. Предполагам, човекът се е покривал досега. Твоят управител Юпитер е стационарен и му предстои да обърне посоката си. Може би ти си тази, която досега е настоявала повече и сега ти предстои да се отдръпнеш назад и да изчакаш неговите действия.
Луната пренася светлина между управителите ви. Първо е сключила квадрат с твоя управител - видно, че не си била удовлетворена досега от развитието на въпроса. Следва аспект с неговия управител - съвпад. Така че мисля, че изходът на въпроса зависи в момента повече от него, отколкото от теб. Преносът на светлина между управителите ви е прекъснат от Сатурн, но с положителен аспект. Може би някой човек от твоето обкръжение (Сатурн е У3) би могъл да ви помогне да се съберете. Сатурн е ъглов, което може да показва пречки в реализирането на въпроса. Неговият У3 Слънцето изгаря твоя У5 Венера - страхувам се, че неговите действия раняват твоите чувства. Колкото до неговите чувства, които са под управлението на Марс... Марс е в знака си на падение, което ме кара да се съмнявам в дълбочината на чувствата му. Извинявай за което, тълкувам картата само, но не твърдя, че това, което пиша, е истина. Само той може да знае отговора на този въпрос... Пропуснах да отбележа, че и твоите чувства (Венера) са в падение.
Мисля, че в момента от него зависи какви отношения ще формирате. Мисля, че ще се получи връзка помежду ви, но не знам дали ще бъде достатъчно сериозна за твоите критерии.