И на мен не ми изглежда много да вървят към положителен отговор нещата. Той се управлява от Сатурн в екзалтация, чувствата му - от Венера на трон. Нито Сатурн, нито Венера са в знаци, в които Луната (твоят управител) има есенциални достойнства. Сатурн (той) е екзалтиран в знака на Венера (чувствата му) - може би e под влиянието на някакви чувства (може би става дума за силни чувства, тъй като Венера е на трон по знак), но не се вижда те да се насочи към теб. Луната идва от квадрат с Венера и ще направи квадрат със Сатурн. Струва ми се, че ти си отхвърлила преди чувствата му и сега отново не успявате да постигнете хармония. Твоят управител е много силно поставен по знак - Луната е на трон. Възможно е да държиш прекалено много ти да си водещата страна, а той да е прекалено горд и затова нещата между вас да не вървят гладко. На върха на 5-тия му дом (по Плацидиус) се намира Юпитер (негов У3) в знака на екзалтация на Луната, с когото Луната наскоро е имала секстил. Мисля, че той изпитва симпатия към теб и наскоро го е показал. В твоя 1-ви дом се намира Марс в огнен знак - управителят на твоя 5-ти дом, т.е. на чувствата ти. Може би избързваш в подхода си към него, може би при теб вече са се развили пламенни чувства, докато той има нужда от повече време, за да се влюби в някого. Може би сега не му е до чувства, защото неговият управител Сатурн се намира в 10-тия му дом, а Венера е и управител на 10-тия му дом. Възможно е да мисли само за кариерното си израстване. Извинявам се, ако греша.