Ще разглеждам картата като елекция като за начало. Луната е растяща, в знак на Юпитер, по-точно в смесена рецепция с Юпитер. Между Луна и Юпитер предстои секстил. След това Луната ще направи съвпад с екзалтирана Венера. Откъм пари би трябвало да изглежда добре. Но много мутабелно ми се струва - Луната, оста AC/DC. Ако има споразумение, е възможно в един следващ момент условията да се предоговорят. Последните два аспекта на Луната не са благоприятни - опозиция с Марс и квинкокс със Сатурн, а Сатурн е силен. Така ми изглежда, че първоначално си се въодушевила, а след това си решила, че не си струва да си хабиш силите.
Да пробвам като карта на първа среща. Според Мона Ригер активната страна е по АС, т.е. този, който те е потърсил за работата, а приемащата страна, т.е. ти, си по DC. Няма връзка между Меркурий и Юпитер. Меркурий в Козирог изглежда сравнително благонадежден, но това е знакът на падение на Юпитер, т.е. предложението им може да не ти се стори подходящо/изгодно. Между управителите на 3-тите ви домове предстои квинкокс - това може да са допълнителните условия, за които спомена Аброуд. Луната няма да завърши секстила си с Меркурий, защото той ще смени знака преди това, т.е. няма да успее да пренесе светлина между управителите на оста AC/DC. Изглежда ми, че няма да приемеш. Може би те не знаят още това.
Съжалявам, ако греша. :blink: Или ако съм те накарала да чакаш с разкриването. Благодаря, че ме изчака!