Ще имам ли любовни взаимоотношения с Х в скоро време? Дата и час на задаване на въпроса: 30.09.2011 в 16:18, ямбол
Джери, ти се управляваш от Сатурн (У1) в екзалтация по знак, Х. се управлява от Слънце (У7) в заточение. Двете планети са на път да направят съвпад в 8-мия ти дом, който при въпроси от естеството на твоя се свързва с интимните взаимоотношения. Предстоящ съвпад на управителите ви би трябвало да говори за положителен отговор. Тъй като твоят управител е по-силен (по знак), нещата би трябвало да се случат по твоите условия, т.е. ти да диктуваш "правилата на играта". В 1-вия дом на Х. се намира Марс, така че не изключвам той да бърза в същата посока (интимен контакт)...
Луната (въпросът, а също и вторият ти управител) е в падение по знак и без курс (ако не броим предстоящата квадратура с Нептун). Луната по-често играе роля на второстепенен фактор в хорарните въпроси в сравнение с управителите на домовете, свързани с естеството на въпроса, но в никакъв случай не е за пренебрегване защото дава информация за развитието на въпроса. Мисля, че най-важното за отговор на въпроси от любовен характер, е аспектът между У1 и У7. В твоята карта има предстоящ такъв (съвпад), затова отговорът на въпроса ти би трябвало да е положителен. Но неблагоприятното положение на Луната може да промени картината. Ако приемем, че Луната е без курс, възможно е отговорът да се трансфромира в такъв - ще се случи нещо помежду ви (интимен контакт напр.), но той няма да доведе до развитие на отношенията ви или развитието да е по-бавно от желаното от теб. Ако броим предстоящия квадрат на Луната (в 9-тия ти дом на надеждите) с Нептун в 1-вия ти дом, мисля, че имаш големи надежди, мечти, може би дори илюзии относно X. (Нептун е отговорен за розовите очила) и е възможно да бъдеш разочарована.
Интересна ми е ролята на Меркурий в картата. Меркурий идва от съвпад със Слънцето (изгорен е от него) и като по-бързата планета ще завърши съвпада със Сатурн преди Слънцето да стигне до него. Това може да се разглежда като пренос на светлина, т.е. че някой човек би могъл да въздейства върху контакта между теб и Х. Предполагам, че въздействието не би трябвало да е негативно, тъй като Меркурий не е заточен, нито в падение във Везни. Меркурий е и мунданен управител на комуникацията, така че преносът на светлина може да показва нещо далеч по-прозаично - че ще си направите уговорка по телефон, напр. Аспектът на Меркуий със Слънцето е вече разходящ - може би Х. вече ти е изпратил съобщения, знак... Меркурий е управител на 5-тия дом (чувствата ти) и 8-мия дом (интимните контакти). Може би изгарянето на Меркурий от Слънцето показва, че Х. е наранил чувствата ти наскоро.