Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206946 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2160 -: Януари 05, 2012, 07:19:43 pm »
Stella, задавам въпроса, който ме измъчва, и спирам да се терзая. Благодаря ти предварително за това, което ще разчетеш....

Ще печеля ли достатъчно пари, за да издържам семейството си, ако си остана вкъщи?

Смяташ да работиш у дома ли?

От три години си работя у дома на хонорари, оставането у дома означава чакане на поръчка, а излизането - редовна заплата  :blink:

тази карта в момента казва "да", но един хорар си има време на валидност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2161 -: Януари 05, 2012, 07:23:23 pm »
Stella, задавам въпроса, който ме измъчва, и спирам да се терзая. Благодаря ти предварително за това, което ще разчетеш....

Ще печеля ли достатъчно пари, за да издържам семейството си, ако си остана вкъщи?

Смяташ да работиш у дома ли?

От три години си работя у дома на хонорари, оставането у дома означава чакане на поръчка, а излизането - редовна заплата  :blink:

тази карта в момента казва "да", но един хорар си има време на валидност.

Да, но някъде четох, че хорарите имат 6-месечна давност. Отчитам и това. Благодаря ти!
The only distance is that which we create!

« Отговор #2162 -: Януари 05, 2012, 09:10:34 pm »
Здравеи Стела досега няколко пьти си ми помагала 4рез много то4ни отговори на зададените вьпроси Ше те помоля пак да го направиш ако имаш вьзможност-вьпроса е Ше се осьшестви ли пьтуването мес.маи аз сьм в 4ужбина и искам да си ида за малко http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_01_magi_hp.62075.18113.gif&res=63&va=&cid=mvxfileX6cS33-u1325783673
4аса е 13.41- 01.01.2012  Благодаря

*

Stella

• 7765
« Отговор #2163 -: Януари 05, 2012, 09:16:37 pm »
Здравеи Стела досега няколко пьти си ми помагала 4рез много то4ни отговори на зададените вьпроси Ше те помоля пак да го направиш ако имаш вьзможност-вьпроса е Ше се осьшестви ли пьтуването мес.маи аз сьм в 4ужбина и искам да си ида за малко http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_01_magi_hp.62075.18113.gif&res=63&va=&cid=mvxfileX6cS33-u1325783673
4аса е 13.41- 01.01.2012  Благодаря

Благодаря ти, Венера за милите думи. радвам се, че съм била полезна. За съжаление този път не съм в състояние да ти отговоря на въпроса - Сатурн е в съвпад с десцендента и такава карта се определя като нерадикална. Изчакай известно време и отново си задай въпроса. Все пак месец май е далече още.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2164 -: Януари 05, 2012, 09:40:41 pm »
[quoteБлагодаря ти, Венера за милите думи. радвам се, че съм била полезна. За съжаление този път не съм в състояние да ти отговоря на въпроса - Сатурн е в съвпад с десцендента и такава карта се определя като нерадикална. Изчакай известно време и отново си задай въпроса. Все пак месец май е далече още.][/quote]
Благодаря за вниманието ше опитам по-кьсно.Имам голямо желание.Дано да се полу4и

*

Vladi

• 10
« Отговор #2165 -: Януари 06, 2012, 08:18:26 pm »
Stella i Mirabella  :blink:  i kompaniq  pomognete Izvinete  no  klaviaturata mi  e  povredena !!!
A imam  nujda ot pomoshta  vi - vie  mojete  samo   :(  Vijte  i  kajete  -  Da  pazia  li  nadejdi -  ILI IMA  DRUGA  DV?  MNOGO vi BLAGODARIA :-[

« Отговор #2166 -: Януари 07, 2012, 10:36:45 am »
Не ми се връзвай на интепретацията.

Изглежда ми като че има друга, с която изпитват взаимна симпатия, но може би все още не са започнали сериозна връзка.

*

Vladi

• 10
« Отговор #2167 -: Януари 07, 2012, 12:18:53 pm »
Не ми се връзвай на интепретацията.

Изглежда ми като че има друга, с която изпитват взаимна симпатия, но може би все още не са започнали сериозна връзка.

Mirabella,  а  мислеш  ли , че  е  удачно  задаването  на  въпрос  Ще  започне  ли  сериозна  връзка  с друга ? :unsure:

« Отговор #2168 -: Януари 07, 2012, 01:02:52 pm »
Ще напиша разсъжденията си по предния хорар. От него ми се стори, че може да се завързва нещо между него и друго момиче. Обаче това са само мои тълкувания на една карта. Най-добре питай него (ако сте на етап директни разговори).

Ти се управляваш от Слънце, неговият управител е Сатурн. Слънцето се намира в знака на Сатурн, където няма есенциални достойнства, докато Сатурн е екзалтиран в знака на падение на Слънцето. Т.е. управителите ви са в нереципрочна рецепция (така да я нарека). Дотук ситуацията ми изглежда горе-долу така - ти проявяваш по-голям интерес към него, отколкото той към теб. Управител с есенциални достойнства би трябвало да се тълкува като верен човек (в контекста на връзките и любовта). Но не изглежда да е верен на теб. Диспозиторът на Сатурн е Венера, която е в знака на Сатурн. Тук имаме взаимна рецепция по знаци. И доколкото Венера в хорарни карти би могла да репрезентира женска фигура, любовница, другата жена, мисля, че има някаква дама, с която споделят взаимна симпатия. Възможно е все още да не са започнали сериозна връзка, тъй като тригонът между двете планети тепърва предстои. А вашите взаимоотношения ми изглежда, че по-скоро отиват към труден период (сходящ квадрат между Слънце и Сатурн).

*

gola

• 28
« Отговор #2169 -: Януари 08, 2012, 11:05:06 am »
Стела много ще се радвам ако ми кажеш дали ще намеря скоро време работа :(мисля да почна първата работа която намеря, става въпрос за оцеляване на семейството ,ми родена съм на 25 08 1968 г в 5 сутринта

*

Stella

• 7765
« Отговор #2170 -: Януари 08, 2012, 11:24:28 am »
Стела много ще се радвам ако ми кажеш дали ще намеря скоро време работа :(мисля да почна първата работа която намеря, става въпрос за оцеляване на семейството ,ми родена съм на 25 08 1968 г в 5 сутринта

Ако обичаш дай час и място на задаване на въпроса. рождените ти данни НЕ са нужни.

*

gola

• 28
« Отговор #2171 -: Януари 08, 2012, 11:27:53 am »
Пазрджик 12:30 Благодаря

*

Stella

• 7765
« Отговор #2172 -: Януари 08, 2012, 11:33:44 am »
Пазрджик 12:30 Благодаря

Съжалявам Гола, но сатурн е в 7-ми дом и не може да се отговори на този въпрос Продължавай да търсиш и след известно време отново задай въпроса си. може и за конкретна работа.

« Отговор #2173 -: Януари 09, 2012, 05:23:15 pm »
Ще успея ли да си взема всичките изпити през март/април месец  :-\ ?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2174 -: Януари 09, 2012, 05:33:04 pm »

ти пък за всичките наведнъж питаш  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #2175 -: Януари 09, 2012, 05:43:59 pm »

да ти кажа, ти си в знак, където господарят на 9-ти дом няма достойнства. Освен това слънце не е силно поставено и по дом. Да не би случайно това образование да не ти е по сърце? Иначе, Слънцето излиза от положителен аспект - тригон с Юпитер - У9. Предполагам, че имаш добра основа. последният аспект на луната, обаче е квадрат със Сатурн, което ме навежда на мисълта, че ще има пречки и няма да можеш да ги вземеш всичките. вероятно ще те възпрепятства работа или заболяване (Слънце в 6-ти дом, сатурн е управител на 6 дом). Желая ти успех и ще очаквам да дадеш обратна връзка.

« Отговор #2176 -: Януари 09, 2012, 06:35:39 pm »
Благодаря много  :blink: . Имах едно вътрешно чувство, че няма да станат нещата...
Работа не виждам как ще ме възпрепятсва, но заболяване е по-възможно :). Т.е мислиш, че има вероятност да не се явя на някой изпит поради пречка, а не да се проваля поради слаба оценка ?
« Последна редакция: Януари 09, 2012, 06:41:39 pm от SunMoon »

« Отговор #2177 -: Януари 10, 2012, 01:25:17 pm »
Привет! Имам един съпрос. Той е "Ще се срещнем ли с Е някога и ако да, скоро ли ще е?".
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #2178 -: Януари 10, 2012, 02:56:59 pm »
Така за "някога" и "завинаги" мисля, че хорарната астрология трудно може да ти помогне. Тя отговаря на конкретни въпроси със срок, обикновено 3-6 месеца.

По хорара ти. Няма сходящ аспект между управителите на оста AC/DC. Мисля, че за момента ти проявяваш повече иницативност (твоят управител Меркурий е в нейния 1-ви дом, Луната е в 3-тия ти дом). Между управителите на 3-тите ви домове предстои квадратура. По-скоро трудно би се осъществила среща в рамките на действие на хорара.

« Отговор #2179 -: Януари 10, 2012, 07:53:13 pm »
Благодаря за отговора! В общи линии, се потвърждават подозренията ми, че среща скоро няма да има (пък може би изобщо няма да има никога).
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.