Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205062 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2340 -: Януари 23, 2012, 08:39:20 am »
Добро утро, отдавна умувам над този въпрос и ще съм много благодарна да погледнете хорара .Ще заминем ли в Кипър със съпруга ми и детето ни?
Общо взето аз много искам за да можем да си купим жилище и за да може да го изплатим за няколко години,но мъжът ми не е особено ентусиазиран.
Благодаря ви предварително  :blink:

Ще има по-голям шанс, ако той замине,без вас. Неговият У9 е в първия му дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2341 -: Януари 23, 2012, 10:51:25 am »
Стелче, благодаря ти много.А има ли предпоставки да замине?
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #2342 -: Януари 23, 2012, 07:19:01 pm »
Здравей Стела!Отново те моля ако можеш  да ми отговориш на един въпрос!Много се колебая,и не знам..как да действам! :( Въпроса ми е следният! Да приема ли  офертата за работа и благоприятно ли ще е това заминаване за мен!(става дума за работа в чужбина)Предварително благодаря!23.1.2012. 20:18ч. гр Бургас!Ще се радвам ако ми отговориш!Лека вечер!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2343 -: Януари 23, 2012, 08:18:37 pm »
Здравей Стела!Отново те моля ако можеш  да ми отговориш на един въпрос!Много се колебая,и не знам..как да действам! :( Въпроса ми е следният! Да приема ли  офертата за работа и благоприятно ли ще е това заминаване за мен!(става дума за работа в чужбина)Предварително благодаря!23.1.2012. 20:18ч. гр Бургас!Ще се радвам ако ми отговориш!Лека вечер!

Притеснява ме опозицията на Венера - У9 към Марс, който е елемент на първи дом и те управлява тебе, която би означавала "НЕ". Също така Марс управлява втората работа, ако допуснем, че в моменат имаш работа тя ще е по 6 дом и по Сатурн, я втората работа ще е през 1 дом, следователно в 8-ми дом. Мисля, че работата те е намерила, така да се каже, но може и да не е много добре за теб или нещата да се променят, защото скоро Марс ще стане ретрограден. това може да означава 2 неща: 1. или условията ще се променят или 2. ще има забавяне. Венера опозира Марс откъм 7-ми дом. Да не би да има проблем с партньор или може би конкуренцията е силна - венера е в екзалтация в Риби. А може би "чужбината" изглежда прехвалена. това виждам! успех!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2344 -: Януари 23, 2012, 08:47:26 pm »
Благодаря за отговора ти!Нямам работа,но и аз си мисля че ще има забавяне и за това се колебая!Защото след това може да се върна на старото си работно място в чужбина,и едно такова забавяне би объркало нещата(пък и за условията никога няма гаранция-понякога едно казват друго става) ;) !Пък и наистина ми се струва малко прехвалена тази работа!При условие,че горе долу знам за какво става дума!Благодаря ти най-чистосърдечно!

« Отговор #2345 -: Януари 23, 2012, 09:17:17 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=lnifilegE8knP-u1325531153&lang=e&gm=a1&nhor=3&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=23&smon=1&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Здравеи Стела,много ще ти бьда благодарна ако отговориш на бьпроса ми-Ше може ли съпруга ми да доиде в чужбина.Аз съм сама в чужбина семеиството ми е България и от доста време обмисляме въпроса но нещо все не се получават нешата до сега.Благодаря

*

Stella

• 7765
« Отговор #2346 -: Януари 23, 2012, 09:48:04 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=lnifilegE8knP-u1325531153&lang=e&gm=a1&nhor=3&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=23&smon=1&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Здравеи Стела,много ще ти бьда благодарна ако отговориш на бьпроса ми-Ше може ли съпруга ми да доиде в чужбина.Аз съм сама в чужбина семеиството ми е България и от доста време обмисляме въпроса но нещо все не се получават нешата до сега.Благодаря

Съпругът ти си е добре тука, поне така изглежда- управлява се от сатурн във везни - екзалтация. Ако питаш мене, въобще не му се мърда оттука. Обаче скоро ще смени посоката - Сатурн става ретрограден на 8 февруари, а до края на годината ще смени и знака. Според мен и обстоятелствата около него ще се променят. Друга планета в неговия 1 дом - Нептун също сменя знака. След около месец отново задай въпроса.

« Отговор #2347 -: Януари 23, 2012, 11:47:53 pm »
Цитат
Съпругът ти си е добре тука, поне така изглежда- управлява се от сатурн във везни - екзалтация. Ако питаш мене, въобще не му се мърда оттука. Обаче скоро ще смени посоката - Сатурн става ретрограден на 8 февруари, а до края на годината ще смени и знака. Според мен и обстоятелствата около него ще се променят. Друга планета в неговия 1 дом - Нептун също сменя знака. След около месец отново задай въпроса.
Благодаря ти за бързия отговор-това значи ли че за сега нещата няма да се получат.Проблема е че и тои не иска да остава в България-поради многото проблеми,които се струпаха  последно време свързани с банки,съдебни спорове и куп други

*

Stella

• 7765
« Отговор #2348 -: Януари 24, 2012, 09:40:58 am »
Цитат
Благодаря ти за бързия отговор-това значи ли че за сега нещата няма да се получат.Проблема е че и тои не иска да остава в България-поради многото проблеми,които се струпаха  последно време свързани с банки,съдебни спорове и куп други

Ами сега отново погледна картата. Виждам, че неговият управител е в 9-тия му дом, обаче нали ти казвам, ще има промяна в обстоятелствата, когато сатурн обърне посоката. Изчакай известно време и пак задай въпроса.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #2349 -: Януари 24, 2012, 09:51:42 am »
Здравей,
искам и аз да питам

Ще се срещна ли с .......... отново?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=24&nho2=24

Благодаря!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2350 -: Януари 24, 2012, 09:56:06 am »
Здравей,
искам и аз да питам

Ще се срещна ли с .......... отново?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=24&nho2=24

Благодаря!

Не се вижда картата. иска парола, при което човек влиза в своя си профил.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2352 -: Януари 24, 2012, 10:46:36 am »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=1&cid=ejefileGGqjlu-u1327395770

На въпроса: "Ще се срещнем ли отново?" по тази карта отговорът е "НЕ". Марс от днес става ретрограден и ще направи точна опозиция на Венера в Риби в рамките на знака. Марс управлява питащата, а Венера - човека, за когото се пита. Може би по-късно. ;)

« Отговор #2353 -: Януари 24, 2012, 11:03:15 am »
Здравей Стела,мога ли да помоля ,когато имаш възможност да погледнеш този хорар:
харесва ли  ме С.?
 :blink:
Предварителни благодарности

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2354 -: Януари 24, 2012, 06:44:29 pm »
Здравей, Стелла, май за пети път пиша въпроса, но не става и не става, технически се запилява достигането му във форума  :-[
Не се споразумях днес с чуждестранна агенция за преводи за хонорара ми относно двегодишен проект :blink: Преди седмица ме издириха заради рядката ми езикова комбинация, зарадваха се на минималната ми цена, а днес ми изпратиха първата партида и се опитаха да смъкнат минималния ми хонорар - според мен за седмица си бяха решили, че щом съм от БГ може да го направят, а аз го ударих на патриотизъм  :blink: Въпросът ми е: Ще ме потърсят ли отново? Което за мен това ще означава, че приемат моята цена :blink:
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2355 -: Януари 24, 2012, 07:26:45 pm »
Здравей Стела,мога ли да помоля ,когато имаш възможност да погледнеш този хорар:
харесва ли  ме С.?
 :blink:
Предварителни благодарности

Здравей, Андриана! Не изглежда да е много заинтересован. той се намира в знак, в който ти нямаш достойнства и не може да те оцени.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2356 -: Януари 24, 2012, 07:50:43 pm »
Здравей, Стелла, май за пети път пиша въпроса, но не става и не става, технически се запилява достигането му във форума  :-[
Не се споразумях днес с чуждестранна агенция за преводи за хонорара ми относно двегодишен проект :blink: Преди седмица ме издириха заради рядката ми езикова комбинация, зарадваха се на минималната ми цена, а днес ми изпратиха първата партида и се опитаха да смъкнат минималния ми хонорар - според мен за седмица си бяха решили, че щом съм от БГ може да го направят, а аз го ударих на патриотизъм  :blink: Въпросът ми е: Ще ме потърсят ли отново? Което за мен това ще означава, че приемат моята цена :blink:

Съмнявам се! На меркурий - У1 му предстои квадрат със Сатурн - У9, което значи НЕ.
Освен това Меркурий е подвластен на Сатурн, управлява се от него и не може да диктува правилата.
Луната, която управлява твоя 2-ри дом е също под господството на Сатурн (неин класически управител),
следователно не ти остава нищо друго, освен да приемеш техните условия, ако считаш че си заслужава - Луната клони към тригон със Сатурн. След няколко дни Сатурн обръща посоката, обаче луната вече ще се е сменила знака, така че няма да има друг шанс за договаряне - приемаш или не. (ПП. Луната и сатурн съ-управляват 3-тии 9-ти дом)

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2357 -: Януари 24, 2012, 08:08:38 pm »

Съмнявам се! На меркурий - У1 му предстои квадрат със Сатурн - У9, което значи НЕ.
Освен това Меркурий е подвластен на Сатурн, управлява се от него и не може да диктува правилата.
Луната, която управлява твоя 2-ри дом е също под господството на Сатурн (неин класически управител),
следователно не ти остава нищо друго, освен да приемеш техните условия, ако считаш че си заслужава - Луната клони към тригон със Сатурн. След няколко дни Сатурн обръща посоката, обаче луната вече ще се е сменила знака, така че няма да има друг шанс за договаряне - приемаш или не. (ПП. Луната и сатурн съ-управляват 3-тии 9-ти дом)

Благодаря ти! Няма да отстъпвам, защото не ми допадна отношението им :blink:
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2358 -: Януари 24, 2012, 08:16:13 pm »
Няма да отстъпвам, защото не ми допадна отношението им :blink:

Понякога се налага да се правят компромиси, но мисля, че има една летва (всеки сам за себе си я определя), под която не бива да се пада. Подценявайки труда си, ние даваме картбланш на агенциите да подбиват цените и да печелят на наш гръб. Работейки на безценица, може и да спечелим клиенти, но не печелим уважение. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2359 -: Януари 24, 2012, 08:50:47 pm »
Благодаря Стела,кога меже да се зададе въпрос отново....след месец поне предполагам