Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1209039 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1440 -: Август 26, 2011, 08:37:24 pm »
Да, Меркурий няма да завърши аспекта със Сатурн, затова мисля, че няма ти да направиш първата стъпка към прекратяване на отношенията.

Да, Меркурий ще се съедини с антисата на Юпитер отново, когато тръгне директно. Директното тръгване може би показва, че ще се оттърсиш от тази минала история и ще продължиш напред. Съединението с антисата може да е някаква възможност да установиш контакт с него (може би като за последно), но аз нямам голям опит с антисите (извън спортни хорари не съм ги използвала) и не разчитам много-много на тях.

Шрея, много си добра в интепретациите! Искам да те поздравя!

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1441 -: Август 26, 2011, 08:46:29 pm »
Жалко, но пък си мисля, че моят объркан ретро-Мерк като стане директен, ще си даде сметка, че не търси точно това. Защото Меркурий ми е и У5.
Цитат
Меркурий няма да завърши аспекта със Сатурн, затова мисля, че няма ти да направиш първата стъпка към прекратяване на отношенията.
Сатурн е и негов У3, може да значи че няма да се опита да поднови връзка с мен, но пък е в 5ти дом и интерсептиран. :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1442 -: Август 26, 2011, 09:59:13 pm »
Гледам си хорара ;D и се чудя правилно ли усещам ситуацията. Струваше ми се, към момента на задаване на въпроса, че Х се крие от мен :unsure: Защо ли, кой знае. Даже си мисля, че е решил да прекрати всякаква комуникация с мен. Въпросът е: Ще имат ли (положително) развитие взаимоотношенията ни с Х? Луна без курс е достатъчно показателна (има един полу-квадрат с Венера - У12). Единствено, предстоящият съвпад с Pars Fortunae ми допада. Но споре Зета е на друго място. На кое да вярвам?

Тук виждам и антиция м/у Мерк и Юпитер в квадратиращи знаци, което предполагам значи, че няма да е на хубаво. С ретро Мерк, вероятно и аз да не съм готова. Не ги разбирам, но ми прави впечатление, че има рецепция по знак на Мерк/ Слънце и по екзалтация на Юпитер/ Луна.

Според мен, отговорът е по-скоро "НЕ". Луна без курс показва, че няма да има развитие - нито към по-добро, нито към по-лошо. Вашите сигнификатори са в квадратиращи знаци, което пак означава "НЕ".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1443 -: Август 27, 2011, 03:46:52 pm »
Здарвейте Стелла и Мирабелла,

отново искам да задам един въпрос . Ще имам ли сериозна връзка с Б. Мился, че по скоро е по 5 дом, макар да го назовавам по име :)

Мерси  :wub: :wub: :wub:

« Отговор #1444 -: Август 27, 2011, 05:40:19 pm »
Изпепеляваща, не искам да те отчайвам, но спред мен НЕ, между вашите управители има сепариращ квадрат,кое то е първо НЕ, между 5 домове няма аспект, няма аспект и между естествените сигнификатори Луна и Слънце, ти (Юпитер) се намираш в неговия 11 дом, да не би той да иска да е само приятел с теб? Моля да не ми се връзваш много, аз сега се уча и се упражнявам, нека се случи това, което е най-добро за теб :*
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1445 -: Август 27, 2011, 08:37:44 pm »
Изпепеляваща, така е, между управители ви няма аспект. Въпросът е от голямо значение за теб (Юпитер е в знака на екзалтация на Луната, Плутон в 1-вия ти дом - настоятелна си). Неговият управител Меркурий току-що е излезнал от период на ретроградност. Предполагам, човекът се е покривал досега. Твоят управител Юпитер е стационарен и му предстои да обърне посоката си. Може би ти си тази, която досега е настоявала повече и сега ти предстои да се отдръпнеш назад и да изчакаш неговите действия.

Луната пренася светлина между управителите ви. Първо е сключила квадрат с твоя управител - видно, че не си била удовлетворена досега от развитието на въпроса. Следва аспект с неговия управител - съвпад. Така че мисля, че изходът на въпроса зависи в момента повече от него, отколкото от теб. Преносът на светлина между управителите ви е прекъснат от Сатурн, но с положителен аспект. Може би някой човек от твоето обкръжение (Сатурн е У3) би могъл да ви помогне да се съберете. Сатурн е ъглов, което може да показва пречки в реализирането на въпроса. Неговият У3 Слънцето изгаря твоя У5 Венера - страхувам се, че неговите действия раняват твоите чувства. Колкото до неговите чувства, които са под управлението на Марс... Марс е в знака си на падение, което ме кара да се съмнявам в дълбочината на чувствата му. Извинявай за което, тълкувам картата само, но не твърдя, че това, което пиша, е истина. Само той може да знае отговора на този въпрос... Пропуснах да отбележа, че и твоите чувства (Венера) са в падение.

Мисля, че в момента от него зависи какви отношения ще формирате. Мисля, че ще се получи връзка помежду ви, но не знам дали ще бъде достатъчно сериозна за твоите критерии.
« Последна редакция: Август 27, 2011, 11:01:11 pm от Mirabella »

« Отговор #1446 -: Август 27, 2011, 08:59:52 pm »
Благодаря за отговорите на Иссидорра и Мирабелла,

Истината за момчето е че и аз усещам , че нещата няма да се получат , но исках да пипитам и Вас за да взема окончателно решение.
Съмнявам се той да иска да сме само приятели,.Не бих казала и че досега се е покривал .. да наистина до скоро седмица може би исках нещо да стане, сега вече бих казала не. Нарочно зададох въпроса за сериозна връзка, тъй като в момента според него имаме връзка, която аз искам да прекъсна- не отговаря на очакванията ми , така го усещам някак, но не искам да наранявам никого, искам той сам да се отдръпне и нензам как да постъпя.
Мирабелла дали пък 7 дом не показва по добре ситуацията :)
Още веднъж благодаря за помоща  :wub:

« Отговор #1447 -: Август 27, 2011, 09:07:03 pm »
Аз го поставям по 7-ми дом, т.е. се управлява от Меркурий. Затова предположих, че доскорошната му ретроградност означава отказ да вземе инициативата в свои ръце, а стационарността на твоя управител Юпитер - преосмисляне на положението от твоя страна. Меркурий е вече директен, но все още в ретроградна сянка. Може би с бавни темпове той ще навакса и ще успее да бъде на нивото, което ти искаш от него. Между вашите управители няма апликиращ хармоничен аспект, което би било най-показателно за положителен отговор.

« Отговор #1448 -: Август 27, 2011, 09:18:18 pm »
Благодаря :)))

Мислиш ли , че трябва да изчакам и да му дам шанс....

« Отговор #1449 -: Август 27, 2011, 09:19:35 pm »
Мисля, че по този въпрос само сърцето ти знае отговора. :wub: Послушай сърцето, не мен. Успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1450 -: Август 27, 2011, 10:00:09 pm »

отново искам да задам един въпрос . Ще имам ли сериозна връзка с Б. Мился, че по скоро е по 5 дом, макар да го назовавам по име :)

Ако го гледаме по 5-ти дом, много е вероятно, заради тригона на Венера с Юпитер в 5-ти дом. Но той не е добре поставен - изгорен е и в падение. Ти си в неговата власт.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1451 -: Август 27, 2011, 10:01:02 pm »
Цитат
Шрея, много си добра в интепретациите! Искам да те поздравя!
Вашите отговори изключително много ми помагат :blink:

Изпепеляваща, Пусни синастрия щом се чудиш.
« Последна редакция: Септември 23, 2011, 07:38:32 pm от Shreya »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1452 -: Август 27, 2011, 10:32:54 pm »
Въпрос от мой приятел - дали ще има повишение в заплата си скоро?

« Отговор #1453 -: Август 27, 2011, 10:59:45 pm »
Управителят му Венера е в падение по знак и изгорен. Но шефът му, Сатурн, е благосклонно настроен към него. Луната пренася светлина между Сатурн и Меркурий (неговите финанси). Мисля, че ще получи повишение.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1454 -: Август 27, 2011, 11:04:49 pm »
Дообре, дано, ще пиша. Мерси!

« Отговор #1455 -: Август 28, 2011, 06:54:08 pm »

Ако го гледаме по 5-ти дом, много е вероятно, заради тригона на Венера с Юпитер в 5-ти дом. Но той не е добре поставен - изгорен е и в падение. Ти си в неговата власт.

Как се тълкува това,че съм в негова власт  :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #1456 -: Август 28, 2011, 09:35:41 pm »

Как се тълкува това,че съм в негова власт  :)

Тълкува се така - или си по-хлътнала или зависиш от него или си в неговите ръце. общо взето от него зависят нещата. Така се тълкува, когато твоят управител се намира в неговия дом.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1457 -: Август 29, 2011, 09:21:14 am »
Стела, може ли отговор на въпроса - Честен ли е с мен М?

« Отговор #1458 -: Август 29, 2011, 01:01:09 pm »
Здравейте,
Бихте ли помогнали с тълкуванието на този хорар?
Въпроса ми е "Ще замина ли през октомври за Германия?"
Благодаря! :58:
Ако няма изход, излез през входа...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1459 -: Август 29, 2011, 01:43:42 pm »
Въпроса ми е "Ще замина ли през октомври за Германия?"

Според мен точно през откомври - НЕ. 

Служебно ли   е пътуването? За работа?
« Последна редакция: Август 29, 2011, 01:49:36 pm от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг