Здравей, Стелла, май за пети път пиша въпроса, но не става и не става, технически се запилява достигането му във форума 
Не се споразумях днес с чуждестранна агенция за преводи за хонорара ми относно двегодишен проект :blink: Преди седмица ме издириха заради рядката ми езикова комбинация, зарадваха се на минималната ми цена, а днес ми изпратиха първата партида и се опитаха да смъкнат минималния ми хонорар - според мен за седмица си бяха решили, че щом съм от БГ може да го направят, а аз го ударих на патриотизъм :blink: Въпросът ми е: Ще ме потърсят ли отново? Което за мен това ще означава, че приемат моята цена :blink:
Съмнявам се! На меркурий - У1 му предстои квадрат със Сатурн - У9, което значи НЕ.
Освен това Меркурий е подвластен на Сатурн, управлява се от него и не може да диктува правилата.
Луната, която управлява твоя 2-ри дом е също под господството на Сатурн (неин класически управител),
следователно не ти остава нищо друго, освен да приемеш техните условия, ако считаш че си заслужава - Луната клони към тригон със Сатурн. След няколко дни Сатурн обръща посоката, обаче луната вече ще се е сменила знака, така че няма да има друг шанс за договаряне - приемаш или не. (ПП. Луната и сатурн съ-управляват 3-тии 9-ти дом)