Ще напиша разсъжденията си по предния хорар. От него ми се стори, че може да се завързва нещо между него и друго момиче. Обаче това са само мои тълкувания на една карта. Най-добре питай него (ако сте на етап директни разговори).
Ти се управляваш от Слънце, неговият управител е Сатурн. Слънцето се намира в знака на Сатурн, където няма есенциални достойнства, докато Сатурн е екзалтиран в знака на падение на Слънцето. Т.е. управителите ви са в нереципрочна рецепция (така да я нарека). Дотук ситуацията ми изглежда горе-долу така - ти проявяваш по-голям интерес към него, отколкото той към теб. Управител с есенциални достойнства би трябвало да се тълкува като верен човек (в контекста на връзките и любовта). Но не изглежда да е верен на теб. Диспозиторът на Сатурн е Венера, която е в знака на Сатурн. Тук имаме взаимна рецепция по знаци. И доколкото Венера в хорарни карти би могла да репрезентира женска фигура, любовница, другата жена, мисля, че има някаква дама, с която споделят взаимна симпатия. Възможно е все още да не са започнали сериозна връзка, тъй като тригонът между двете планети тепърва предстои. А вашите взаимоотношения ми изглежда, че по-скоро отиват към труден период (сходящ квадрат между Слънце и Сатурн).